Meniu

Ginecologie Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Rezidenta in Capitala iti ofera posibilitatea alegerii serviciilor medicale dupa mai multe criterii, unul dintre acestea fiind cel al proximitatii, care nu il exclude desigur pe cel al calitatii in ceea ce priveste un cabinet sau o clinica de ginecologie din sector 3. Fie ca vrei sa iti verifici pur si simplu sanatatea organelor reproducatoare, fie ca te supara anumite simptome ale regiunii genitale sau ale zonei mamare, o consultatie sau investigatii aferente desfasurate in apropierea locuintei tale sau locului de munca este un avantaj.

In articolul de fata vei gasi o selectie a celor mai bune cabinete ginecologice din sector 3 Bucuresti si o prezentare a serviciilor prestate de acestea.

Unde mergi pentru o consultatie de ginecologie in sector 3?

Iti doresti, cu siguranta, sa poti avea acces la un cabinet de ginecologie din sector 3 in care calitatea serviciilor sa te satisfaca, iar medicul sa iti inspire incredere si sa te faca sa te simti confortabil. Din tabelul de mai jos vei afla numele unitatilor medicale specializate catre care te poti indrepta avand siguranta unor standarde ridicate ale prestatiilor.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Sawas
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Profesionalism desavarsit
 • Blandete si empatie
 • Calm si rabdare
 • Mana usoara
 • Tratamente eficiente
Natalmed
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Clinica moderna si curata
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul medicilor
 • Preturi accesibile
 • Receptionera ar trebui sa fie mai amabila cu pacientele
Gynecolife
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Rabdare si empatie fata de paciente
 • Personal amabil
 • Solutii medicale cu rezultate bune
 • Timp de asteptare mare
Ginevio
240 Ron
 • Pret Consultatie 240 Ron
 • Cabinet modern
 • Servicii de calitate
 • Medic bun
 • Apropiere de paciente si empatie
 • Aparatura de ultima generatie
 • Contract cu CASMB
 • Preturi ridicate
Cutis Med
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul medicilor
 • Rabdare si competenta in abordarea problemelor medicale
 • Delicatete si empatie fata de pacienti
 • Eficienta tratamentelor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor de ginecologie din sector 3, Bucuresti

O relatie buna cu medicul ginecolog este una dintre conditiile prevenirii si tratamentului eficient al afectiunilor aparatului reproducator, de aceea este important sa identifici un cabinet de ginecologie din sector 3 pe care sa poti conta pentru orice problema din acest domeniu al sanatatii. Pentru a te putea decide, citeste cu atentie sectiunea urmatoare articolului, pentru detalii relevante despre calitatea serviciilor clinicilor din top, competentele ginecologilor de aici, tarifele practicate pentru consultatii si opiniile pacientelor care le-au trecut pragul.

1. Dr. Sawas

Cabinetul de obstretica-ginecologie Dr. Sawas din sector 3 Bucuresti ofera pacientelor servicii complexe si complete de ginecologie, consultatii, ecografii, recoltare probe de laborator, montare sterilet, extragere dispozitiv intrauterin, colposcopie, confirmare si urmarire sarcina, analize de laborator. Poti conta aici pe competentele unuia dintre cei trei medici: dr. Adriana El Sawas, medic specialist, dr. Shadi El Sawas, medic specialist, si dr. Mouhanad Abou Alhaija, medic rezident.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie de ginecologie, pretul este de 200 de lei.

Pacientele au numai cuvinte de lauda pentru activitatea medicilor de la cabinetul Dr. Sawas. In recenziile de pe Google, se consemneaza aspecte precum: profesionalismul desavarsit, rabdarea, blandetea, calmul si empatia fata de paciente, „mana usoara” a medicilor si tratamentele eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Sawas
Vezi Pareri

2. Natalmed

Natalmed este o clinica de ginecologie din sector 3 Bucuresti care pune la dispozitia pacientelor din Capitala servicii complete de obstretica si ginecologie: diagnosticul si tratamentul infertilitatii, ecografie, electrocauterizare, examen microscopic al secretiei vaginale, inseminare artificiala, instilatie, intrerupere de sarcina, colposcopie. Echipa clinicii este alcatuita din patru medici bine pregatiti: dr. Fihmi Asaad, medic specialist, competente in ecografie si colposcopie, dr. Fady Sammouth, medic specialist, competenta in ecografie, dr. Donata Kacori, medic primar, competenta in colposcopie si ultrasonografie, si dr. Dmour Rashad, doctor in medicina, competenta in ecografie.

Tarifele sunt publicare pe site-ul web al clinicii. Pentru o consultatie vei plati suma de 150 de lei la oricare dintre cei patru medici.

