Meniu

Avort Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ca urmare a unei decizii proprii sau a unor necesitati de ordin medical, mai multe femei sunt interesate de serviciile de avort din Timisoara. Intreruperea sarcinii se poate face pe cale chirurgicala sau prin administrarea unor medicamente, in ambele cazuri fiind nevoie de programare la medic.  

In multe dintre situatii, gravidele sunt nevoite sa intrerupa sarcina pentru ca exista riscul ca bebelusul sa se nasca cu malformatii sau afectiuni grave ori pentru ca viata gravideo este pusa in pericol de o sarcina care nu se dezvolta sanatos. Pentru proceduri de intrerupere sarcina in Timisoara, femeile se pot adresa unor clinici sau cabinete medicale specializate in ginecologie, unde medicii le vor informa cu privire la riscurile si implicatiile unui avort. 

La ce clinici se poate face avort in Timisoara?

Daca locuiesti in Timisoara si ai luat decizia de a te adresa unui medic pentru efectuarea procedurii de avort, poti sa afli din tabelul de mai jos care sunt cele mai bune clinici si care sunt costurile pe care le implica procedura:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Avort medicamentos
Rating
Website
Natalgyn
Clinica-Verificata
750 Ron
 • Pret Avort medicamentos 750 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Rabdare, atentie si empatie
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Explicatii clare
 • Amabilitate si implicare
Alpha Clinics
700 Ron
 • Pret Avort medicamentos 700 Ron
 • Servicii de calitate ireprosabila
 • Preturi accesibile
 • Medici bine pregatiti, interesati de noutatile din domeniu
 • Profesionalism si amabilitate
 • Atentie, empatie si rabdare
 • Explicatii amanuntite
Dr. Cimpeanu
500 Ron
 • Pret Avort medicamentos 500 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Interes fata de nevoile pacientei
 • Profesionalism
 • Explicatii clare
 • Pasiune pentru meserie
 • Preturi foarte bune
Profilaxia
650 Ron
 • Pret Avort medicamentos 650 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism si seriozitate
 • Dorinta de a ajuta
 • Deschidere fata de pacient
 • Preturi foarte bune
Dr. Gombors
600 Ron
 • Pret Avort medicamentos 600 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Disponibilitate pentru a raspunde la orice intrebari
 • Rabdare si intelegere
 • Cabinet dotat corespunzator
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Avort Timisoara: clasamentul celor mai bune clinici pentru avort la cerere

Pentru procedura de avort, pacientele care locuiesc in Timisoara au la dispozitie mai multe clinici si cabinete medicale unde isi pot face programare pentru a dsiscuta cu un medic si pentru a decide care este cea mai potrivita metoda pentru intreruperea sarcinii. 

In continuare, va fi prezentat un clasament al celor mai bune optiuni la capitolul clinici si cabinete medicale pentru persoanele care iau in considerare procedura de avort. Acestea sunt considerate a fi cele mai bune variante de clinici pentru ca medicii au experienta si folosesc proceduri moderne, astfel incat disconfortul pacientei sa fie redus:

1. Natalgyn

Cabinetul de obstetrica-ginecologie Natalgyn din Timisoara se situeaza in fruntea clasamentului privitor la cele mai bune optiuni de clinici pentru femeile care au luat decizia unui avort. Acest cabinet ofera consultatii de specialitate, proceduri de urmarire a evolutiei sarcinii, tratamente de contraceptie si alte servicii din sfera ginecologiei, inclusiv explorari functionale si analize medicale. Dr. Natalia Palacean este medic specialist in obstetrica-ginecologie si activeaza in acest domeniu de peste 10 ani. Experienta dobandita pe parcursul anilor de studiu si activitate a fost consolidata prin participarea la numeroase cursuri de perfectionare si la congrese nationale si internationale.

Tariful este de 750 lei pentru avort medicamentos. 

Cabinetul Natalgyn a primit recenzii pozitive din partea a zeci de paciente, care o recomanda pe dr. Natalia Palacean, despre care spun ca este un medic profesionist, rabdator, atent si empatic. Aceasta ofera explicatii clare si raspunde pacientelor la orice intrebare. De asemenea, este o persoana amabila si implicata. 

Vezi parerile pacientilor despre Natalgyn
Vezi Pareri

2. Alpha Clinics

Pentru servicii de avort, pacientele se pot orienta catre Centrul Medical de Obstetrica si Ginecologie Alpha Clinics. Acesta a fost infiintat in anul 2011 si reuneste o echipa formata din medici primari, al caror obiectiv este de a oferi pacientelor tratamente de inalta calitate. Consultatiile, recomandarile si tratamentele sunt adaptate fiecarei paciente, iar activitatea medicilor se aliniaza la cele mai noi tehnici din domeniu. Medicii au experienta vasta in sfera obstetricii-ginecologiei si au participat la multe cursuri postuniversitare de perfectionare, atat in tara, cat si in strainatate. 

