Meniu

Ginecologie Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Femeile nu trebuie sa isi neglijeze sanatatea sistemului reproducator, motiv pentru care medicii specialisti recomanda efectuarea periodica a consultatiilor de ginecologie. In Sectorul 1, exista o gama variata de institutii medicale private care se adreseaza sanatatii femeilor si care le ofera posibilitatea de a-si trata diverse infectii, dar si de a preveni aparitia afectiunilor oncologice. Afectiunile genitale pot degenera si pot deveni de-a dreptul periculoase daca nu sunt tratate in timp util. Tocmai de aceea este recomandata respectarea controalelor de rutina. 

Capitala tarii gazduieste o multime de cabinete si clinici medicale dedicate obstetricii si ginecologiei. In cele ce urmeaza iti vom prezenta cinci dintre cele mai populare si apreciate clinici din Sectorul 1. Echipele medicale din cadrul lor au metode eficiente de abordare a pacientei, indiferent de varsta, avand competenta de a oferi sfaturi relevante si de ajutor pentru fiecare problema in parte. Citeste mai departe si afla care sunt cabinetele spre care iti poti indrepta atentia cu incredere.

Care este pretul unei consultatii de ginecologie in Sectorul 1?

Pretul unei consultatii de ginecologie in Sectorul 1 este diferit de la o clinica la alta, in functie de aparaturile utilizate, dar si in functie experienta medicilor. Iata care sunt preturile practicate in Bucuresti, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Nativia
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii medicale ireprosabile
 • Echipamente de ultima generatie
 • Colectivul medical este amabil, profesionist si implicat
 • Planuri eficiente de tratament
Dr. Radu Botezatu
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic primar in obstetrica si ginecologie
 • Doctor in stiinte medicale
 • Servicii ireprosabile
 • Amabilitate, calmitate, implicare si buna pregatire
 • Experienta de peste 10 ani
CHI Medical
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Echipamente si aparaturi de inalta performanta
 • Diagnostic corect
 • Investigatii precise
 • Echipa medicala profesionista
 • Experienta vasta
Dr. Diana Mihai
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Profesionalism, experienta vasta si implicare
 • Medic specialist in obstetrica si ginecologie
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament eficient
 • Experienta vasta
Marinescu Medical
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Echipamente de inalta performanta
 • Servicii medicale ireprosabile
 • Medici experti in obstetrica si ginecologie
 • Investigatii precise
 • Diagnostic corect
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in consultatii de ginecologie in Sectorul 1

Daca inca nu ai reusit sa te hotarasti cu privire la o clinica de ginecologie in Sectorul 1, nu iti face griji. In cele ce urmeaza ti-am pregatit o lista cu unele dintre cele mai apreciate si frecventate clinici din orasul tau. Afla care sunt dotarile lor, dar si ce parere au pacientii in legatura cu activitatea desfasurata de medici:

1. Nativia

Nativia este o clinica bine cotata din Bucuresti, Sectorul 1, in cadrul careia se efectueaza consultatii si controale de ginecologie la standarde superioare. Echipa de medici se afla sub indrumarea prof. dr. Gheorghe Peltecu, un medic cu o experienta vasta in chirurgia ginecologica. Medicii din cadrul cabinetului Nativia au urmat diverse stagii de pregatire in spitale din Europa si au ca scop principal sanatatea femeii. Pe langa consultatiile sau controalele de rutina efectuate de cadrele medicale, acestea se mai ocupa si de controalele oncologice, uroginecologice, de infertilitate, patologia maligna a sanului, avand competenta si de a oferi a doua opinie, dar si indicatii relevante de interventie chirurgicala.

Pretul pentru o consultatie la aceasta clinica de ginecologie in Sectorul 1 este 250 lei.

Clinica Nativia insumeaza peste sase sute de recenzii pozitive primite de la pacienti, datorita serviciilor medicale ireprosabile, dar si a echipamentelor de ultima generatie aflate in dotarea institutiei medicale. Personalul este amabil, calm, rabdator, atent la nevoile pacientei si capabil sa ofere planuri eficiente de tratament. De asemenea, locatia este placuta, iar mediul este primitor si curat.

Vezi parerile pacientilor despre Nativia
Vezi Pareri

2. Dr. Radu Botezatu

Dr. Radu Botezatu este medic primar in obstetrica si ginecologie in Sectorul 1, avand o experienta vasta in acest domeniu medical. Acesta este doctor in stiinte medicale, este asistent universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti si a efectuat un stagiu de supraspecializare in obstetrica la Spitalul St. George din Londra. In urma experientei dobandite de-a lungul timpului, medicul are urmatoarele competente: ecografia obstetricala si ginecologica, histeroscopia si proceduri minim invazive, colposcopia. De asemenea, este expert si in monitorizarea sarcinii, dar si in interpretarea cardiotocografiei in travaliu (CTG). Printre serviciile pe care le ofera se numara si: consultatie de specialitate, ecografie transvaginala, examen citodiagnostic col uterin, examen citobacteriologic vaginal, colposcopie, ecografie sarcina etc.

