Meniu

Embolizare fibrom uterin Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai primit recomandarea de a face o embolizare fibrom uterin in Cluj, probabil te afli acum in cautarea celor mai bune clinici pentru a realiza aceasta procedura nechirurgicala. In cele ce urmeaza, vei vedea care sunt cabinetele de top unde poti scapa de fibroamele uterine, adica acele tumori benigne ce apar pe peretele uterului.

Interventia de embolizare se recomanda pacientelor care au unul sau mai multe fibroame uterine cu o dimensiune cuprinsa intre 10 si 200 mm. Clinicile din Cluj sunt dotate cu aparatura performanta care face ca interventia sa se realizeze rapid si fara neplaceri pentru paciente.

Top 3 clinici din Cluj pentru embolizarea fibromului uterin

In Cluj, poti beneficia de embolizarea fibromului uterin in cadrul mai multor clinici foarte bune, pe care ti le prezentam pe scurt in acest tabel, in care am sintetizat ceea ce te intereseaza:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Monza Ares
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Spital privat bine dotat cu aparatura de ultima generatie
 • Echipa medicala alcatuita din medici primari si specialisti
 • 4 medici radiologi interventionisti
 • Se asteapta mult peste ora programarii
MedLife
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Numeroase specialitati medicale la un loc
 • Medici bine pregatiti si cu experienta vasta
 • Conditii de cazare foarte bune
 • Nemultumiri legate de call center
 • Nu se respecta programarile
Regina Maria
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Personal medical experimentat si bine pregatit
 • Aparatura de ultima ora
 • Embolizare fibrom uterin cu recuperare rapida
 • Raportul calitate-pret nu este cel mai bun
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici din Cluj spre care te poti indrepta pentru embolizare de fibrom uterin

Datorita conditiilor si a pregatirii medicilor, in Cluj, o embolizare de fibrom uterin se realizeaza la inalte standarde de siguranta si confort pentru fiecare pacienta. In clinicile de mai jos, aceasta interventie minim invaziva se face cu anestezie locala si are o durata cuprinsa intre 30 si 60 de minute.

Iata unde poti merge, In Cluj, pentru o astfel de procedura:

1. Spitalul Monza Ares

Spitalul Monza Ares face parte dintr-o retea extinsa la nivel national, specializata in diagnosticul, monitorizarea si tratamentul bolilor cardiovasculare. Echipa medicala este alcatuita din medici primari si medici specialisti cu experienta relevanta in domeniul investigatiei si tratamentului fibroamelor uterine. Pentru o interventie de embolizare fibrom uterin este necesara spitalizarea pentru 24 de ore in cadrul unitatii. Procedura este realizata de un medic radiolog interventionist, din cei 4 cati isi desfasoara activitatea la acest spital.

O consultatie in cadrul acestui spital costa 250 de lei.

Persoanele care au trecut pragul spitalului se declara, in majoritate, satisfacute de serviciile ce le-au fost puse la dispozitie, in special datorita profesionalismului medicilor si rabdarii acestora. Sunt insa si oameni care au fost nemultumiti de atitudinea angajatilor, reclamand o atitudine nepotrivita a personalului fata de pacientii mai in varsta, care vin la ora la care au fost programati, dar asteapta mai mult timp pentru a intra in cabinet.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Monza Ares
Vezi Pareri

2. MedLife

Hyperclinica MedLife din Cluj cuprinde toate specialitatile intr-un singur loc, venind in sprijinul pacientilor din acest judet si din toata tara cu medici foarte bine pregatiti si aparatura performanta pentru depistarea si interventia in cazul diverselor afectiuni, inclusiv in ceea ce priveste fibromul uterin. Procedura de embolizare a fibromului uterin efectuata aici dureaza aproximativ 30 de minute si este bine suportata de catre paciente pentru ca nu se fac taieturi, incizii sau anestezie generala. Anestezia se fac local, cu xilina, iar dupa interventie pacienta ramane, in cele mai multe cazuri, internata pentru 24 de ore.

O consultatie la Hyperclinica Medlife costa 250 de lei.

In legatura cu serviciile oferite in aceasta clinica, opiniile pacientilor sunt impartite. Unii sunt foarte multumiti de cum se desfasoara  actul medical in hyperclinica, iar altii spun ca personalul este lipsit de profesionalism si ca managementul este defectuos. De asemenea, este subliniat in review-uri ca programarile nu se respecta, chiar daca inainte cu o zi de consultatie sau proceduri operatorii  din call center verifica daca pacientii vin la ora stabilita.

3. Regina Maria

Reteaua privata de sanatate Regina Maria este una de notorietate in Romania, care a pus si pune accentul pe calitatea serviciilor oferite. Istoria sa a inceput in 1995, cu un cabinet de cardiologie situat intr-un apartament din Piata Unirii, Bucuresti, fondat de dr. Wargha Enayati. In 1995, a introdus, in premiera pe piata romaneasca, conceptul de abonamente medicale.

Tariful unei consultatii la Regina Maria Cluj-Napoca este de 300 de lei. Interventia de embolizare a fibromului uterin se face sub anestezie locala, iar recuperarea este rapida.

Opiniile pacientilor sunt diverse, in legatura cu serviciile Regina Maria Cluj. Unii spun ca sunt multumiti de modul cum au fost tratati, de conditiile din clinica si de respectul pentru pacienti aratat de angajati, iar altii spun ca raportul calitate-pret nu este cel mai bun. Nemultumirile legate de preturi sunt destul de multe in randul persoanelor care au beneficiat de serviciile clinicilor Regina Maria din Cluj si, in plus, sunt si opinii care reclama lipsa de profesionalism a personalului.

Concluziile noastre

Pentru o embolizare de fibrom uterin in Cluj, te poti orienta catre clinicile mari si cu notorietate, care dispun de medici foarte buni si de aparatura de ultima generatie. Toate aceste motive fac ca rezultatele interventiilor sa fie unele foarte bune, iar recuperarea sa se faca fara neplaceri pentru paciente. Inainte de a de decide asupra unui medic sau a unei clinici, fa-ti timp sa studiezi piata si sa te informezi asupra interventiei in sine si a costurilor sale. Astfel, vei putea fi sigura ca ai luat cea mai buna decizie!