Meniu

Avort Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intreruperea unei sarcini reprezinta o alegere dificila pentru orice femeie, insa ea trebuie sa aiba loc in conditii medicale adecvate, iar in aceasta privinta te poti baza pe clinici de top pentru efectuarea unui avort in Galati. Daca locuiesti in judet sau in municipiul resendinta cu acelasi nume si ai luat decizia de a face un avort, trebuie sa te asiguri ca alegi un cabinet ginecologic care sa iti ofere o experienta cat mai putin traumatizanta.

In articolul de fata vei gasi o prezentare a serviciilor specializate de obstretica-ginecologie pe care le-ai putea accesa pentru a face o intrerupere de sarcina in Galati. Indiferent ca vrei sa mergi pana la capat cu aceasta hotarare sau o iei in considerare ca alternativa, lectura integrala a textului te poate ajuta.

Cat costa procedura medicala de avort in Galati?

Un aspect important de care trebuie sa tii cont este costul interventiei pentru provocarea unui avort in Galati. Acesta poate varia in functie de clinica aleasa, de tipul de instrumentar necesar si de substantele cu care lucreaza medicul. Trebuie sa tii cont si de aceste costuri materiale si sa le incluzi in bugetul tau pentru a nu fi luata prin surprindere la cabinetul unde te vei adresa. Tabelul de mai jos, care contine un clasament al clinicilor din Galati unde se efectueaza aceasta interventie si pretul practicat de fiecare dintre ele, iti poate fi de mare ajutor in alegerea celei mai potrivite unitati medicale pentru tine.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Avort medicamentos
Rating
Website
Programare Online
Miremed
1 Clinica-Verificata
900 Ron
 • Pret Avort medicamentos 900 Ron
 • Servicii de calitate
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Aparaturi moderne
 • Act medical de calitate
Dr. Alina Calin
2
900 Ron
 • Pret Avort medicamentos 900 Ron
 • Cabinet curat si modern
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Persoana blanda si calma
 • Inspira incredere pacientelor
DC Clinic
3
800 Ron
 • Pretul pentru un Avort medicamentos porneste de la 800 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Solutii medicale eficiente
 • Timp de asteptare mare
Dr. Bucatanschi
800 Ron
 • Pret Avort medicamentos 800 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist, bine pregatit
 • Diversitate de investigatii ginecologice
 • Comunicarea cu pacientii necesita imbunatatiri
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti face avort in Galati

Daca preferi sa iti faci propria parere despre clinica la care ai putea sa mergi pentru un avort in Galati, ai la dispozitie informatii suplimentare in sectiunea urmatoare a articolului. Aici vei gasi detalii despre calitatea serviciilor oferite, dotarile si medicii ginecologi care activeaza in fiecare unitate medicala din top, precum si parerile pacientilor care au apelat la aceste servicii. In urma lecturii, ai putea dobandi o perspectiva mai clara asupra experientei pe care o vei avea la intreruperea sarcinii.

1. Miremed

Daca esti in cautarea unui cabinet de obstetrica si ginecologie din Galati pentru a te interesa mai mult despre procedura de avort si pentru a solicita ajutorul unui medic competent, Miremed este unitatea medicala catre care iti poti indrepta atentia. Cabinetul a fost infiintat la initiativa dr. Mariana Simion, medic primar in obstetrica si ginecologie cu competenta in ecografie de obstetrica si ginecologie, histerescopie, laparoscopie ginecologica si ecografie generala. Avand la dispozitie toate aparaturile si echipamentele necesare, doamna doctor pune in aplicare proceduri terapeutice, investigatii precise, consiliere cu privire la metodele de contraceptie, oferind sfaturi utile si pentru cuplurile care se afla in perioada de preconceptie. Toate procedurile desfasurate sunt sigure, inclusiv cele de intrerupere a sarcinii, dr. Mariana Simion avand alaturi o echipa profesionista de asistente.

Pretul pentru un avort medicamentos, care consta in 2-3 ecografii endovaginale si pilule, este de 900 lei. Poti opta si pentru un avort prin aspiratie, al carei pret este tot de 900 lei. Ca metode de contraceptie, doamna doctor iti poate recomanda aplicarea steriletului, care costa 500 lei.

Cabinetul este echipat corespunzator pentru desfasurarea unor servicii de obstetrica si ginecologie la o calitate superioara. Doamna doctor, care da dovada de o buna pregatire in domeniu si profesionalism, asigura un act medical de calitate tuturor pacientelor care trec pragul cabinetului sau, indiferent care sunt problemele pe care le intampina. Cu toate acestea, nu se tine cont intotdeauna de programari, iar consultatiile de specialitate pot fi uneori grabite.

