Meniu

Ginecologie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de ginecologie din Constanta sunt recunoscute in judet si in toata tara. In clinicile din acest oras sunt medici ginecologi si obstetricieni apreciati, care s-au facut remarcati si in tratamentul infertilitatii. 

In acest articol ne vom ocupa de fiecare in parte, pentru a-ti oferi informatii complete si utile, astfel incat sa alegi cel mai bun cabinet de ginecologie din Constanta pentru controale de rutina sau atunci cand ai nevoie de investigatii, analize si tratamente specifice aparatului reproducator feminin. 

Cat costa consultatia de ginecologie in Constanta?

Pretul pentru o consultatie de ginecologie la Constanta este diferit, in functie de clinica si de medici, dupa cum se poate observa si din acest tabel.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Mihai Cocos
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Medic cu experienta si apreciat de paciente
 • Aparatura imagistica performanta
 • Ginecologie si obstetrica
 • Ecografii ginecologice si de monitorizare a sarcinii
 • Tratamentul infertilitatii in cuplu
 • Chiuretaj biopsic si biopsie de col
Dr. Valentin Peteanu
300-400 Ron
 • Pretul pentru Consultatie variaza intre 300-400 Ron
 • Ginecologi-obstetricieni cu experienta
 • Buna comunicare cu pacientele
 • Ecografii ginecologice si de sarcina
 • Diagnostic si tratament al afectiunilor ginecologice
 • Preturi mai mari fata de alte cabinete
 • Nu se respecta programarile
Dr. Mihaela Dobre
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Oferta variata de servicii de ginecologie
 • Monitorizarea sarcinii
 • Consiliere familiala
 • Intreruperi de sarcina
 • Analize si ecografii
 • Preturi mai mari fata de alte clinici
Clinica Dr. Serbu
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Clinica de ginecologie, obstetrica si infertilitate
 • Medici cu experienta
 • Buna comunicare cu pacientele
 • Numeroase servicii de specialitate
 • Nastere normala si nastere prin cezariana
 • Inseminari intrauterine
Clinica Lutescu
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Medici cu reputatie in tratamentul infertilitatii
 • Servicii de ginecologie si obstetrica
 • Tratamente moderne
 • Echipamente performante
 • Ambient placut si curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor de ginecologie din Constanta

Pentru fiecare femeie, alegerea specialistului potrivit dintre atatia ginecologi din Constanta poate fi o misiune dificila. Consultand clasamentul de mai jos, insa, alegerea va fi mai usoara, punandu-se in balanta avantajele si dezavantajele fiecarei clinici.

1. Dr. Mihai Cocos

Cabinetul dr. Mihai Cocos, medic primar obstetrica-ginecologie este o prima optiune pentru pacientele din Constanta. Specialistul are ani buni de experienta, este doctor in stiinte medicale si are competente in ecografie obstetricala si ginecologica, precum si in histeroscopie. Oferta de servicii a acestui cabinet include: consultatii ginecologice, supraveghere sarcina, consultatii in sarcina, infertilitatea de cuplu, condilomatoza, chiuretaj biopsic. Cabinetul este dotat cu aparatura ultramoderna, cum este ecograful Sonoscape S-50, de inalta performanta imagistica.

Costul unei consultatii ginecologice este de 350 de lei.

Abilitatile, experienta si pregatirea dr. Cocos sunt calitati pe care pacientele le apreciaza in mod deosebit. Calmul, atentia si explicatiile pe intelesul tuturor sunt lucruri pentru care pacientele l-au punctat cu nota maxima in recenziile de pe internet. Multi il considera pe dr. Cocos cel mai bun medic ginecolog din Constanta, iar lucrul acesta spune multe despre calitatile sale profesionale si umane.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Mihai Cocos
Vezi Pareri

2. Dr. Valentin Peteanu

Dr. Valentin Peteanu este un alt medic ginecolog foarte bun si cunoscut in Constanta, care ofera consultatii de obstetrica-ginecologie in cabinetul infiintat in 1990  de dr. Vladimir Peteanu. In aceasta unitate medicala pacientele sunt intampinate cu o varietate de servicii din aceasta specialitate, de la profilaxia, diagnosticul sau tratamentul afectiunilor ginecologice, la diagnosticul sarcinii si urmarirea gravidei pana la momentul nasterii. In acest cabinet isi mai desfasoara activitatea inca un medic ginecolog, si anume dr. Simona Sasu, medic primar, cu competente in medicina materno-fetala, histeroscopie, in ecografie obstetricala si ginecologica, dar si doi medici de anestezie si terapie intensiva.

O consultatie de ginecologie, care include consult, ecografie cu sonda vaginala sau abdominala si interpretarea rezultatelor analizelor costa 400 de lei la acest cabinet, iar pretul pentru eleve si studente este de 300 de lei.

