Meniu

Ginecologie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Fie ca vrei sa beneficiezi de o consultatie de rutina, de planning familial sau te confrunti cu o afectiune a organelor de reproducere, poti conta pe servicii la standarde inalte la clinici si cabinete de top specializate in ginecologie din Bucuresti. Nici nu stii ce e mai dificil, sa ai un numar de variante limitate si sa fii contransa sa apelezi la una dintre ele sau sa existe nenumarate optiuni, in cercetarea carora sa te poti pierde?

In articolul de fata vei gasi un ghid util in orientarea catre cei mai buni medici ginecologi din Bucuresti, pe care ii poti gasi la clinici si cabinete private din Capitala. Parcurge-l pana la capat si vei sti incotro sa te indrepti pentru problemele de sanatate a organelor genitale.

Unde mergi pentru servicii de ginecologie in Bucuresti?

Privilegiul de a locui in Capitala sau in apropierea acesteia vine la pachet cu oportunitatea accesarii de servicii medicale de top si domeniul ginecologie din Bucuresti nu face exceptie de la aceste standarde inalte. Ramura medicinei care se ocupa cu sanatatea organelor reproducatoare ale femeii a fost din toate timpurile una dintre cele mai solicitate si astfel se justifica si numarul mare de clinici de ginecologie din Bucuresti. Poti conta pe cele mai bune servicii de diagnostic si tratament in acest domeniu la una dintre unitatile medicale din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Nativia
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Clinica moderna
 • Locatie accesibila
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Aparatura de ultima generatie
 • Tratamente si interventii eficiente
Dr. Radu Botezatu
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Ginecolog de nota 10
 • Profesionalism ireprosabil
 • Om de calitate
 • Amabilitate si empatie
 • Inspira incredere pacientelor chiar si in cele mai complicate cazuri
CHI Medical
300-450 Ron
 • Pretul Consultatiei variaza intre 300-450 Ron
 • Interior placut amenajat
 • Atmosfera relaxata
 • Medici profesionisti
 • Empatie si amabilitate fata de paciente
 • Explicatii amanuntite, oferite cu rabdare de catre medici
 • Tratamente eficiente
Dr. Diana Mihai
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic de nota 10
 • Profesionalism, grija si blandete fata de pacienti
 • Rabdare si empatie
 • Solutii eficiente de tratament
 • Interior curat si primitor
Natalmed
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Clinica moderna si curata
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul medicilor
 • Preturi accesibile
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor cu servicii de ginecologie din Bucuresti

Chiar si numai cu cinci optiuni pentru o clinica sau un cabinet de ginecologie din Bucuresti nu este usor sa te decizi catre care dintre ele sa te indrepti atunci cand iti doresti servicii de calitate optima pentru sanatatea ta. Informatiile din sectiunea urmatoare a articolului te vor ajuta sa te hotarasti, in urma unei documentari intemeiate pe o cercetare amanuntita. Vei afla detalii importante din activitatea fiecaruia dintre centrele medicale din clasament, medicii ginecologi care activeaza aici, conditiile in care se desfasoara consultatiile si investigatiile si parerile pacientelor care le-au trecut pragul.

1. Nativia 

Clinica de obstretica si ginecologie Nativia ofera femeilor servicii medicale integrate: controale ginecologice de rutina, oncologice, uroginecologice, infertilitate si a doua opinie pentru indicatiile de interventie chirurgicala, dar si servicii obstetricale complete. Amplasata in centrul Capitalei, clinica dispune de o cladire moderna, amenajata elegant si primitor, aparatura de ultima generatie pentru tratamente si investigatii si o echipa dedicata de medici, coordonati de reputatul medic ginecolog din Bucuresti, prof. dr. Gheorghe Peltecu, recunoscut pentru performantele sale in chirurgia ginecologica. 

Lista serviciilor clinicii si tarifele aferente pot fi vizualizate pe site-ul web. Pentru o consultatie de ginecologie vei achita suma de 250 de lei.

Pacientele apreciaza ca Nativia este o clinica moderna, usor accesibila datorita situarii in centrul Capitalei, cu servicii ireprosabile, medici profesionisti si dedicati meseriei, interventii si tratamente eficiente si aparatura de ultima generatie. Sunt si paciente care considera ca preturile practicate sunt mari.

Vezi parerile pacientilor despre Nativia
Vezi Pareri

2. Dr. Radu Botezatu

Dr. Radu Botezatu este medic primar obstretica-ginecologie, doctor in stiinte medicale si asistent universitar la Facultatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila din Bucuresti”. Medicul ofera consultatii de ginecologie, obstretica, urmarirea sarcinii pana la nastere si detine competente in ecografie obstetricala si ginecologica, colposcopie si histeroscopie. Ginecologul din Bucuresti activeaza in cadrul clinicii private Nativia si la Policlinica Filantropia.

Pentru o consultatie la un cabinet de ginecologie din Bucuresti, acest medic percepe suma de 250 de lei.