Vezi parerile pacientilor despre Miremed
Vezi Pareri

2. Dr. Alina Calin

Cabinetul medical de obstretica-ginecologie Dr. Alina Calin ofera o gama variata de servicii specializate pe sanatatea aparatului reproducator al femeii in perioada dinainte, in timpul si dupa sarcina: consultatii de specialitate, depistare sarcina, avort medicamentos, monitorizare sarcina, investigatii ginecologice si investigatii pentru diagnosticarea si tratamentul infertilitatii. Prof unic. dr. Alina Calin este medic primar in obstretica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, profesor universitar la Facultatea de Medicina si Farmacie a Universitatii Dunarea de Jos din Galati, membra ISUOG (The International Society for Ultrasound in Obstetrics and Gynecology) si ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology). Medicul deserveste atat cabinetul din Galati, cat si un cabinet privat din Braila.

Tarifele sunt afisate pe site-ul comun al celor doua cabinete Dr. Alina Calin. Pentru un avort medicamentos se percepe pretul de 900 de lei.

Pacientele sunt multumite de experienta avuta la cabinetul din Galati. Ele apreciaza ca serviciile sunt de calitate, medicul este de un profesionalism ireprosabil, un om cald si intelegator, care inspira incredere. De asemenea, in recenzii este remarcat interiorul curat si modern al cabinetului.

3. DC Clinic

La cabinetul de obstretica-ginecologie de la DC Clinic, te poti adresa pentru un avort medicamentos unuia dintre cei doi medici specializati: dr. Elisabeta Serban, medic primar cu cea mai vasta experienta din zona, cu rezultate remarcabile diagnostice si terapeutice, de-a lungul unei exemplare cariere medicale, sau mai tinerei dr. Ana Ochiana, medic primar, avand competente in colposcopie. DC Clinic este un centru medical privat din Galati, specializat in tratarea hemoroizilor si a varicelor, tratamentul piciorului diabetic, in endoscopii, colonoscopii, in explorarea intestinului subtire cu videocapsula, in depistarea si diagnosticarea cancerului de san, digestiv, ano-rectal, genital sau din sfera urologica, precum si in servicii de cardiologie, obstetrica-ginecologie, oncologie, ecografie, urologie si boli de nutritie.  

Preturile practicate de clinica sunt publicate pe site-ul web. Pentru intreruperea medicamentoasa a sarcinii se percepe un tarif incepand de la 800 de lei.

In general, gradul de multumire fata de activitatea cabinetelor de la DC este bun, potrivit recenziilor de pe Google. In comentarii se mentioneaza ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, iar solutiile medicale oferite pacientilor sunt eficiente. Pe de alta parte, sunt consemnate ca aspecte mai putin placute preturile ridicate si lipsa de punctualitate in respectarea programarilor.

4. Dr. Mihaela Bucatanschi

Cabinetul individual privat de obstretica-ginecologie Dr. Mihaela Bucatanschi pune la dispozitia pacientelor servicii complete si complexe in domeniul de specializare: consultatii, ecografii, monitorizare sarcina, avort la cerere, contraceptie, diagnostic si tratament pentru patologia colului uterin, patologia vaginului si mici interventii. Dr. Mihaela Bucatanschi este medic primar in obstretica-ginecologie, avand competente in ecografie si colposcopie.

Pentru un avort medicamentos, medicul percepe un pret de 800 de lei.

Parerile pacientelor sunt impartite in ceea ce priveste experienta avuta la acest cabinet. Unele recenzii consemneaza serviciile de calitate si un medic profesionist, bine pregatit. Pe de alta parte, sunt paciente care declara ca medicul nu are suficienta rabdare sa le asculte si ca au avut parte de consultatii superficiale.

Concluzii

Indiferent de motivul pentru care se ia decizia de a intrerupe o sarcina, aceasta alegere trebuie respectata, iar persoana in cauza trebuie sa beneficieze de cele mai bune conditii medicale pe care le poate obtine de la un avort in Galati. Clinicile si cabinetele prezentate in clasamentul din acest articol dispun de toate mijloacele de realizare a interventiei, de instrumentarul necesar, medicatia corespunzatoare si medici competenti sub supravegherea carora se desfasoara intreruperea de sarcina. Acestia vor oferi atat consiliere inainte de interventie, o procedura medicala desfasurata cu grija fata de pacienta, precum si tratament ulterior adecvat.