Meniu

Ginecologie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Fiecare femeie trebuie sa ajunga la ginecolog anual si de aceea multe persoane se informeaza cautand pe internet „doctori ginecologi Cluj, pareri, sfaturi, cazuri concrete” pentru a gasi cei mai buni specialisti.

Controlul ginecologic poate fi unul de rutina, dar poate fi necesar si in cazul in care apar modificari precum: lipsa menstruatiei sau dereglari ale acesteia, iritatii, secretii vaginale neobisnuite, dureri etc., dar si in cazul in care apare o sarcina.

Doctori ginecologi din Cluj

In tabelul de mai jos se afla cateva informatii utile in legatura cu doctorii ginecologi din Cluj. Consulta tabelul si alege specialistul la care sa mergi pentru o consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Stanciu Med
Clinica-Verificata Cel-mai-bun-pret
100 Ron
 • Pret consultatie 100 Ron
 • Pret avantajos al consultatiilor
 • Varietate a serviciilor medicale
 • Unii pacienti spun ca nu se respecta programarile
Gynia
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Cursuri perinatale pentru viitoarele mamici
 • Un colectiv generos de medici specialisti si medici primari
 • Nu se respecta intotdeauna programarile
Clinica Pro Vita
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Servicii medicale complexe de ginecologie si obstetrica
 • Posibilitate de investigatii amanuntite din sfera ginecologic
 • Curatenie, atmosfera primitoare
 • Preturi accesibile
 • Unii clienti considera ca nu sunt respectate de catre personal regulile de limitare a raspandirii virusurilor si bacteriilor
Novogyn
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale vaste, de la consultatii si ecografii, pana la interventii (non) chirugicale
 • Echipa medicala foarte bine pregatita si cu experienta relevanta
 • Nu se respecta orele de programare
Hipocrate
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Clinica infiintata in urma cu mai bine de 20 de ani, ce a dobandit un renume in tot acest timp
 • O echipa numeroasa de cadre medicale
 • Se pot face programari din aplicatia de pe mobil
 • Unii considera ca nu se respecta in totalitate normele de igiena
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt cei mai buni doctori ginecologi din Cluj

In cele ce urmeaza, vei putea consulta un clasament al celor mai buni doctori ginecologi din Cluj, cu pareri, sfaturi si cazuri concrete, pentru a-ti fi de folos atunci cand incerci sa te decizi unde sa mergi pentru o consultatie, pentru Testul Papanicolau sau pentru alte investigatii.

Iata un top 5 medici ginecologi din Cluj:

1. Stanciu Med

Cabinetul de ginecologie din Cluj Stanciu Med este dotat cu aparatura de ultima generatie, ce este adaptata la standardele europene actuale, pentru a oferi servicii de calitate superioara tuturor pacientelor. Sanatatea femeii si a fatului sunt puse pe primul plan, iar preventia este de asemenea prioritara.

Pretul pentru o consultatie este de 100 de lei. Serviciile puse la dispozitie in acest cabinet mai includ: ecografii morfologice fetale, consultatii pentru contraceptie, ecografii 3d/4d, consultatii pentru sterilitate, pentru menopauza, cauterizari, interventii chirurgicale etc.

Persoanele care merg frecvent la acest cabinet spun ca doamna doctor le ofera explicatii concrete, da dovada de rabdare si atentie si ca in cabinet se afla aparatura moderna. Profesionalismul si empatia cadrului medical sunt apreciate de catre paciente, dar sunt si unele pareri care nu recomanda monitorizarea sarcinii la acest cabinet. De asemenea, unii pacienti nu sunt multumiti ca nu se respecta ordinea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Stanciu Med
Vezi Pareri

2. Gynia

Constructia acestui spital privat a fost realizata in 2007, iar inaugurarea a avut loc in 2008, fiind structurat pe trei sectii. Potrivit Gynia, 99% din cazuri sunt rezolvate in cadrul clinicii, in anumite situatii in colaborare cu specialisti externi. Scopul Gynia este sa ofere servicii medicale complexe si de calitate, ce sunt adaptate cerintelor si nevoilor tuturor pacientelor.

Tariful unei consultatii (de ginecologie sau obstetricala) este de 200 de lei, la medicul specialist si de 230 de lei la un medic primar. La Gynia sunt oferite si cursuri perinatale pentru viitoarele mamici, in cadrul carora sunt oferite indrumari de la: medici, moase, psihologi, asistente, nutritionisti si kinetoterapeuti.