Opinia generala in legatura cu aces medic este una laudativa. Pacientele sale se intrec in aprecieri pe internet, motivand ca dr. Peteanu este un specialist cu educatie aleasa, care le inspira intotdeauna incredere, le ofera consiliere si le ajuta sa depaseasca toate problemele de sanatate diagnosticate in cabinet. Sunt apreciate veleitatile acestui medic si in ceea ce priveste monitorizarea sarcinii. Unele persoane spun insa ca preturile din cabinet sunt prea mari si ca programarile nu se respecta aproape niciodata.

3. Dr. Mihaela Anca Dobre

Cabinetul ginecologic din Constanta al dr. Mihaela Anca Dobre ofera numeroase servicii de ginecologie si obstetrica. Printre acestea se afla: consultatii de ginecologie, ecografii transvaginale si abdomino-pelvine, monitorizarea sarcinii si diverse tratamente chirurgicale sau electrocauterizari, intreruperi de sarcina cu anestezie locala sau generala, analize, chiuretaje biopsice etc. Tot in acest cabinet cuplurile pot beneficia de consiliere familiala.

Pretul unei consultatii ginecologice este de 250 de lei.

Multe femei din Constanta au trecut pragul acestui cabinet ginecologic, iar experientele au fost, in general, placute. Tratamentele si sfaturile bune oferite, ambientul placut si experienta acestui medic sunt enumerate de mai multe ori in recenzii. Persoanele care s-au declarat nemultumite au spus insa ca preturile din cabinet sunt foarte mari.

4. Clinica Dr. Serbu

O alta clinica importanta de ginecologie din Constanta este Dr. Serbu Clinic, in care femeile beneficiaza de servicii diverse: cauzele si tratamentul infertilitatii (factorul feminin si factorul masculin), histeroscopie, ginecologie, obstetrica. In clinica se asigura si asistenta la nastere, atat in cazul nasterii naturale, cat si in cazul nasterii prin cezariana. De asemenea, se efectueaza numeroase interventii: laparoscopia, inseminarea intrauterina, histeroscopia diagnostica, histeroscopia operatorie, colposcopii. Clinica este coordonata de dr. Virginia Serbu, medic primar obstetrica-ginecologie, un medic tanar, dar cu o pregatire si o experienta vasta in tratamentul infertilitatii si in reproducerea umana asistata.

Tariful unei consultatii de ginecologie este de 250 de lei, fara ecografie, al carei tarif separat este de 250 de lei.

Calitati umane importante precum empatia, rabdarea si vorba dulce caracterizeaza pe deplin pe dr. Virginia Serbu, din cate spun pacientele sale. Medicul este considerat un bun profesionist din Constanta, la care apeleaza in special cuplurile care isi doresc sa aiba un copil.

5. Clinica Lutescu

Dr. Ioana Lutescu, de la Lutescu Clinic, este medic primar obstetrica ginecologie, doctor in stiinte medicale si membru al multor foruri de specialitate, printre care Societatea de Obstetrica si Ginecologie din Romania. Serviciile cabinetului pe care il conduce includ: consultatii si planuri de tratamente pentru infertilitate, monitorizarea acestor tratamente, consultatii, investigatii si tratamente ginecologice, analize si teste, colposcopie, ecografii de sarcina. Dotarile din clinica sunt de ultima generatie si fac posibile investigatiile si tratamentele interventionale moderne. Tot aici femeile isi pot monitoriza sarcina si pot naste in conditii foarte bune. Alaturi de acest cunoscut doctor ginecolog din Constanta mai sunt si alti medici de notorietate in Constanta: dr. Sebastian Lutescu, dr. Virginia Serbu, dr. Nikolaos Iliopoulos, dr. Liviu Lupu, dr. Viorela-Giorgiana Lupu.

Pretul unei consultatii de ginecologie este aici de 280 de lei. Pentru o ecografie, se achita separat inca 280 de lei.

Serviciile din aceasta clinica de ginecologie din Constanta sunt apreciate de persoanele care spun ca doamna doctor Lutescu este o profesionista desavarsita, cu empatie si grija pentru fiecare femeie. Explicatiile clare si modul placut de a comunica sunt de asemenea laudate in recenziile din mediul online. Toti medicii ginecologi din Constanta care activeaza aici  primesc aprecieri si la fel si locatia, despre care se spune ca este curata si moderna.

Concluziile noastre

Alegerea cabinetului potrivit de ginecologie din Constanta este pentru fiecare femeie din acest oras o decizie destul de importanta. Numeroasele clinici de specialitate vin in ajutorul femeilor cu servicii care mai de care mai utile si mai variate.

Indiferent de varsta si de motivul pentru care prezinta la un medic ginecolog din Constanta, fiecare femeie va beneficia in cabinet de tot suportul de care are nevoie: control de rutina, monitorizarea unor afectiuni, monitorizarea sarcinii, tratarea dezechilibrelor cauzate de menopauza etc.