Meniu

Ginecologie Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care te confrunti cu niste simptome ce nu par sa aiba o explicatie logica, o consultatie de ginecologie in Braila iti poate oferi mai multe informatii despre corpul tau. Multi medici isi desfasoara activitatea in cadrul unor cabinete de ginecologie private, insa exista si clinici care au un departament special dedicat acestei ramuri. 

Intrucat optiunile pe care le ai in sunt numeroase, s-ar putea sa-ti fie dificil sa alegi un cabinet ginecologic in Braila la care sa te duci. Din fericire, articolul de fata cuprinde informatii utile cu privire la activitatea cabinetelor din oras, de la aparatura pe care o au in dotare, la conditiile pe care le asigura pacientilor. Bineinteles, un alt aspect pe care trebuie sa-l ai in vedere este pretul. 

Cat costa o consultatie de ginecologie in Braila? 

Consultatia de la clinica de ginecologie din Braila poate sa aiba un pret mai mic sau mai mare, iar acest aspect depinde de medicul la care te-ai hotarat sa apelezi. Chiar si in cadrul aceleiasi clinici este posibil ca ginecologii sa ofere tarife diferite, in functie de pregatirea si experienta fiecaruia. Pentru a crea tabelul de mai jos, au fost selectate preturile de la mai multe cabinete: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Ivone Clinique
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Dotari moderne
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Conditii optime de siguranta
 • Curatenie
Clinica Mateus
190 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 190 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Promptitudine
 • Curatenie
 • Personal nepregatit la receptie
Dr. Coltofeanu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Ampla experienta in domeniu
 • Program flexibil
 • Atmosfera placuta
Sanfem Med
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Serviciile nu se ridica la nivelul asteptarilor
Clinica Medmum
190 Ron
 • Pret Consultatie 190 Ron
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Medic primar
 • Gama variata de servicii
 • Conditii optime de igiena si confort
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care te poti duce pentru o consultatie de ginecologie in Braila

Pe langa pretul consultatiei la diversi ginecologi in Braila, este important sa iei in calcul si alte aspecte legate de activitatea unui cabinet de ginecologie. Spre exemplu, in urma consultatiei, s-ar putea sa fie nevoie sa urmezi un tratament, asa ca ideal este ca o clinica sa aiba un portofoliu variat de servicii la care sa poti apela. Pentru mai multe informatii, uita-te peste prezentarile de mai jos: 

1. Ivone Clinique 

De gama de servicii de ginecologie de la Ivone Clinique din Braila se ocupa Dr. Radescu Mihai, medic specialist, cu competente in ecografie ginecologica si obstetrica, colposcopie si histeroscopie. Portofoliul de servicii pe care il pune la dispozitia pacientelor este unul variat, de la ecografie Doppler, la testul rapid pentru determinarea iminentei nasterii premature. In plus, persoanele interesate au posibilitatea sa beneficieze si de consiliere preconceptionala de cuplu. Cu scopul de a asigura cele mai bune conditii, clinica respecta cele mai recente norme si standarde din domeniul serviciilor medicale. 

Pretul unei consultatii este de 300 de lei. 

In ceea ce priveste experienta de care au avut parte pacientele care au ales serviciile Dr. Radescu Mihai din cadrul Ivone Clinique, cele mai multe dintre ele se declara super multumite. Medicul ofera explicatii pe intelesul pacientei, pentru ca aceasta sa-si faca o idee clara despre situatia in care se afla din punct de vedere medical. Grija si priceperea sunt apreciate in mod deosebit. 

Vezi parerile pacientilor despre Ivone Clinique  
Vezi Pareri

2. Clinica Mateus  

Tot pentru a beneficia de serviciile unui ginecolog in Braila, persoanele interesate se pot duce la Clinica Mateus, unde isi desfasoara activitatea medici primari in obstetrica-ginecologie, precum Dr. Iulian Alexandru Tataru, Dr. Camelia Doina Chirigiu, Dr. Razvan Stancu si Dr. Cristinel Andoniu, dar si medici specialisti, ca Dr. Andra Prisacaru si Dr. Mihai Georgescu. Fiind vorba de o echipa numeroasa, competentele lor sunt pe masura. Pe langa consultatie, pe lista de servicii se mai regasesc si ecografia pelvina, de sarcina sau de morfologie, histerosonografia, consilierea in diferite probleme, avortul medicamentos etc. Indiferent de problema cu care se confrunta o persoana, medicii din cadrul clinicii Mateus vor face tot posibilul sa ii ofere o solutie. 

