Meniu

Ginecologie Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cand locuiesti intr-un municipiu resedinta de judet din proximitatea Capitalei, ai putea crede ca serviciile medicale nu pot fi atat de bine dezvoltate, insa nu este cazul cu cele de ginecologie din Calarasi, desfasurate in orasul de la malul Dunarii in cele mai bune conditii. Clinici si cabinete de top activeaza in domeniul obstretica-ginecologie, dispunand de dotari moderne si medici profesionisti.

Daca nu stii care ar fi cea mai buna solutie in ceea ce priveste centrul medical in care sa iti rezolvi problema de ginecologie, articolul de fata iti poate servi drept ghid de orientare pe piata privata de sanatate din Calarasi.

Cat te consta o consultatie de ginecologie in Calarasi?

Printre aspectele pe care le implica vizita la medic se numara si tarifele, de aceea vrei sa stii cat te costa o consultatie de ginecologie in Calarasi, primul pas pe care trebuie sa il faci pentru a putea beneficia ulterior de alte servicii specializate. In tabelul de mai jos gasesti numele clinicilor si cabinetelor de ginecologie din oras si preturile practicate de acestea pentru consultatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Gineco Prim
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Medic profesionist
 • Amabilitate, calm si rabdare fata de paciente
 • Explicatii si sfaturi competente
 • Solutii medicale eficiente
Genesis Provita
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Cabinet modern
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Amabilitate si empatie fata de paciente
 • Atmosfera relaxata
 • Ginecologul inspira incredere
Clinica Life
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Respect si amabilitate fata de pacienti
 • Tratamente eficiente
NOA Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul medicilor
 • Amabilitatea intregului personal
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Servicii integrate in acelasi spatiu
Dr. Steluta Gandea
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Medic profesionist, cu experienta
 • Amabilitate fata de paciente
 • Tratamente si interventii cu rezultate bune
 • Aglomeratie si spatiu insuficient in sala de asteptare
 • Comportamentul personalului de la receptie ar trebui imbunatatit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor cu servicii de ginecologie din Calarasi

Ti-a fost desigur recomandat un medic, insa pentru tine nu este suficient acest lucru si nici simpla enumerare a centrelor medicale cu servicii de ginecologie din Calarasi. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii cu ajutorul carora vei putea recunoaste singura calitatea, pentru a te putea indrepta catre acea clinica sau acel cabinet de ginecologie care sa iti satisfaca in mod cat mai adecvat nevoile si exigentele. Parcurge textul pana la capat pentru a afla despre dotarile cu echipament profesional ale unitatilor medicale din top, despre competentele medicilor si despre parerile pacientelor tratate in cadrul lor.

1. Gineco Prim

Gineco Prim este o clinica de obstretica si ginecologie din Calarasi infiintata de dr. Said Aboayesh, medic specialist ginecolog, avand competente in colposcopie, ecografie pelvina, ecografie transvaginala si ecografie sarcina. Vei putea accesa aici consultatie ginecologica, ecografie transvaginala, ecografie mamara, diagnosticul si tratamentul infertilitatii, test citologic pentru depistarea cancerului de col uterin si HPV, confirmare si urmarire sarcina, ecografii de sarcina, montare si extractie sterilet. Te vei putea adresa fie dr. Aboayesh, fie dr. Anca-Eugenia Ricu, medic specialist in obstretica-ginecologie, asistent universitar la UMF „Carol Davila”, care activeaza in prezent si la Spitalul Clinic de Urgenta „Sfantul Pantelimon”. 

Pretul pentru o consultatie la aceasta clinica de ginecologie din Calarasi este de 150 de lei.

Pacientele cabinetului Dr. Said Aboayesh sunt foarte multumite de experienta avuta aici. In recenziile de pe Facebook se consemneaza serviciile ireprosabile, profesionalismul medicului, amabilitatea, rabdarea si calmul cu care abordeaza pacientele, oferind explicatii si sfaturi competente si solutiile medicale eficiente pe care le-au gasit la acest cabinet.

Vezi parerile pacientilor despre Gineco Prim
Vezi Pareri

2. Genesis Provita

Genesis Provita Calarasi este cabinetul medical individual privat inaugurat in anul 2019, al dr. Andrei Dumitrescu, medic specialist in obstretica si ginecologie, cu o experienta de peste 10 ani in Spitalul Judetean de Urgenta Calarași. Medicul detine competente in ultrasonografie ginecologica si ecografie de sarcina si pune la dispozitia pacientelor din judet consultatii de ginecologie, investigatii, diagnostic si tratament al diferitelor afectiuni, ecografii transvaginale, depistare si monitorizare sarcina, consultatii de infertilitate, planning familial si altele. Medicul ofera si consultatii de urgenta, in afara orelor de program ale cabinetului.