Pacientele au numai cuvinte de lauda pentru dr. Radu Botezatu, pe care il considera un ginecolog de nota 10, de un profesionalism ireprosabil, si un om de calitate, amabil si empatic, care inspira incredere chiar si in cele mai complicate cazuri.

3. CHI Medical

CHI Medical este o clinica de obstretica si ginecologie din Bucuresti infiintata de dr. Roxana Chirila, medic primar ginecolog, doctor in medicina, cu atestate in colposcopie, histeroscopie, ultrasonografie obstetricala si ginecologica, chirurgie laparoscopica ginecologica. Inaugurata in anul 2021 si dotata cu echipamente medicale de ultima generatie, clinica se adreseaza femeilor de toate vârstele, de la preadolescenta pana la senectute, cu servicii de ginecologie, obstretica, ginecologie pentru adolescente si ecografie specializata pe problemele aparatului reproducator si pe urmarirea evolutiei sarcinii. Echipa medicala este alcatuita din sase medici ginecologi si un pediatru.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pretul unei consultatii la un doctor ginecolog din Bucuresti in acest centru este de 300 de lei si de 450 de lei la dr. Roxana Chirila.

Pacientele clinicii se declara multumite de prestatiile de aici. In recenziile de pe Google sunt consemnate aspecte precum: interiorul placut amenajat, atmosfera relaxata, profesionalismul medicilor, empatia si amabilitatea fata de pacienta, care este tratata cu rabdare si primeste explicatii amanuntite privind diagnosticul si tratamente eficiente.

4. Dr. Diana Mihai

La cabinetul individual privat al dr. Diana Mihai, pacientele din Bucuresti pot accesa servicii de obstretica, ginecologie, diagnosticul si tratamentul infertilitatii si medicina regenerativa. Dr. Diana Mihai este medic specialist obstretica-ginecologie, expert in tehnici de infertilitate cu fertilizare in-vitro si celule stem, initiator al domeniului estetica ginecologica in Romania. In sfera ginecologiei, ofera tratament medicamentos sau chirurgical pentru: leziuni la nivelul colului uterin, cicluri menstruale neregulate, chisturi ovariene, fibrom uterin, pierdere de urina, polipi uterini, investigare prin colposcopie, histeroscopie, histerosalpingografie (HSG).

Preturile percepute de acest medic ginecolog din Bucuresti sunt publicate pe site-ul web al cabinetului sau. Pentru o consultatie, medicul percepe 150 de lei.

Pacientele declara, prin intermediul recenziilor, ca dr. Diana Matei este un medic de nota 10, un profesionist care lucreaza cu deosebita grija si blandete, manifesta rabdare si empatie si stabileste solutii eficiente de tratament. Totodata, se mentioneaza ca interiorul cabinetului este curat si primitor.

5. Natalmed

Natalmed este o clinica de ginecologie din Bucuresti care pune la dispozitia pacientelor din Capitala servicii complete de obstretica si ginecologie: diagnosticul si tratamentul infertilitatii, ecografie, electrocauterizare, examen microscopic al secretiei vaginale, inseminare artificiala, instilatie, intrerupere de sarcina, colposcopie. Pacientele pot apela la unul dintre cei patru medici ai clinicii: dr. Fihmi Asaad, medic specialist, competente in ecografie si colposcopie, dr. Fady Sammouth, medic specialist, competenta in ecografie, dr. Donata Kacori, medic primar, competenta in colposcopie si ultrasonografie, si dr. Dmour Rashad, doctor in medicina, competenta in ecografie.

Tarifele se pot vizualiza pe site-ul web al clinicii. Pentru o consultatie vei plati suma de 150 de lei la oricare dintre cei patru medici.

Pacientele se declara in general multumite de aceasta clinica, pe care o considera moderna si curata. In recenzii se mentioneaza serviciile de calitate, profesionalismul medicilor si preturile accesibile. Unele persoane considera ca receptionera ar trebui sa aiba mai multa amabilitate in comunicarea cu pacientele.

Concluzii

Concurenta pe piata serviciilor de ginecologie din Bucuresti a promovat calitatea si orientarea catre binele si confortul pacientelor, aspecte care pot fi observate cu usurinta si in activitatea clinicilor si cabinetelor din clasamentul prezentat in acest articol. Unitatile medicale din top ofera servicii la standarde inalte, intr-un cadru primitor, cu dotari moderne si personal profesionist si amabil. Medicii care activeaza la centrele medicale de obstretica-ginecologie din top sunt dedicati domeniului in care profeseaza si se afla intr-un continuu proces de perfectionare in cele mai noi solutii de tratament si abordare a problemelor specifice.

Avand la dispozitie informatiile din acest articol, vei putea lua o decizie bine intemeiata rational in alegerea clinicii sau cabinetului de ginecologie catre care sa te indrepti in Bucuresti pentru consultatia sau tratamentul dorit.