Meniu

Ginecologie Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de ginecologie din Botosani sunt de interes pentru femeile care locuiesc in acest judet si care trebuie sa mearga periodic la consultatie sau care se confrunta cu diverse probleme privind sanatatea aparatului reproducator. 

Infectiile din zona intima, dereglarile menstruale si modificarile secretiei vaginale sunt probleme care pot fi rezolvate in cadrul unui cabinet ginecologic. Existand numeroase optiuni, poate fi dificil sa alegi un medic ginecolog din Botosani, insa informatiile din acest articol si parerile altor paciente te pot ajuta sa iei mai usor o decizie importanta pentru confortul si sanatatea ta.

Care sunt cele mai apreciate cabinete de ginecologie din Botosani?

Daca vei cauta pe Google cabinete din Botosani, specializate in ginecologie, vei obtine mai multe rezultate. Nu este suficient sa tii cont de ordinea in care acestea sunt afisate de motorul de cautare, pentru ca sunt si alti factori de luat in calcul: pretul, experienta medicilor si parerea altor paciente. Cat despre tarife, poti consulta urmatorul tabel pentru a vedea care sunt cele mai bune clinici si pretul unei consultatii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Alevita
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Amabiliate din partea personalului
 • Servicii medicale complexe
Dr. Ciobanu
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medic profesionist
 • Amabilitate si empatie
 • Implicare
 • Aparatura moderna
Ecomed
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Act medical de calitate
 • Personal foarte bine pregatit
 • Profesionalism si amabilitate
 • Atentie pentru pacient
 • Curatenie
 • Apelurile sunt preluate greu
 • Atitudinea unor medici lasa de dorit
Dr. Camelia Todica
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism si dedicare
 • Implicare si empatie
 • Explicatii detaliate
 • Comunicarea cu pacientii ar putea fi imbunatatita
Centrul Iatropolis
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si organizare
 • Medici amabili
 • Curatenie
 • Personalul de la receptie are o atitudine neprofesionista
 • Uneori programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cum alegi cel mai bun cabinet de ginecologie din Botosani?

Botosani gazduieste numeroase clinici specializate in ginecologie, astfel ca ai numeroase optiuni. Vizita la ginecolog le provoaca multor femei teama, insa atunci cand gasesti un medic bine pregatit, care pune accent pe confortul si bunastarea ta, controlul ginecologic nu va mai reprezenta un motiv de stres.

Din clasamentul de mai jos, poti afla care sunt cei mai apreciati medici ginecologi din Botosani si alte informatii utile, care te vor ajuta sa iti dai seama care dintre clinici este compatibila cu cerintele tale: 

1. Centrul Medical Alevita

Pentru servicii de obstetrica si ginecologie, pacientele care locuiesc in Valcea pot sa aleaga Centrul Medical Alevita. Acest cabinet specializat a fost infiintat de catre dr. Ioana Alexandroaie in anul 2019 si face parte dintr-o retea multifunctionala de diagnostic si ingrijire primara. Misiunea cabinetului este de a oferi servicii medicale performante si de a face o diferenta pozitiva in starea de sanatate a pacientelor. 

La acest centru, consultatia ginecologica are tariful de 250 lei.

In mediul online, mai multe paciente au oferit recenzii pozitive Centrului Medical Alevita. Ele recomanda centrul, mentionand ca au beneficiat de profesionalism si amabilitate din partea personalului. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Alevita
Vezi Pareri

2. Dr. Alexandra Ciobanu

In Botosani, unul dintre medicii specializati in ginecologie pe care ii poti alege pentru consultatii si investigatii imagistice este dr. Alexandra Ciobanu. In cabinetul sau, aceasta foloseste tehnologii moderne si tehnici noi de tratament, oferind astfel o mai mare siguranta si un confort sporit pacientelor. Aceasta promoveaza preventia afectiunilor ginecologice si le incurajeaza pe paciente sa mearga periodic la consultatie.

Pentru o consultatie, vei achita suma de 180 lei.