Pentru o consultatie la acest cabinet ginecologic din Calarasi vei plati suma de 150 de lei.

Pacientele acestui cabinet considera in recenziile lasate ca Genesis Provita este o unitate medicala moderna, cu servicii de calitate, ca medicul Andrei Dumitrescu este un profesionist, ca este amabil, empatic si reuseste sa patreze o atmosfera relaxata si ca inspira incredere.

3. Clinica Life

La cabinetul de ginecologie de la Clinica Life, pacientele din Calarasi pot beneficia consultatie de ginecologie, ecografie transvaginala, ecografie de sarcina – masuratori fetale cu ajutorul echipamentului de ultima generatie GE Voluson E8 Expert, monitorizare cardiotocografica, consultatie pentru contraceptie, consultatie infertilitate, monitorizare ovulatie, montare si extragere sterilet. Poti conta aici pe experienta si pregatirea dr. Catalina Margineanu, medic specialist obstretica-ginecologie, avand competente in ultrasonografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie si histeroscopie. Medicul activeaza in cadrul Maternitatii Polizu si este membra a Societatii de Obstetrica si Ginecologie din Romania. In cadrul Clinicii Life din Calarasi functioneaza cabinete medicale in 11 specialitati, dotate cu aparatura de ultima generatie pentru investigatii medicale si tratamente moderne, fara durere si fara disconfort.

Tariful pentru o consultatie de ginecologie este de 170 de lei la acest centru medical.

In general, pacientii sunt multumiti de experienta inregistrata la Clinica Life. In recenziile de pe Google, se mentioneaza ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, personalul manifesta respect si amabilitate fata de pacienti, iar tratamentele prescrise sau efectuate au avut rezultate bune.

4. NOA Medical

Clinica NOA Medical din Calarasi dispune de o oferta de servicii medicale complexe: cardiologie, ginecologie, chirurgie plastica, urologie, endocrinologie, medicina interna, nutritie, pediatrie si analize medicale. La cabinetul de obstretica-ginecologie activeaza dr. Antoneta Budu, medic primar, avand competente in medicina materno-fetala, imagistica pelvica: ecografie, colposcopie, histeroscopie, in tehnici de reproducere umana asistata si in chirurgie pelvica laparoscopica, si dr. Vasilika Gero, medic primar, competente in ultrasonografie obstetricala, colposcopie si citodiagnostic. Ambii medici au experienta la spitale si maternitati de stat din Capitala.

Pentru o consultatie de ginecologie la NOA Medical se percepe suma de 200 de lei.

Pacientii clinicii apreciaza serviciile de calitate, experienta si profesionalismul medicilor, amabilitatea intregului personal, tratamentele cu rezultate bune si existenta unor servicii integrate in cadrul aceluiasi spatiu.

5. Dr. Steluta Gandea

ACS Medical sau Cabinetul de Ginecologie Dr. Steluta Gandea se adreseaza pacientelor din Calarasi cu o paleta larga de servicii, in care se includ consultatii de ginecologie, ecografie, videocolposcopie, test Papanicolau, examen de frontiu si secretie vaginala, interventii chirurgicale ginecologice, himenoplastie, labioplastie, planning familial, consultatii senologice. Dr. Steluta Gandea este medic primar in obstretica-ginecologie, cu o experienta de peste 20 de ani, dobandita in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Calarasi. 

Pretul unei consultatii la acest medic ginecolog este de 170 de lei.

Pacientele medicului considera ca au avut o experienta buna la acest cabinet. Sunt mentionate profesionalismul dr. Gandea, experienta, amabilitatea si interventiile care au dus la rezolvarea problemelor cu care se confruntau pacientele. Ca aspecte care ar putea fi imbunatatite se consemneaza aglomeratia si spatiul insuficient in sala de asteptare.

Concluzii

Desi municipiul de la malurile Dunarii nu este un oras mare si foarte dezvoltat din punct de vedere economic, serviciile medicale de ginecologie din Calarasi sunt disponibile la standarde inalte de calitate. In clinicile si cabinetele care activeaza in acest domeniu, poti conta pe medici ginecologi buni, cu experienta, apreciati de pacientele care au beneficiat de diagnostic si tratament cu aparatura moderna si instrumentar profesional adecvat.

In Calarasi, iti stau la dispozitie o diversitate de investigatii si proceduri de obstretica-ginecologie. In functie de problema de sanatate pe care doresti sa o rezolvi, ai acum, prin lectura articolului, acces la informatii cu ajutorul carora vei putea sa iei cea mai buna decizie si sa alegi clinica sau cabinetul care sa iti satisfaca in mod optim exigentele.