Majoritatea parerilor exprimate in mediul online in legatura cu medicii ginecologi din Cluj de la aceasta clinica sunt unele care releva experiente placute. Oamenii sunt multumiti in legatura cu mai multe aspecte: promptitudinea si profesionalismul medicilor, conditiile din saloane, rezultatele interventiilor chirurgicale, dar si activitatea sectiei de neonatologie. Sunt insa si cateva persoane care spun ca au avut o experienta neplacuta, pornind de la receptie si pana la personalul medical si ca nu se respecta programarile.

3. Clinica Pro Vita

La aceasta clinica de ginecologie din Cluj sunt oferite servicii medicale complexe, prin intermediul unei echipe foarte bine pregatite si cu ajutorul aparaturii moderne. Rigoarea stiintifica si respectul pentru viata sunt preocupari ale clinicii, punandu-se accentul si pe dialogul dintre medic si pacient, care este esential pentru un diagnostic corect si pentru complianta la tratament.

Pretul pentru o consultatie este de 150 de lei. De asemenea, se fac investigatii pentru depistarea timpurie a cancerului de col uterin, dar si multe alte teste si interventii: biopsii, test HPV, inseminare intrauterina, ecografii ginecologice etc.

Persoanele care au beneficiat de serviciile acestei clinici si ale unui doctor ginecolog din Cluj ce isi desfasoara activitatea la Pro Vita au semnalat ca au avut parte de experiente fericite. Multumirile sunt legate de pregatirea cadrelor medicale, de curatenia si de atmosfera primitoare, dar si de faptul ca preturile sunt accesibile. Sunt insa si persoane care nu recomanda anumiti doctori, care spun ca regulile de prevenire a raspandirii agentilor patogeni nu sunt respectate de catre personal, iar altii caracterizeaza clinica printr-un singur cuvant: „neseriozitate”.

4. Novogyn

Clinica Novogyn din Cluj-Napoca este un concept nou in obstetrica si ginecologie, asigurand o varietate de servicii medicale: consultatii, ecografii si monitorizare a sarcinii, asistenta la nastere, dar si interventii chirurgicale radicale sau minim invazive (laparoscopice, histeroscopice). O echipa medicala foarte bine pregatita si cu vasta experienta isi desfasoara activitatea, astfel ca ai sansa sa descoperi un doctor ginecolog in Cluj care sa se incadreze in toate exigentele si asteptarile tale.

Tariful unei consultatii este de 200 de lei la Novogyn.

Oamenii sunt foarte multumiti de faptul ca serviciile sunt unele de foarte buna calitate, iar clinica este tot timpul curata. Mai sunt mentionate in review-uri si: amabilitatea personalului, conditiile, catalogate ca fiind „ireprosabile”, dar si mancarea delicioasa. Sunt insa si persoane care nu sunt multumite de anumiti doctori si care spun ca nu se respecta ora programarilor, timpul de asteptare fiind uneori si de o ora.

5. Hipocrate

Cine este in cautarea unui medic ginecolog in Cluj poate lua in calcul si clinica privata de obstetrica – ginecologie Hipocrate, unde activeaza o echipa de medici cu experienta. Clinica a fost infiintata in anul 2000, din grija pentru un act medical de calitate, in regim privat, inca de la nivelul cabinetului de consultatii.

Pretul pentru o consultatie la un dr. ginecolog, in Cluj, la Hipocrate, este de 200 de lei. Pe lista de servicii se afla: diagnosticul precoce si supravegherea sarcinii, asistenta la nastere, ecografii, depistarea leziunilor de col uterin, investigarea si tratarea sterilitatii, chirurgia patologiei ginecologice sau obstetricale.

Majoritatea femeilor care au ajuns la acest spital privat de obstetrica si ginecologie si care si-au spus parerea in legatura cu experientele lor au o parere buna despre servicii. Sunt laudate in special: amabilitatea asistentelor, profesionalismul si buna pregatire in cazul medicilor,   ambianta prietenoasa, siguranta. In schimb, anumite persoane nu au fost multumite de igiena din spital si de galagia de pe holuri.

Concluziile noastre

In legatura cu doctorii ginecologi din Cluj se pot spune multe, dar cele mai multe pareri vin sa intareasca in special buna pregatire a lor. In plus, intr-un bun cabinet ginecologic din Cluj se afla aparatura de ultima generatie, capabila sa depisteze si cele mai ascunse leziuni sau nereguli ale aparatului genital feminin. De aceea, Clujul ramane o optiune de top in cazul diagnosticului si tratamentului afectiunilor din aceasta sfera.