Pacientele din Botosani o apreciaza foarte mult pe dr. Alexandra Ciobanu, despre care spun ca este un medic profesionist. Amabilitatea, implicarea si grija fata de paciente sunt principalele sale calitati. Foloseste aparatura moderna si lucreaza intr-un cabinet foarte curat.

3. Ecomed

Multe paciente care locuiesc in Botosani aleg serviciile centrului medical Ecomed. Acesta este situat in localitatea Dorohoi si a fost deschis in anul 2002. Pe parcursul anilor de activitate si-a extins considerabil gama de servicii, acoperind in prezent numeroase specialitati medicale. Pacientii beneficiaza de consultatii de specialitate, analize de laborator si explorari functionale pentru diagnosticarea unui spectru larg de afectiuni (ecografii, audiometrii si ECG). Pentru a asigura constant calitatea actului medical, cabinetul si-a propus sa tina pasul cu cele mai noi tehnologii. 

Consultatia ginecologica costa 150 lei la Ecomed. 

Personalul de la Ecomed este foarte bine pregatit si serviciile sunt de calitate, potrivit numeroaselor pareri venite de la pacienti. Acestia spun ca personalul de la receptie este amabil si ca medicii dau dovada de profesionalism, atentie pentru pacient si dorinta de a ajuta. Un alt aspect notat pozitiv de mai multe persoane il reprezinta curatenia din clinica. Cu toate acestea, cateva persoane sustin ca apelurile nu sunt preluate si ca atitudinea unor medici nu este tocmai profesionista. 

4. Dr. Camelia Todica

Cabinetul de ginecologie Dr. Camelia Todica este una dintre principalele optiuni daca locuiesti in Botosani. Specializata in obstetrica si ginecologie, dr. Camelia Todica ofera servicii dedicate sanatatii femeii. Folosind tehnici moderne de diagnostic, aceasta pune accent pe precizia in diagnostic si confortul pacientelor. 

Pentru o consultatie, va trebui sa achiti suma de 200 lei.

Referitor la opiniile pacientelor, majoritatea celor care au trecut pragul acestui cabinet ginecologic din Botosani se declara multumite. Acestea spun ca medicul se remarca prin profesionalism, dedicare, rabdare si implicare. Dr. Camelia Todica este empatica si devotata meseriei. Pacientelor li se explica toate detaliile consultatiei si li se raspunde la intrebari. In mare parte, parerile sunt pozitive, dar exista si persoane ce reclama atitudinea doamnei doctor. 

5. Centrul Medical Iatropolis

Pentru servicii de ginecologie, Centrul Medical Iatropolis poate fi o alegere potrivita daca locuiesti in Botosani. Acest centru multidisciplinar asigura servicii dintr-o gama vasta de specialitati, printre care obstetrica-ginecologie, pediatrie, neurologie, medicina interna etc. Echipa de medici specialisti din departamentul de ginecologie foloseste proceduri moderne de diagnostic si tratament, sustinand pacientele in prevenirea afectiunilor ginecologice si pe tot parcursul sarcinii. 

Privitor la tarife, o consultatie ginecologica are pretul de 250 lei.

Prin intermediul recenziilor in mediul online, numerosi pacienti si-au povestit experienta avuta la Iatropolis. Personalul este bine organizat si amabil, iar centrul medical este curat. Medicii sunt profesionisti, rabdatori si prompti. Ca dezavantaje, cativa pacienti sunt de parere ca personalul de la receptie are o atitudine neprofesionista. De asemenea, exista si persoane care spun ca programarile nu se respecta. 

Concluzii

Acestea sunt principalele optiuni de clinici pentru pacientele care locuiesc in Botosani sau in apropiere si doresc sa isi faca programare la ginecologie. Consultatia trebuie facuta anual, chiar si in lipsa unor simptome specifice afectiunilor ginecologice. In cadrul consultului periodic, medicul poate depista problemele in stadiu incipient si starile precanceroase, prin testul Babes Papanicolau. 

Alegerea unei clinici specializate in ginecologie se face in functie de experinta medicilor, de conditiile oferite in cabinet si de parerea altor persoane care le-au ales serviciile.