Avortul medicamentos costa 700 lei in cadrul acestei clinici.  

Pacientele spun ca la acest cabinet au intalnit medici foarte atenti, empatici, care au rabdare si explica in detaliu toate informatiile. Acestia sunt apreciati pentru faptul ca participa la congrese de specialitate si sunt la curent cu noutatile privind tratamentele din sfera ginecologiei. Intregul personal da dovada de profesionalism si amabilitate. Calitatea serviciilor este ireprosabila, iar preturile sunt accesibile. 

3. Dr. Luminita Cimpeanu

Dr. Luminita Cimpeanu este unul dintre medicii din Timisoara carora te poti adresa pentru a afla mai multe despre avort si pentru efectuarea acestei proceduri. La acest cabinet sunt gestionate inclusiv cazuri clinice mai deosebite. Acesta a fost infiintat de catre dr. Luminita Cimpeanu, care este medic primar in specialitatea obstetrica-ginecologie si care activeaza in acest domeniu de peste 15 ani. Pe parcursul anilor de studiu, a beneficiat de instruire din partea unor medici renumiti in sfera obstetricii. Dr. Luminita detine competente in ecografia obstetricala si ginecologica, precum si in colposcopie. 

Avortul medicamentos costa 500 lei in cadrul acestui cabinet. 

In ceea ce priveste opinia pacientelor, majoritatea se declara multumite si placut surprinse de atitudinea medicului. Profesionalismul, interesul fata de pacienta si nevoile acesteia, pasiunea pentru meserie si disponibilitatea de a oferi explicatii clare sunt principalele motive pentru care pacientele o recomanda pe dr. Luminita Cimpeanu. Prin intermediul recenziilor oferite in mediul online, persoanele care au ales acest cabinet spun ca s-au simtit relaxate si in siguranta. De asemenea, cabinetul este curat si preturile sunt foarte bune. 

4. Profilaxia

Pentru a face avort la cerere, pacientele din Timisoara se pot adresa clinicii medicale Profilaxia. Lista de servicii a acestei clinici acopera mai multe specialitati medicale, printre care si obstetrica-ginecologie. Pacientii pot beneficia de consultatii de specialitate, explorari de diagnostic diverse si tratamente puse la dispozitie de o echipa de medici cu experienta. In cadrul departamentului de obstetrica-ginecologie profeseaza medici specialisti care ofera servicii de calitate si aborbeaza complex fiecare problema ginecologica a pacientelor, recomandand tratament specific. 

Pentru avort medicamentos, pacientele care aleg centrul medical Profilaxia vor plati 650 lei. 

Personalul de la clinica Profilaxia este politicos si dornic sa ajute pacientii, iar profesionalismul medicilor este principala trasatura pe care pacientii au surprins-o in recenziile lor. Preturile sunt foarte bune, iar medicii dau dovada de seriozitate si deschidere fata de pacient. Printre avantaje se numara diversitatea de servicii si folosirea aparaturii moderne.

5. Dr. Gombors

Pentru consultatii ginecologice si alte servicii din aceasta sfera, inclusiv avort, pacientele din Timisoara pot alege cabinetul de obstetrica-ginecologie dr. Gombors. Pacientele care aleg acest cabinet beneficiaza de o diversitate de servicii si de sfaturi utile din partea unui medic cu experienta. Cabinetul dispune de tehnologii care permit depistarea unor afectiuni in faza incipienta, ulterior fiind identificat cel mai potrivit tratament, care va fi monitorizat de catre medic. 

Avortul medicamentos implica un tarif de 600 lei.

Dr. Gombors este foarte apreciat de catre paciente, care il descriu ca fiind un medic rabdator, deschis, intelegator si profesionist. Pe langa amabilitate si profesionalism, este laudat pentru faptul ca raspunde la orice intrebare si manifesta disponibilitate. Foloseste tratamente moderne si profeseaza intr-un cabinet bine dotat.

Concluzii

Avortul medicamentos la cerere este o metoda de intrerupere a sarcinii pe care pacientele din Timisoara o pot solicita in cadrul mai multor clinici si centre specializate. Medicii le vor informa cu privire la efectele secundare pe care le implica aceasta procedura, la care se poate apela pana in saptamana a 9-a de sarcina.