Meniu

Embolizare fibrom uterin Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai primit recomandarea de a face o embolizare fibrom uterin in Cluj, probabil te afli acum in cautarea celor mai bune clinici pentru a realiza aceasta procedura nechirurgicala. In cele ce urmeaza, vei vedea care sunt cabinetele de top unde poti scapa de fibroamele uterine, adica acele tumori benigne ce apar pe peretele uterului.

Interventia de embolizare se recomanda pacientelor care au unul sau mai multe fibroame uterine cu o dimensiune cuprinsa intre 10 si 200 mm. Clinica din Cluj este dotata cu aparatura performanta care face ca interventia sa se realizeze rapid si fara neplaceri pentru paciente.

Clinica din Cluj pentru embolizarea fibromului uterin

In Cluj, poti beneficia de embolizarea fibromului uterin in cadrul unei clinici foarte bune, pe care ti-o prezentam pe scurt in acest tabel, in care am sintetizat ceea ce te intereseaza:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
CM Transilvania
Clinica-Verificata
9.000 Ron
  • Pretul pentru interventia de Embolizare a fibromului uterin porneste de la 9.000 Ron
  • Servicii de inalta calitate
  • Profesionalism
  • Gama variata de servicii medicale
  • Echipamente moderne
  • Curatenie impecabila
  • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinica din Cluj spre care te poti indrepta pentru embolizare de fibrom uterin

Datorita conditiilor si a pregatirii medicilor, in Cluj, o embolizare de fibrom uterin se realizeaza la inalte standarde de siguranta si confort pentru fiecare pacienta. In cadrul clinicii de mai jos, aceasta interventie minim invaziva se face cu anestezie locala si are o durata cuprinsa intre 30 si 60 de minute.

Iata unde poti merge, In Cluj, pentru o astfel de procedura:

1. Centrul Medical Transilvania

Centrul Medical Transilvania este un centru medical modern, cunoscut pentru expertiza sa intr-o gama larga de servicii medicale, inclusiv ginecologie si interventii minim invazive. Procedura de embolizare a fibromului uterin este realizata de echipa de specialisti CMT, utilizand tehnologie de ultima generatie pentru a asigura un tratament eficient si sigur. Echipa medicala de la CMT include radiologi interventionisti si ginecologi cu vasta experienta in efectuarea embolizarii fibroamelor uterine. Acestia sunt dedicati oferirii unui tratament personalizat, adaptat nevoilor fiecarei paciente. Pacientele beneficiaza de consultatie pre- si postoperatorie, asigurandu-se o recuperare rapida si monitorizare continua a starii de sanatate. 

Pretul pentru interventia de embolizare a fibromului uterin porneste de la 9.000 de lei. Inainte de realizarea unei astfel de interventii este necesar sa fiti consultat de catre un medic. Tariful consultatiei variaza intre 250 si 350 de lei. 

Centrul Medical Transilvania este apreciat pentru calitatea inalta a serviciilor, dotarile de ultima generatia si profesionalismul intregului personal medical. Buna organizare si curatenia impecabila sunt alte cateva aspecte care ii fac pe pacientii acestui centru sa revina.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Transilvania
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Pentru o embolizare de fibrom uterin in Cluj, te poti orienta catre o clinica mare si cu notorietate, care dispune de medici foarte buni si de aparatura de ultima generatie. Toate aceste motive fac ca rezultatele interventiilor sa fie unele foarte bune, iar recuperarea sa se faca fara neplaceri pentru paciente. Inainte de a de decide asupra unui medic, fa-ti timp sa studiezi piata si sa te informezi asupra interventiei in sine si a costurilor sale. Astfel, vei putea fi sigura ca ai luat cea mai buna decizie!