Meniu

Avort Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Decizia de a face avort in Targu Mures apartine exclusiv cuplului, indiferent daca sarcina este sau nu cu probleme. Femeile trebuie insa sa fie consultate inainte de un ginecolog-obstetrician, care sa evalueze varsta fatului si sa ofere indicatiile si lamuririle de care gravida are nevoie.

In Targu Mures, sunt doua posibilitati in ceea ce priveste efectuarea avorturilor, si anume intr-o clinica privata sau intr-un spital de stat. De ambele parti sunt avantaje si dezavantaje, dar, cel mai important, este ca femeia va beneficia de tot suportul de care are nevoie, iar interventia se realizeaza in cele mai bune conditii, sub supravegherea unor medici cu experienta.

Cat costa sa faci avort in Targu Mures

Pretul pentru un avort in municipiul Targu Mures difera, avand in vedere ca este vorba de o institutie medicala de stat si de una privata.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Avort
Rating
Website
Centrul Hipocrate
Clinica-Verificata
700 Ron
 • Pret Avort 700 Ron
 • Servicii medicale diverse
 • Personal medical bine pregatit
 • Avort medicamentos
 • Locatie curata
 • Parcare in apropiere
 • Bun raport calitate-pret
Spitalul Judeţean
300 Ron
 • Pretul pentru Avort porneste de la 300 Ron
 • Unul dintre cele mai mari spitale de stat din Transilvania
 • Activitate medicala vasta
 • Medici cu experienta
 • Avort medicamentos si avort chirurgical
 • Echipamente medicale moderne
 • Primire Urgente
 • Personal amabil
 • Aglomeratie
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde pot merge femeile care vor sa faca avort in Targu Mures

Femeile pot opta pentru un avort in Targu Mures la una dintre cele doua locatii de mai jos. Alegerea depinde de fiecare in parte, punand in balanta punctele forte si punctele slabe ale fiecarei unitati medicale.

1. Centrul Medical Hipocrate

Pentru un avort in Targu Mures, Centrul Medical Hipocrate poate fi o prima optiune. Centrul a fost infiintat in anul 1992, la initiativa prof. dr. dr. Mircea Chiorean si sunt sapte cabinete medicale care functioneaza in cadrul sau, printre care si unul de ginecologie, unde isi desfasoara activitatea trei medici: dr. Maria Laura Florea – medic specialist ginecolog, dr. Ana Maria Virginas – medic specialist obstetrica-ginecologie si dr. Dorin Vasile Marginean – medic primar obstetrica-ginecologie. In clinica se efectueaza avort medicamentos si se mai ofera si numeroase alte servicii medicale: ecografie ginecologica, ecografie de sarcina, examen Babes-Papanicolau, insertie si extractie sterilet.

Pretul unui avort medicamentos la Centrul Medical Hipocrate este de 700 de lei.

Despre personalul administrativ al acestei policlinici se spune ca este amabil si implicat, iar ca personalul medical este atent la detalii, profesionist si bine organizat. In plus, muresenii apreciaza si ca locatia este curata si ingrijita, ca parcarea este in apropiere si ca este suficienta. De asemenea, oamenii mai spun ca aici serviciile au un bun raport calitate-pret.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Hipocrate
Vezi Pareri

2. Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures

Un avort se poate efectua in Targu Mures si la stat, mai precis la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures, despre care se stie ca este una dintre unitatile sanitare publice cele mai mari din Transilvania, cu numeroase servicii medicale de diagnosticare, terapie, expertiza, consiliere, recuperare si asistenta sociala. In cadrul departamentului de obstetrica-ginecologie, sapte medici specialisti ofera consultatii si servicii de: planificare familiala, in care sunt incluse avorturile la cerere, ginecologie infantila, diagnostic antenatal, screening al patologiei infectioase sau maligne genitale, diagnostic si tratament pentru patologia mamara, menopauza, asistenta nasterii normale si patologice, precum si servicii de diagnostic si tratament al infertilitatii.

Pretul pentru un avort porneste de la 300 de lei.

Timpul mare de asteptare, aglomeratia si personalul insuficient, care sunt de regula lucrurile pe care oamenii le reproseaza cel mai mult in cazul institutiilor medicale de stat, se aplica si in acest caz. Cu toate acestea, sunt foarte multi pacienti care sunt multumiti de experienta traita in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Targu Mures, in special datorita: medicilor cu experienta, conditiilor moderne din anumite sali, personalului amabil si implicat,  conditiilor despre care unii spun ca sunt superioare altor spitale de stat.

Concluziile noastre

Un avort in Targu Mures se poate face atat la privat, cat si la stat. In cazul in care este aleasa varianta clinicii private, este bine de stiut ca femeile pot opta aici pentru avortul medicamentos, daca sarcina are maximum 8 saptamani. Dupa aceasta varsta gestationala se poate efectua avort chirurgical cu sau fara aspiratie la spitalul judetean de urgenta din oras.