Meniu

Ginecologie Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sanatatea zonei intime a femeii are nevoie de toata atentia si grija, un control medical periodic impunandu-se cu o frecventa care depinde de varsta si de etapa de viata a pacientei, iar la un cabinet de ginecologie din Deva vei gasi tot sprijinul pentru a pune in aplicare acest deziderat. Daca nu stii incotro sa mergi pentru o consultatie de rutina, o afectiune a organelor genitale, sfaturi competente privind contraceptia sau depistarea si monitorizarea unei sarcini, acest articol iti poate fi de folos cu informatii utile despre serviciile specializate din oras.

Nu este greu sa gasesti un cabinet ginecologic in Deva, insa conteaza foarte mult sa simti ca poti avea incredere intr-un anumit medic, precum si alte considerente legate de atmosfera din interiorul acestuia, dotari si opiniile pacientelor au avut experiente aici. Parcurge articolul pana la capat si vei gasi raspunsul la multe dintre intrebarile tale.

Cat costa o consultatie de ginecologie in Deva?

Daca ai nevoie de servicii de ginecologie in Deva, trebuie sa le accesezi fara discutie, in fond este vorba despre sanatatea ta. Desi pretul nu este cel mai important aspect, este normal sa vrei sa stii ce costuri implica vizita la medic si sa fii pregatita din punct de vedere financiar. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor si cabinetelor de ginecologie din oras si tarifele practicate pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Eco Med
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Empatie fata de pacienti
 • Personal amabil
 • Aparatura moderna
Laurus Medical
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul medicilor
 • Aparatura performanta
 • Rezolvarea eficienta a problemelor medicale
 • Dr. Razvan Betea – amabil si bine pregatit
 • Mici intarzieri in onorarea programarilor
Centrul Promed
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Solutii medicale eficiente
 • Timp de asteptare mare
 • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru servicii de ginecologie in Deva?

Oricat de mult ai vrea sa te bazezi strict pe recomandari, stii ca oamenii sunt subiectivi, chiar si la alcatuirea unui clasament, de aceea ai vrea sa afli mai multe despre clinicile si cabinetele de ginecologie din Deva, pentru a alege acea unitate medicala pe care o consideri cea mai potrivita pentru satisfacerea nevoilor tale.

1. Centrul Eco Med

Eco Med functioneaza pe piata privata de sanatate din Deva incepand cu anul 2005 si a debutat exclusiv cu servicii de ecografie, astazi extinzandu-si activitatea intr-un sediu nou, dotat cu aparatura de ultima generatie pentru specialitati medicale precum ginecologie, pediatrie, neonatologie, cardiologie, urologie. La cabinetul de obstretica-ginecologie o vei gasi pe dr. Gina Balta, medic specialist ginecolog, care ofera aici consultatii de ginecologie, diagnosticul si tratamentul infertilitatii, ecografii transvaginale si endovaginale, examen Babes-Papanicolau in mediu lichid si pe lama, ecografie de sarcina, dublu si triplu test, monitorizare sarcina, montare si extractie sterilet, recoltare HPV, pansare plaga si sutura.

Tarifele clinicii sunt publicate pe site-ul web. Pentru o consultatie la acest ginecolog din Deva pretul este de 150 de lei.

Centrul Eco Med inregistreaza un grad ridicat de multumire din partea pacientilor. In recenziile de pe Google, acestia apreciaza serviciile de calitate, medicii profesionisti si empatici, amabilitatea cu care te intampina personalul medical si dotarile cu aparatura moderna.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Eco Med
Vezi Pareri

2. Laurus Medical

Sectia de ginecologie a Centrului Laurus Medical din Deva pune la dispozitia pacientelor consultatii si investigatii, ecografii complexe, recoltare secretii vaginale, examen Babes-Papanicolau, montare/extragere sterilet, contraceptie si planificare familiala. Laurus Medical este un spital privat cu servicii de internare de zi si ambulatoriu pentru specialitatile proctologie, gastroenterologie, flebologie, urologie, chirurgie generala, obstretica-ginecologie, dermatologie si recuperare medicala, dotat cu aparatura de ultima generatie si o echipa medicala dedicata, careia i se alatura saptamanal medici din Timisoara si din Cluj-Napoca. La ginecologie vei fi examinata de dr. Razvan Betea, medic primar, competenta in gineco-oncologie, histeroscopie, colposcopie, ultrasonografie in obstetrica si ginecologie, chirurgie laparoscopica ginecologica.

O consultatie la acest cabinet de ginecologie din Deva te va costa 170 de lei.

In general, pacientii se declara multumiti de serviciile acestei clinici, pe care le considera de calitate. Recenziile mai consemneaza profesionalismul medicilor, aparatura performanta, rezolvarea eficienta a problemelor medicale ale pacientilor. Unele recenzii se refera la medicul Razvan Betea, despre care pacientele spun ca este amabil, bine pregatit si ca inspira incredere. Sunt si pacienti care spun ca exista mici intarzieri la onorararea programarilor.

3. Centrul Medical Promed

In anul 2007, vechea clinica Promedica 2000 din Deva devine Centrul Medical Promed, cu servicii diversificate, reunind in prezent 27 de cabinetele specializate, in care hunedorenii au acces la consultatii in diverse ramuri medicale – ginecologie, cardiologie, medicina interna, chirurgie, gastroenterologie, urologie, neurologie si altele, medicina muncii, fise medicale si ecografie. La cabinetul de obstretica-ginecologie poti solicita consultatii ginecologice, urmarirea cursului sarcinii (inclusiv asistenta la nastere), ecografie obstetricala si ginecologica, transabdominala si transvaginala, recoltari – test Babes Papanicolau, examen secretii vaginale, teste Chlamydia, teste bactereologice, teste de sarcina, teste pentru depistarea bolilor cu transmitere sexuala, insertie/extractie sterilet, consiliere contraceptiva, investigarea si tratamentul sterilitatii si incontinentei urinare de efort, patologie obstetricala incluzand monitorizarea sarcinilor cu risc obstetrical crescut, planificare familiala. Nu mai putin de patru medici activeaza in acest domeniu medical la Promed: dr. Cristian Tibea, medic specialist ginecolog, dr. Andreea Pop, medic specialist, dr. Cosmin Capatina, medic specialist, si dr. Vlad Ormindean, medic specialist in obstretica-ginecologie.

Pretul unei consultatii la oricare dintre acesti medici ginecologi din Deva este de 150 de lei.

O mare parte dintre pacienti declara in recenziile de pe Google ca serviciile CM Promed sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, iar consultatiile, investigatiile si tratamentele recomandate sau aplicate aici au fost eficiente. Pe de alta parte, sunt si multi pacienti care reclama timpul de asteptare mare si un comportament arogant al personalului de la receptie.

Concluzii

Pentru standarde inalte ale serviciilor de ginecologie din Deva te poti adresa uneia dintre clinicile de top in care exista cabinete specializate. Vei gasi aici o oferta variata, in care se includ consultatii, diagnosticul si tratamentul diferitelor afectiuni ale organelor genitale feminine, investigatii ecografice si de secretie vaginala, consultatii in infertilitate, depistare si monitorizare sarcina, planificare familiala, mici interventii ginecologice. Cabinetele dispun de aparatura moderna si de medici ginecologi bine pregatiti, aspecte care iti vor satisface exigentele si te vor ajuta sa iti rezolvi problema de sanatate si sa dezvolti o relatie de incredere cu medicul ginecolog care te trateaza.