Pretul pentru o consultatie obstetrica-ginecologica este de 250 lei.

Dr. Radu Botezatu a primit o multime de recenzii pozitive, datorita atentiei sale sporite la nevoile pacientului. Este bland, calm, bine pregatit, bland si cu o experienta de peste 10 ani in domeniul de obstetrica si ginecologie. Acesta este expert si in monitorizarea sarcinii, fiind printre putinii medici care incurajeaza sarcina naturala. Din acest motiv, conform Google, medicul a obtinut un rating ridicat.

3. CHI Medical

CHI Medical este un cabinet ginecologic din Sectorul 1, care se adreseaza atat femeilor, cat si adolescentelor, mai ales celor care merg pentru prima data un medic ginecolog. Echipa medicala este formata din doctori cu o experienta vasta in obstetrica si ginecologie, experienta care a fost dobandita in studiile de specialitate in stagiile de practica in spitale de prestigiu din Europa. Clinica a fost fondata in 2021, prioritizandu-se dotarea cu echipamente si aparaturi de ultima generatie, astfel incat medicii sa poata efectiua investigatii precise si sa stabileasca un diagnostic corect. Din cadrul colectivului medical specializat in obstetrica si ginecologie se amintesc si: dr. Alexandru Stan (medic primar), dr. Luiza Bercaru (medic primar), dr. Raluca Borina (medic specialist), dr. Ana Maria Marinescu (medic primar) si dr. Roxana Dumitru (medic specialist).

Tariful aplicat pentru o consultatie ginecologica primara este de 300 lei, iar cea de control, 200 lei.

Clinica este apreciata, acest lucru fiind vizibil prin prisma multiplelor recenzii pozitive scrise la adresa sa. Echipa medicala este experimentata, profesionista, implicata si atenta la nevoile pacientelor, astfel incat sa se simta cat mai confortabil. In plus, CHI Medical este dotat cu aparaturi de ultima generatie, ceea ce contribuie semnificativ la efectuarea unor investigatii precise si la stabilirea unui diagnostic corect.

4. Dr. Diana Mihai

Dr. Diana Mihai este medic specialist in obstetrica si ginecologie in Sectorul 1, profesionist in efectuarea consultatiilor, procedurilor de rejuvenare vaginala, tratarea problemelor de infertilitate, monitorizarea sarcinii si gestionarea corecta a afectiunilor ginecologice. A studiat la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti. Ulterior, a urmat rezidentiatul in obstetrica si ginecologie la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, dar si la Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie „Prof. Dr. Panait Sirbu” din Bucuresti. De asemenea, are si un doctorat in Medicina Traditionala Chinezeasca, fiind experta in aplicarea tehnicilor cu fertilizare in-vitro si celule stem.

Pretul unei consultatii ginecologice este de 150 lei.

Principalele aspecte pentru care dr. Diana Mihai este apreciata sunt: este profesionista, are o experienta vasta in lucrul cu pacientele, este implicata in actul medical si ofera sfaturi adecvate pentru fiecare situatie in parte. Datorita studiilor de specialitate si a stagiilor de practica in spitale din Europa, multe paciente opteaza pentru serviciile acestui medic, fiind, de asemenea, si un foarte bun diagnostician. 

5. Marinescu Medical Center

Marinescu Medical Center este un cabinet de obstetrica si ginecologie in Sectorul 1, aflat in coordonarea prof. dr. Bogdan Marinescu. Acesta isi desfasoara activitatea in preajma unei echipe dinamice, implicate, cu un bun simt de observatie si cu o performanta medicala de exceptie. Pe langa serviciile ginecologice, medicul mai este recunoscut si pentru capacitatea sa de a trata infertilitatea. Cabinetul este dotat cu un ecograf Hitachi Aloka 3500 de ultima generatie, care asigura efectuarea unor investigatii ultrasonografice precise. Din cadrul echipei medical de la departamentul de obstetrica si ginecologie se remarca: academicianul prof. dr. Bogdan Marinescu (doctor in stiinte medicale) si dr. Ofelia Costina Oprea (medic specialist), doi medici experimentati in efectuarea unor investigatii precise si in stabilirea unui diagnostic corect.

Pretul pentru o consultatie ginecologica este de 300 lei.

Centrul medical este apreciat in totalitate, datorita faptului ca pacientii au beneficiat de servicii medicale ireprosabile. Echipa de medici are o experienta vasta in obstetrica si ginecologie, iar aparatul utilizat in efectuarea investigatiilor este de ultima generatie, asigurand obtinerea unor diagnostice precise. 

Concluzii

Vrei sa mergi la un cabinet de ginecologie in Sectorul 1? Atunci poti lua in considerare clinicile si cabinetele medicale amintite anterior, unde vei descoperi o echipa medicala profesionista si implicata in activitatea pe care o desfasoara. Indiferent ca te confrunti cu eventuale probleme de sanatate sau ca vrei ca un medic specialist sa iti monitorizeze sarcina, in clinicile de mai sus vei primi tot sprijinul de care ai nevoie.