Meniu

Ginecologie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dereglarile menstuale, secretiile neobisnuite, iritatiile sau infectiile vaginale sunt unele dintre cele mai comune probleme pe care femeile le experimenteaza si pentru care trebuie sa mearga la un control de ginecologie. In Brasov, exista o multime de clinici si cabinete medicale ginecologice pe care atat doamnele, cat si domnisoarele le pot lua in considerare, pentru efectuarea unui control de rutina. 

Brasovul este un oras in cadrul caruia ai toate sansele sa gasesti un doctor ginecolog cu o experienta vasta domeniul sau de activitate si pe care sa te poti baza pentru efectuarea unor investigatii si controale de calitate. Invinge-ti teama de a merge la medic si descopera la timp care este problema de care suferi pentru a te asigura ca totul este sub control.

Cat costa o consultatie de ginecologie in Brasov?

Pretul pentru o consultatie de ginecologie in Brasov nu este ridicat si se stabileste, de regula, in functie de experienta medicului specialist, dar si in functie de performanta aparaturilor utilizate pentru efectuarea investigatiilor. Descopera care sunt preturile practicate in orasul tau pentru o astfel de consultatie, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
GMedical
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Colectiv medical implicat, rabdator, calm, intelegator si profesionist
 • Cabinet spatios si primitor
 • Personalul de la receptie este amabil
 • Programarile sunt respectate
Dr. Mircea Preda
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Dotari superioare
 • Medic primar in obstetrica si ginecologie
 • Act medical ireprosabil
 • Mediu primitor
 • Atitudine pozitiva
Dr. Tudor Iacovache
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Medic primar in obstetrica si ginecologie
 • Profesionist, calm si rabdator
 • Foarte bun diagnostician
 • Experienta vasta
 • Competenta in ultrasonografie obstetricala si ginecologica
Dr. Radu Gologan
186 Ron
 • Pret Consultatie 186 Ron
 • Medic primar in obstetrica si ginecologie
 • Amabil, calm si rabdator
 • Competente in investigatii complexe
 • Spirit de observatie
 • Servicii medicale ireprosabile
Clinica Promed
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii si proceduri calitative
 • Colectiv medical profesionist, experimentat si bine pregatit
 • Ambianta placuta
 • Programarile sunt respectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in consultatiile ginecologice in Brasov

Stim ca iti este dificil sa te hotarasti cu privire la o singura clinica ginecologica in Brasov, asa ca, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit o lista cu cinci cabinete medicale puternic apreciate in orasul tau pe care sa le iei in considerare. Iata care sunt dotarile lor si afla care este parcursul profesional al medicilor ginecologi care isi desfasoara activitata in cadrul acestora:

1. GMedical

GMedical este un cabinet medical infiintat in 2005, in cadrul caruia pacientele pot opta pentru consultatii ginecologice in Brasov la o calitate superioara. Echipa medicala este specializata in domeniile obstetricii, ecografiei si ginecologiei, medicii fiind experti in efectuarea urmatoarelor investigatii: consultatii ginecologice si obstetricale, recoltarea examenului citologic Babes-Papanicolau, vaccinare HPV, ecografii 3D si 4D, transvaginale, screening pe trimestre, screening serologic, diagnostic precis, depistarea leziunilor colului uterin, cardiotocografii, intreruperi de sarcina, examinarea sanului etc. Colectivul de medici specializati in obstetrica si ginecologie este format din: dr. Anca Galitianu (medic primar), dr. Carmen Badiu (medic primar) si dr. Tatiana Cristea (medic specialist). Aparaturile folosite de clinica sunt de ultima generatie, fiind de ajutor in efectuarea unor investigatii si proceduri medicale ireprosabile. 

Pretul aplicat pentru un control si o ecografie vaginala/abdominala la aceasta clinica de ginecologie din Brasov este de 250 lei.

Clinica este apreciata pentru serviciile medicale ireprosabile, dar si pentru dotarile superioare. Conform recenziilor postate in mediul online, echipa medicala este rabdatoare, atenta la nevoile pacientei, calduroasa, calma, intelegatoare si capabila sa desfasoare un act medical exemplar. In plus, cabinetul este primitor, spatios, iar personalul de la receptie este amabil si atent in gestionarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre GMedical
Vezi Pareri

2. Dr. Mircea Preda

Cabinetul individual al dr. Mircea Preda este specializat in obstetrica si ginecologie in Brasov, fiind de un real ajutor pentru viitoarele mamici, dar si pentru femeile care vor sa aiba grija de sanatatea aparatului genital reproducator. Dr. Mircea Preda este medic primar in obstetrica, ginecologie si doctor in medicina, cu tema „Complicatii si tratamente in sarcina multipla”. Cabinetul este dotat cu o aparatura de ultima generatie care permite realizarea unor investigatii si consultatii precise, echipa medicala este dinamica, atenta la nevoile pacientelor si orientata catre cele mai eficiente solutii, indiferent de problema experimentata. Printre serviciile medicale oferite se numara si: consultatie, ecografie obstetricala, de diagnosticare sarcina, ginecologica, examen citologic vaginal Babes Papanicolau, examen secretie vaginala pentru depistarea infectiilor sau a bolilor cu transmitere sexuala, cardiotocografie, montare sterilet.