In functie de medicul ginecolog ales, pretul consultatiei variaza intre 190 si 250 de lei, insa pacientele trebuie sa tina cont de faptul ca acestea pot suferi modificari. 

Multe persoane care au beneficiat de serviciile medicale de la Mateus au revenit, tocmai datorita calitatii lor. Medicii dau dovada, in mod repetat, de amabilitate si profesionalism. Nici curatenia impecabila nu este trecuta cu vederea. Din pacate, au existat niste episoade mai putin placute, in ceea ce priveste personalul de la receptie, care a uitat sa anunte pacientii de intarzieri. 

3. Dr. Coltofeanu 

Cu o experienta de mai bine de 24 de ani in domeniu, cabinetul doctorului ginecolog din Braila, Dr. Coltofeanu reprezinta optiunea ideala pentru pacientele care au nevoie de un tratament de specialitate. La cabinet nu se efectueaza doar consultatii ginecologice, ci si examene ecografice, proceduri minim-invazive, consultatii de fertilitate sau infertilitate etc. Realizarea serviciilor din acest portofoliu este posibila datorita aparaturii de ultima generatie. Mai mult decat atat, cabinetul investeste in mod periodic in tehnologie noua. De asemenea, consultatiile se fac doar pe baza de programare, asa ca este important ca pacientele sa sune inainte de a se prezenta la cabinet. Medicul este ajutat de programele de analiza in evaluarea corecta a cazurilor. Programul este unul flexibil. 

Pretul unei consultatii ginecologice este de 200 de lei. 

Profesionalismul si dedicatia sunt aspectele cele mai apreciate de paciente, in ceea ce priveste activitatea Dr. Coltofeanu. Fiecare persoana care trece pragul cabinetului sau beneficiaza de tot respectul si atentia sa, tocmai pentru a avea parte o experienta pozitiva si lipsita de stres. Interesele pacientelor reprezinta prioritatea numarul unu la acest cabinet de ginecologie. 

4. Sanfem Med 

Un alt cabinet de ginecologie din Braila la care se pot duce persoanele care au nevoie de opinia unui expert este Sanfem Med, in cadrul caruia isi desfasoara activitatea Dr. Victoria Tudosa, medic primar in obstetrica-ginecologie si cu diverse competente. Gama de servicii pe care o pune la dispozitia pacientelor este una variata, in care sunt incluse: chiuretajul prin aspiratie, ecografia vaginala si abdominala, tratamentul de menopauza-homeopatie ginecologica, monitorizarea sarcinii, colposcopia video, avortul medicamentos etc. Investigatiile sunt efectuate cu aparatura de ultima generatie. Pentru a afla mai multe detalii, oamenii au atat optiunea de a suna un reprezentant din partea cabinetului, cat si de a se prezenta acolo. 

Pretul unei consultatii este de 200 de lei. 

Parerile cu privirea la activitatea Dr. Victoria Tudosa din cadrul Sanfem Med sunt impartite: exista persoane care au avut parte de o experienta pozitiva, ceea ce le-a determinat sa recomande clinica pe diverse retele de socializare. In acelasi timp, exista paciente care n-au fost multumite de tratamentul pe care l-au primit in urma consultatiei, intrucat nu le-a imbunatatit situatia.

5. Clinica Medmun

In final, ultima clinica de pe lista la care se pot duce pacientele pentru a beneficia de serviciile unui medic ginecolog in Braila este Medmun. De aceasta ramura se ocupa Dr. Andra Prisacaru, medic primar in obstetrica-ginecologie. Principalele servicii de ginecologie din portofoliul clinicii sunt ecografia transabdominala, mamara, insertia sau extractia steriletului etc. Investigatiile sunt efectuate in conditii optime de igiena si confort, ceea ce contribuire la crearea unei atmosfere placute in cadrul clinicii. In plus, aparatura de ultima generatie sprijina realizarea unor servicii de calitate, al caror scop este de a le ajuta pe paciente sa se simta mai bine. 

Pentru o consultatie de ginecologie, pretul este de 190 de lei. 

Persoanele care au beneficiat de serviciile clinicii Medmun au fost placut surprinse de promptitudinea si de calitatea serviciilor oferite. Experienta pozitiva de care au avut parte le-a determinat pe multe dintre ele sa revina pe viitor. 

Concluzii

In cele din urma, exista mai mult locuri in care poti gasi medici ginecologi in Braila, pentru a beneficia de consultatia de care ai nevoie. Cu scopul de a alege cel mai potrivit cabinet, tine cont de informatiile pe care le-ai aflat parcurgand articolul de fata!