Meniu

Ginecologie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-ai planificat sa vizitezi un cabinet de ginecologie in Baia Mare pentru a efectua un control de rutina? Atunci o sa te bucure sa afli ca exista o multime de institutii medicale private in orasul tau, care sunt dotate cu toate echipamentele si aparaturile necesare, pentru efectuarea unor investigatii si proceduri la standarde inalte. Nu amana controalele ginecologice, mai ales daca te confrunti cu probleme de sanatate la nivelul aparatului reproducator. 

Exista o multime de clinici si cabinete medicale in Baia Mare pe care le poti lua in considerare, motiv pentru care, pentru a-ti simplifica alegerea, ti-am pregatit in cele ce urmeaza o lista cu cinci dintre cele mai bune institutii medicale specializate in obstetrica si ginecologie in orasul tau. Afla din timp daca te confrunti cu afectiuni sau patologii ale aparatului reproducator si fii intotdeauna cu un pas inaintea bolii.

Cat costa o consultatie de ginecologie in Baia Mare?

Tariful aplicat pentru o consultatie la un cabinet ginecologic din Baia Mare poate sa fie diferit de la o clinica la alta. Desi procedura este, in mare parte, asemanatoare la mai multe clinici, pretul poate sa fie influentat de renumele institutiei medicale, de experienta echipei de medici sau chiar de performanta aparaturilor utilizate. Afla care sunt preturile practicate in orasul tau, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Costin Medica
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Rating ridicat
 • Personal implicat, profesionist si experimentat
 • Investigatii precise
 • Atmosfera linistita
Euromedica Hospital
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista si experimentata
 • Personalul de la receptie este amabil
 • Investigatii precise
 • Nerespectarea programarilor
Policlinica Sf. Ioan
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Dotari si tehnologii de ultima generatie
 • Echipa medicala implicata si profesionista
 • Atmosfera placuta
 • Profesionalism si amabilitate
 • Diagnostic corect si tratament eficient
Policlinica Sf. Maria
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Amabil, calm si rabdator
 • Echipa medicala experimentata si profesionista
 • Servicii multiple si de calitate
 • Ambianta placuta
Regina Maria
245 Ron
 • Pret Consultatie 245 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista si competenta
 • Proceduri medicale ireprosabile
 • Programarile nu sunt respectate intotdeauna
 • Personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici ginecologice din Baia Mare

Lista de mai jos este realizata din cinci clinici ginecologice din Baia Mare pentru care poti opta si la care te poti programa pentru o consultatie la un medic de specialitate. Afla care sunt dotarile cabinetelor, dar si care sunt parerile celorlalte paciente care au optat pentru aceste institutii medicale:

1. Dr. Costin Medica

Cabinetul medical individual dr. Costin Medica din Baia Mare este specializat in obstetrica-ginecologie, pediatrie si endocrinologie. Dotat cu aparaturi de ultima generatie, printre care se numara si ecograful Samsung cu tehnologie inovativa 2018, cabinetul ii poate oferi fiecarei paciente sprijinul necesar pentru a efectua investigatiile necesare la standarde superioare. Dr. Bogdan Costin este medic primar in obstetrica si ginecologie, cu supraspecializarea materno-fetala, avand, totodata, competente in ecografie materno-fetala, colposcopie, chirurgie laparoscopica ginecologica. Acesta are o experienta de 13 de ani in ecografia morfologica fetala, peste 7 ani in chirurgie laparoscopica si din anul 2018 este specialist in amniocenteza. Astfel, poti beneficia de urmatoarele servicii medicale: consultatie de specialitate, investigatii ecografice ginecologice, monitorizare fetala, dublu si triplu test, examinare san, test Babes Papanicolau, colposcopie, cauterizari, biopsie, avort medicamentos etc.

Pretul pentru o consultatie la medicul ginecolog dr. Bogdan Costin este de 120 lei.

Profesionalismul echipei medicale si dotarile superioare ale clinicii sunt principalele aspecte pentru care pacientele au acordat un rating ridicat pentru clinica. Personalul medical se comporta exemplar, aplica un act medical ireprosabil si isi trateaza pacientele cu profesionalism si implicare. Multumita dotarilor superioare si de ultima generatie, cadrele medicale reusesc sa efectueze investigatii precise si proceduri la standarde superioare, intr-o atmosfera calma si primitoare. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Costin Medica
Vezi Pareri

2. Euromedica Hospital

Euromedica Hospital este o institutie medicala multidisciplinara din Baia Mare in cadrul careia este cuprinsa si specialitatea de obstetrica-ginecologie. Daca esti in cautarea unei echipe medicale experimentate si profesioniste, poti apela cu incredere la ajutorul urmatorilor medici: dr. Mircea Dumitru Sarasan (medic primar), dr. Radu-Lucian Roman (medic specialist), dr. Marius-Ciprian Dobrogeanu-Ferenczy (medic primar), dr. Gheorghe Ardeleanu (medic primar), dr. Cristina Leah (medic specialist). Acesta au competenta de a stabili un diagnostic, dar si un plan eficient de tratament, indiferent cat de complexa este afectiunea de care suferi. Nu sunt mai prejos nici dotarile din cadrul institutiei medicale, care sunt de ultima generatie si de o inalta performanta in realizarea investigatiilor si procedurilor medicale. 

Pretul pentru o consultatie ginecologica este de 100 lei.