Pretul pentru o consultatie la medicul ginecolog este de 350 lei.

Medicul primar in obstetrica si ginecologie Mircea Preda a primit multiple aprecieri de la paciente, multumita faptului ca prestatia sa medicala este ireprosabila, dar si datorita dotarilor superioare ale cabinetului. Mediul este primitor, atitudinea doctorului este prietenoasa si pozitiva, iar tratamentele sugerate sunt intotdeauna personalizate in functie de necesitatile pacientei.

3. Dr. Tudor Andrei Iacovache

Dr. Tudor Andrei Iacovache este un medic primar in obstetrica si ginecologie in Brasov si se adreseaza tuturor pacientelor care vor sa isi efectueze investigatiile si controalele de rutina. Printre serviciile medicale pe care doctorul le ofera se numara si: monitorizarea sarcinii, ecografie de sarcina si teste de screening, morfologie fetala 4D, recoltare produse biologice, recoltare citologie Babes Papanicolau, montare sterilet, sfaturi contraceptive. Medicul este competent in ultrasonografie obstetricala, ginecologica si in histeroscopie. 

Pretul pentru o consultatie la medicul ginecolog Tudor Andrei Iacovache este de 300 lei.

Datorita faptului ca are o experienta vasta in obstetrica-ginecologie si ofera servicii medicale ireprosabile, activitatea dr. Tudor Andrei Iacovache este puternic apreciata mai ales de mamici si viitoarele mamici. Implicat, profesionist, calm, rabdator si pasionat de acest domeniu medical, doctorul isi dedica activitatea tuturor femeilor care au nevoie de ajutorul unui medic profesionist. 

4. Dr. Radu Gologan

Dr. Radu Gologan este medic primar in obstetrica si ginecologie in Brasov. Acesta este competent in efectuarea diverselor investigatii medicale complexe, cum ar fi: laparoscopia, histeroscopia, colposcopia, ultrasonografia obstetricala si ginecologica. De asemenea, este membru al Societatii de Obstetrica si Ginecologie din Romania, oferind fiecarei paciente posibilitatea de a beneficia de servicii de calitate superioara atat cand este vorba de un control de rutina, cat si cand este necesara o procedura de examinare mai complexa.

Pretul pentru o consultatie ginecologica este de 186 lei.

Dr. Radu Gologan este un medic de renume in Brasov si este foarte apreciat atat pentru activitatea sa de medic chirurg, cat si pentru spiritul sau de observatie in cadrul investigatiilor medicale. Amabilitatea, atentia la nevoile pacientului, calmitatea si rabdarea sunt doar cateva dintre calitatile pentru care pacientele apeleaza la serviciile medicului cu incredere.

5. Clinica Promed

Promed este o clinica medicala multidisciplinara din Brasov, in cadrul careia se afla si departamentul de obstetrica si ginecologie. Principalul obiectiv al clinicii este sa promoveze sanatatea prin servicii medicale primare, de prevenire si de educare a pacientilor. Echipamentele si aparaturile medicale din cadrul clinicii sunt de o performanta inalta, fiind de un real ajutor efectuarea unor investigatii precise, dar si a unor proceduri exemplare. Echipa medicala de la departamentul de obstetrica si ginecologie este formata din medici experti in sanatatea aparatului genital reproducator: dr. Gabriel Nicolae (medic primar), dr. Monica Saratianu (medic specialist) si dr. Alexandra Negoita (medic specialist si doctorand la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti). 

Pretul pentru o consultatie la acest cabinet de ginecologie din Brasov este de 180 lei.

Clinica este apreciata, datorita serviciilor medicale calitative, dar si datorita dotarilor de ultima generatie. Echipamentele si aparaturile folosite sunt moderne si performante, contribuind la obtinerea unor investigatii si proceduri medicale precise. In ceea ce priveste echipa medicala, aceasta este laudata datorita profesionalismului si implicarii de care da dovada de fiecare data.

Concluzii

Esti in cautarea unui medic sau a unei clinici care sa fie specializata in ginecologie in Brasov pentru efectuarea investigatiilor si consultatiilor necesare? Daca vrei sa beneficiezi de servicii medicale ireprosabile, iti recomandam sa iti indrepti atentia catre clinicile amintite anterior, unde vei gasi o echipa medicala implicata, cu o buna pregatire in obstetrica si ginecologie.