Meniu

Ginecologie Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vizita intr-un cabinet de ginecologie din Bacau nu ar trebuie efectuata doar atunci cand femeia are anumite probleme de sanatate sau cand ramane insarcinata, ci este recomandat ca dupa inceperea vietii sexuale sa fie efectuate controale periodice. In acest fel, problemele si afectiunile vor fi prevenite sau depistate din timp, ceea ce inseamna ca si tratamentele vor fi mai eficiente.

Sunt cinci clinici medicale in care poti gasi cel putin un medic ginecolog din Bacau care sa se ridice la inaltimea dorintelor si nevoilor tale. In acest articol te vom ajuta sa ajungi intr-un astfel de cabinet, in care vei beneficia de tot ajutorul de care ai nevoie, in cele mai bune conditii. 

Cat costa o consultatie de ginecologie in Bacau

Pretul unei consultatii de ginecologie in municipiul Bacau poate sa difere, din diverse motive: notorietatea si pregatirea medicului, aparatura utilizata in cabinet sau politica de preturi a companiei medicale. In tabelul de mai jos vei putea vedea cateva tarife percepute de principalele clinici din oras pentru serviciile de ginecologie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Exagyn
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Consultatii si tratamente ginecologice
 • Monitorizare sarcina cu ecograf 3D/4D
 • Preventie si depistare cancer
 • Diverse mijloace de contraceptie
 • Program si sambata, intre orele 9:00-13:00
Anastasios
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Clinica situata in centrul orasului Bacau
 • Medici bine pregatiti
 • Personal amabil si competent
 • Programari online si prin telefon
 • Dotari moderne, inclusiv in cabinetul de ginecologie si obstetrica
 • Curatenie
 • Atmosfera linistita
Dr. Raluca Grigoriu
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Consultatii si tratamente ginecologice
 • Consultatii de infertilitate
 • Urmarirea sarcinii
 • Ecografii ginecologice si de san
 • Nu se respecta programarile
 • Timpul de asteptare poate depasi o ora
Centrul Mediclinic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • In contract cu CAS
 • Oferta variata de servicii medicale
 • Consultatii, investigatii si tratamente ginecologice
 • Teste Babes-Papanicolau
 • Raport calitate-pret avantajos pentru pacienti
Gine-Med
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Clinica specializata in ginecologie si obstetrica
 • Aparatura de ultima generatie
 • Numeroase investigatii si interventii
 • Controale periodice in sarcina
 • Medici ginecologi cu experienta
 • Nerespectarea programarilor
 • Lipsa de comunicare din partea unor medici
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor de ginecologie din Bacau

Am identificat cinci clinici si cabinete de ginecologie in Bacau si ti le prezentam in cele ce urmeaza, pentru a te ajuta sa ajungi in fata unui doctor cu care sa rezonezi si care sa te ajute indiferent de problema pentru care ajungi in cabinetul sau.

1. Exagyn

In acest cabinet ginecologic din Bacau sunt puse la dispozitie numeroase servicii de specialitate: consultatii si tratamente pentru afectiunile aparatului reproducator feminin, intreruperea sarcinii, contraceptie, depistare si preventie cancer genital, electrocauterizari col uterin, examen de secretie etc. Echipa clinicii este alcatuita din medici obstetricieni si ginecologi (dr. Ana Stoian, dr. Roxana Calapod, dr. Luminita Necula), dar si din medici specializati in anatomie patologica. Doctorii au competente si in: ecografie obstetricala si ginecologica, oncologie-senologie, chirurgie laparoscopica ginecologica sau sexologie.

Pretul unei consultatii ginecologice este de 170 de lei.

Serviciile clinicii Exagyn sunt apreciate de femeile din Bacau. Unele persoane vin aici de multi ani, pentru controale si investigatii de preventie, cum ar fi: vaccinari, testarea Babes-Papanicolau, ecografii transvaginale si analize de secretie. Faptul ca in clinica este program si sambata este in avantajul multor paciente care au un program incarcat in timpul saptamanii.

Vezi parerile pacientilor despre Exagyn
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Anastasios

Centrul Medical Anastasios din Bacau vine in sprijinul femeilor din acest oras cu servicii de ginecologie si obstetrica si cu multe alte specializari medicale (chirurgie generala, chirurgie vasculara, chirurgie plastica, dermatovenerologie, proctologie, flebologie, gastroenterologie, urologie etc.). Cabinetul de ginecologie ofera servicii specializate de ingrijire a femeii inainte, in timpul si dupa ce da nastere unui copil si previne, diagnosticheaza sau trateaza tulburarile sistemului reproducator feminin. Sunt doi medici la acest cabinet: dr. Anca Elena Rotaru, medic specialist obstetrica-ginecologie si dr. Gabriela Olaru, medic primar obstetrica-ginecologie.