Spitalul privat Euromedica este apreciat pentru prestatia ireprosabila a personalului, dar si pentru aparaturile de ultima generatie aflate in dotarile institutiei medicale. Echipa de medici da dovada de profesionalism, implicare si dedicare, iar personalul de la receptie este amabil si atent la nevoile  pacientilor. Pe de alta parte, au existat si nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor.

3. Policlinica Sf. Ioan

Policlinica Sf. Ioan se adreseaza pacientilor cu afectiuni cat mai diverse, cuprinzand totodata si specialitatea de obstetrica si ginecologie in Baia Mare. Datorita echipamentelor si aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile policlinicii, se pot realiza urmatoarele servicii ginecologice: urmarirea sarcinii, ecografie sarcina, Doppler color si pulsat, 3D/4D, depistare cancer col uterin, examen secretie vaginala si Papanicolau, tipaj HPV (human papiloma virus), vaccinare HPV, ecografie abdominala si vaginala etc. Echipa medicala este alcatuita din doctori cu experienta si o buna pricepere in specialitatea de obstetrica si ginecologie, aceasta fiind formata din: dr. Gavrila Timis, dr. Calin Perta, dr. Alice Schiopu si dr. Viorica Mihaila. Pe langa faptul ca pot stabili un diagnostic corect in urma efectuarii investigatiilor medicale, medicii au si competenta de a indica un plan eficient de tratament.

Pretul pentru o consultatie ginecologica este de 150 lei.

Principalele aspecte pentru care policlinica este apreciata sunt: amabilitatea, responsabilitatea, empatia, implicarea, intelegerea si profesionalismul de care medicii dau dovada in lucrul cu pacientii, aparaturile si echipamentele de ultima generatie aflate in dotarile institutiei medicale si atmosfera placuta in care pacientii sunt primiti. 

4. Policlinica Sf. Maria

Policlinica Sf. Maria este localizata in Baia Mare si, pe langa specialitatile multiple, cuprinde si departamentul de ginecologie, in cadrul caruia pacientele pot beneficia de consultatii de specialitate. Prioritatea acestui departament consta in sanatatea aparatului genital feminin si in buna sa functionare. Tehnologiile avansate si aparaturile de ultima generatie din cadrul policlinicii sunt de un real ajutor in urmatoarele servicii: ecografie ginecologica / pelvis, cauterizare, ablatia unui polip sau fibrom cervical, insertie / extractie DIU (sterilet), tratamente locale: badijonaj, lavaj. Din cadrul echipei de medici de exceptie fac parte: dr. Calin Perta (medic specialist) si dr. Gavrila Timis (medic specialist), doua cadre medicale cu experienta vasta in diagnosticarea corecta si tratarea eficienta a diverselor afectiuni medicale. Din fericire, policlinica are contract incheiat cu CAS, ceea ce insemna ca unele servicii medicale pot fi gratuite. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de ginecologie la policlinica Sf. Maria este 130 lei.

Institutia medicala privata a castigat aprecierea pacientilor, datorita serviciilor medicale ireprosabile. Echipa de medici are un comportament exemplar fata de pacient, dand dovada de profesionalism, implicare si o buna pregatire in obstetrica si ginecologie. In plus, departamentul de ginecologie este dotat cu aparaturi de inalta performanta, prin care se efectueaza investigatii si proceduri ireprosabile. 

5. Regina Maria

Campus Medical Somesan din cadrul retelei de sanatate Regina Maria este o clinica multidisciplinara cu peste 30 de specialitati medicale, printre care se numara si departamentul de obstetrica si ginecologie in Baia Mare. Echipamentele, tehnologiile si aparaturile care se afla in dotarile clinicii sunt de ultima generatie, fiind eficiente in efectuarea unor investigatii si proceduri ireprosabile. Cu ajutorul acestora, se pot realiza urmatoarele servicii medicale in conditii de siguranta: consultatii de specialitate, ecografie morfofetala, ecografii abdominale, examen colposcopic, biopsii de col, electrocauterizari, chiuretaje biopsice. Cel care coordoneaza departamentul de ginecologie este Dr. Marius Dobrogeanu, medic primar in obstetrica si ginecologie, avand competente in sterilitate, ecografie si ecografie morfofetala. Pe langa acestea, medicul mai efectueaza si: abcese (incizie, lavaj, drenaj), consultatie de urgenta, montarea si indepartarea dispozitivului intrauterin, interpretare analize etc.

Pretul pentru consultatie de obstetrica-ginecologie este de 245 lei.

Clinica medicala multidisciplinara din Baia Mare a obtinut o multime de aprecieri din partea pacientelor pentru departamentul de obstetrica si ginecologie, datorita serviciilor de calitate. Echipa medicala da dovada de profesionalism si implicare in lucrul cu pacientele, efectuand investigatii si proceduri medicale la standarde superioare. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate intotdeauna, iar personalul de la receptie nu este suficient de implicat

Concluzii

Daca esti in cautarea unei clinici de ginecologie in Baia Mare in cadrul careia sa beneficiezi de un ajutor de specialitate din partea unei echipe medicale de exceptie, iti poti indrepta atentia catre institutiile medicale private prezentate anterior in articol. Dotate cu aparaturi de ultima generatie, ai posibilitatea de a beneficia de un act medical exemplar. Alege sa ai grija de sanatatea ta si efectueaza-ti controalele ginecologice de rutina o data pe an pentru a preveni aparitia unor afectiuni sau patologii severe.