Asa cum reiese si din recenziile de pe Google, pacientele sunt in general multumite de aceasta clinica, pe care o apreciaza ca fiind moderna si curata. Se mai amintesc serviciile de calitate, profesionalismul medicilor si preturile accesibile. Potrivit unora dintre comentarii, receptionera ar trebui sa aiba mai multa amabilitate in comunicarea cu pacientele.

3. Gynecolife

Cu Gynecolife ai doua optiuni pentru servicii de ginecologie in sector 3, prin cele doua clinici – Gynecolife Unirii si Gynecolife Titan, ambele cu oferte diversificate si complete de obstretica si ginecologie: consultatii, examen senologic, citologie cervico-vaginala, examen bacteriologic de secretie, chiuretaj uterin si endocervical, biopsie, colposcopie, electrocauterizare, electrorezectie, montare si extragere sterilet, ecografie, confirmare si urmarire sarcina. Toate analizele se pot deconta prin CASMB, inclusiv testul Babes-Papanicolau. 

Pretul unei consultatii la clinicile Gynecolife este de 150 de lei.

Cea mai mare parte a pacientelor sunt multumite de serviciile clinicilor Gynecolufe, pe care le considera de calitate. Sunt apreciate profesionalismul medicilor, rabdare si empatia cu care abordeaza pacientele, amabilitatea intregului personal si solutiile medicale cu rezultate bune primite aici. Unele persoane reclama faptul ca au avut de asteptat pana sa intre in cabinetul medicului, acces care a avut loc dupa ora programarii.

4. Ginevio

Ginevio sau Cabinetul individual dr. Viorica Turcan din sector 3 se adreseaza pacientelor cu servicii de obstretica si ginecologie diverse: consultatie, colposcopie, videocolposcopie, ecografie endovaginala si transvaginala, ecografie de sarcina, testul citologic Babes-Papanicolau, examen secretie vaginala, culturi secretie col, monitorizare sarcina. Dr. Viorica Turcan este medic specialist in obstretica-ginecologie, avand competente in ultrasonografie. Cabinetul este in contract de colaborare cu CASMB, deci vei putea accesa unele servicii cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Pretul unei consultatii la acest cabinet ginecologie din sector 3 este de 240 de lei.

Majoritatea pacientelor considera ca Ginevio este un cabinet modern, cu servicii de calitate, in care activeaza un medic bun si un om extraordinar, apropiat de paciente si empatic. De asemenea, sunt mentionate aparatura de ultima generatie din dotarea unitatii medicale si posibilitatea efectuarii consultatiilor si investigatiilor gratuit, prin CAS. Unele paciente scriu in recenziile de pe Google ca preturilor sunt mari.

5. Cutis Med

Cabinetul Cutis Med din sector 3 reuneste servicii de dermatologie, dermatologie estetica si ginecologie, practicate de doi medici bine pregatiti, cu experienta, dr. Akram Salem, medic specialist, si dr. Maher Karim, medic specialist obstretica-ginecologie, avand competente in chirurgie oncologica si ecografie. La dr. Karim te vei adresa pentru consultatii si tratamente ginecologice, recoltari biologice, testul Babes-Papanicolau, teste pentru depistarea HPV, excizie glanda Bartholin, biopsie cervicala, ERAD, electrocauterizare cu radiofrecventa, inserare si extractie sterilet, implant riselle, senologie, planning familial, consultatii si tratament infertilitate, ecografie ginecologica si obstreticala, amniocenteza. 

Pretul unei consultatii la ginecologie este de 200 de lei.

Din recenziile pacientilor se reflecta un grad ridicat de multumire pentru activitatea acestei clinici. Se amintesc in comentarii serviciile de calitate, profesionalismul medicilor, rabdare si competenta cu care abordeaza problemele medicale ale pacientilor, delicatetea si empatia si eficienta tratamentelor. 

Concluzii

Daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de calitate in specializarea ginecologie in sector 3 si de serviciile unui ginecolog competent, cu experienta, poti alege cu incredere oricare dintre clinicile si cabinetele prezentate in acest articol. Medicii specializati in obstretica-ginecologie din aceasta zona a Capitalei activeaza in unitati medicale moderne, dotate cu aparatura de ultima generatie, si ofera o gama complexa si completa de consultatii, tratamente, analize si interventii dedicate prevenirii si vindecarii afectiunilor aparatului reproducator al femeii. 

Cunoscand informatiile din continutul textului pe care tocmai l-ai terminat de lecturat, vei putea sa iti formezi propria parere si sa alcatuiesti propriul clasament, pozitionand pe locul 1 clinica sau cabinetul din sector 3 caruia te vei adresa pentru problema de sanatate pe care doresti sa o rezolvi.