O consultatie la acesti medici ginecologi din Bacau  costa 170 de lei.

Pentru multi bacauani, clinica Anastasios este un etalon al serviciilor medicale de calitate. Doctorii implicati si bine pregatiti, curatenia impecabila, personalul amabil si cu care se poate comunica intr-un mod eficient si dotarile ultramoderne sunt cateva dintre lucrurile pe care pacientii le-au apreciat in acest centru medical situat in centrul orasului Bacau.

3. Dr. Raluca Grigoriu

Un alt cabinet de ginecologie din Bacau cunoscut si apreciat este cabinetul dr. Raluca Grigoriu. Serviciile oferite aici sunt: consultatii ginecologice, obstetricale si de infertilitate, consultatii la san, intreruperi de sarcina cu anestezie locala sau generala, montare si extractie sterilet si cauterizari de col. De asemenea, medicul realizeaza si o serie de ecografii: endovaginale, abdominale, de san, de sarcina, histerosonografie si efectueaza histeroscopii si punctii de san sub ghidaj ecografic.

Tariful unei consultatii este de 160 de lei.

Unele dintre pacientele dr. Grigoriu afirma ca este „un medic si un om de nota 10”, pentru ca isi desfasoara activitatea cu atentie, rabdare, implicare si empatie. Medicul este cunoscut in oras pentru modul deschis de comunicare cu pacientele si pentru meticulozitate. Nemultumirea principala a unor persoane este insa aceea ca nu se respecta programarile si ca timpul de asteptare este uneori si de peste o ora, in picioare.

4. Centrul Mediclinic

Centrul Medical Mediclinic Bacau a aparut pe piata in anul 2006 si ofera servicii din numeroase domenii: ginecologie, cardiologie, medicina generala, medicina muncii, investigatii imagistice. In cabinetul de ginecologie activeaza dr. Gabriela Olaru, medic specialist obstetrica-ginecologie ce vine in sprijinul pacientelor din acest oras prin consultatii de specialitate, examen Babes Papanicolau, ecografie endovaginala si alte servicii pentru preventia, diagnosticul si tratamentul afectiunilor aparatului reproducator feminin. Centrul Mediclinic se afla in relatie contractuala cu CAS.

Consultatia ginecologica are un pret de 150 de lei.

Unii pacienti recomanda acest centru medical pentru ca au fost multumiti de: programarile rapide, amabilitatea si profesionalismul personalului, preturile corecte. 

5. Gine-Med

Gine-Med este o clinica de ginecologie din Bacau ce si-a inceput activitatea in anul 2002, cand a fost si dotata cu primul ecograf Doppler 3D din judetul Bacau. Serviciile de ginecologie si obstetrica includ: consultatii, controale periodice in sarcina, ecografie ginecologica abdominala, ecografie vaginala, ecografie mamara, ecografii 3D si 4D. De asemenea, se realizeaza si mici interventii chirurgicale, punctii chist ovarian, punctie biopsie mamara, cerclaj col etc. Cei doi medici ginecologi care isi desfasoara activitatea aici sunt: dr. Georgeta Huszar si dr. Mihaela Iordache, medici primari obstetrica-ginecologie.

Pretul unei consultatii ginecologice este de 150 de lei.

Despre activitatea medicala de la Gine-Med, parerile pacientilor sunt, in general, pozitive, vorbind despre profesionalism, calitate si promptitudine. Sunt insa si pacienti care au subliniat multe lucruri nu se ridica la inaltimea asteptarilor: nerespectarea programarilor, rezultate primite cu intarziere sau lipsa de comunicare din partea unor medici. 

Concluziile noastre

Dupa ce ai facut aceasta incursiune in serviciile de ginecologie din Bacau, esti mai pregatita sa-ti alegi medicul potrivit. Aceasta decizie este una importanta in viata fiecarei femei, pentru ca un doctor ginecolog din Bacau ajuta pacientele sa se mentina sanatoase, sa intervina atunci cand au o afectiune ginecologica, sa-si monitorizeze sarcina sau sa faca fata schimbarilor cauzate de menopauza.

In acest oras, serviciile de ginecologie sunt variate si bine puse la punct, iar cabinetele dispun de ecografe performante, cu care se depisteaza diverse probleme sau se poate monitoriza sarcina.