Meniu

Ginecologie Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Principalele motive pentru care pacientele se prezinta in cabinetele de ginecologie din Galati sunt tulburarile menstruale, durerile si arsurile in zona genitala, dorinta de a ramane insarcinate sau dimpotriva, de a adopta o metoda contraceptiva potrivita. In orice caz, femeile care se afla in perioada de fertilitate trebuie sa mearga periodic la ginecolog pentru examinarea amanuntita si pentru efectuarea testului Babes Papanicolau, cu ajutorul caruia starile precanceroase sunt depistate in timp util. 

Pentru ca exista numerosi medici ginecologi in Galati, pacientelor le poate fi greu sa faca o alegere. Din acest articol, ele pot afla mai multe informatii despre cele mai bune optiuni dintre care pot alege, precum si costurile pe care le implica o consultatie:

Care sunt cele mai bune cabinete de ginecologie din Galati?

In tabelul de mai jos, poti vedea care sunt cele mai apreciate cabinete de ginecologie din orasul Galati si cat costa o consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Miremed
1 Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Implicare si profesionalism
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Act medical de incredere
 • Curatenie impecabila
Dr. Ana Ochiana
2
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Comunicare eficienta
 • Atentie, rabdare si intelegere
 • Sprijin moral
 • Siguranta
OB GIN – Dr. Irimia
3
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Explicatii detaliate
 • Respect, empatie si deschidere
 • Preturi accesibile
 • Cabinetul nu este modern
Dr. Alina Calin
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Medici primari
 • Act medical de calitate
 • Medic profesionist
 • Amabilitate
 • Intelegere fata de pacienta
 • Comunicare deschisa
Dr. Bucatanschi
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Profesionalism si seriozitate
 • Diversitate de investigatii ginecologice
 • Medic cu experienta
 • Comunicarea cu pacientii necesita imbunatatiri
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cabinete de ginecologie din Galati

In Galati, consultatia de ginecologie se poate efectua la unul dintre numeroasele cabinete specializate, unde profeseaza medici cu experienta. Daca te numeri printre pacientele care locuiesc in acest oras si care vor sa identifice un medic ginecolog cu experienta, care sa le inspire incredere si sa le recomande solutii eficiente de tratament, urmatorul clasament iti va fi de folos:

1. Miremed

Miremed este un cabinet de obstetrica si ginecologie din Galati care asigura o gama variata de servicii, proceduri terapeutice, intestigatii de laborator, investigatii ultrasonografice si consiliere. Fondatorul clinicii este dr. Mariana Simion, medic primar in obstetrica si ginecologie, competenta in desfasurarea ecografiei de obstetrica si ginecologie, histeroscopiei, laparoscopiei ginecologice si ecografiei generale. Aceasta isi desfasoara activitatea si in cadrul Spitalului Clinic Judetean  de Urgenta „Sf. Apostol Andrei” din Galati. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, doamna doctor reuseste sa depisteze din timp afectiunile tuturor pacientelor, asigurand solutii personalizate pentru fiecare in parte. 

Pretul pentru o consultatie de ginecologie este de 200 lei. Pentru o acuratete ridicata a diagnosticului, doamna doctor poate recomanda si efectuarea ecografiei endovaginale, al carei pret este de 250 lei. Poti opta, de asemenea, si pentru pachetul format din consultatie si ecografie, care costa 350 lei, dar si pentru pachetul de ecografie, consultatie si test Babes Papanicolau, in valoare de 450 lei.

Implicarea, buna pregatire si profesionalismul sunt calitati care definesc activitatea doamnei doctor Mariana Simion. Avand o experienta vasta in domeniu, asigura un act medical de incredere. De mentionat si ca in unitatea medicala in care isi desfasoara activitatea este o curatenie impecabila. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie, iar consultatiile sunt uneori grabite.

Vezi parerile pacientilor despre Miremed
Vezi Pareri

2. Dr. Ana Ochiana

Printre cei mai apreciati medici din Galati la capitolul ginecologie se numara si dr. Ana Ochiana, care este aleasa de un numar mare de paciente. Medic primar in specialitatea obstetrica-ginecologie, aceasta a urmat cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie “Grigore T. Popa” din Iasi, obtinand titlul de medic specialist in 2020. Pe langa consultatiile de specialitate, aceasta efectueaza numeroase tipuri de ecografie si investigatii, menite sa depisteze mai multe afectiuni sau sa monitorizeze sarcina pacientelor. 

O consultatie initiala costa 200 lei.

Pacientele spun ca au facut o alegere corecta atunci cand au ales-o pe dr. Ana Ochiana, care este un medic foarte bun si apropiat de paciente. Aceasta raspunde la toate intrebarile, este atenta, calma, rabdatoare si dedicata meseriei. Persoanele care au beneficiat de serviciile sale mentioneaza ca s-au simtit in siguranta si ca medicul le-a sprijinit moral.

3. OB GIN – Dr. Irimia

Clinica de Obstetrica-Ginecologie Dr. Irimia este o optiune foarte buna daca locuiesti in Galati si vrei sa gasesti un medic ginecolog bun. Serviciile acestei clinici se adreseaza femeilor de orice varsta, care beneficiaza de ingrijiri medicale calitative din partea unei echipe multidisciplinare. Precizia in diagnostic si tratarea sau gestionarea unor afectiuni, printre care si endometrioza, sunt sustinute atat de experienta medicilor, cat si de folosirea tehnologiilor moderne. Medicii care profeseaza aici au urmat mai multe cursuri postuniversitare prin care si-au consolidat experienta.  

Consultatia costa 150 lei.

Pacientele spun ca la aceasta clinica au intalnit medici profesionisti, calmi, empatici si deschisi. Acestia raspund la toate intrebarile si ofera explicatii detaliate, tratand pacientele cu respect. Persoanele care au ales OB GIN Dr. Irimia spun ca acest cabinet nu este de ultima generatie, insa experienta personalului compenseaza si face ca acest aspect sa fie irelevant. De asemenea, preturile sunt accesibile.

4. Dr. Alina Calin

Dr. Alina Calin este unul dintre cei mai buni medici pe care ii poti alege din Galati daca iti doresti sa beneficiezi servicii calitative de ginecologie. Doctor in stiinte medicale, cadru universitar, medic primar in specialitatea obstetrica-ginecologie si membra in societati internationale de profil, aceasta detine competente in medicina materno-fetala si ofera servicii inclusiv pentru cuplurile care au probleme de fertilitate. Medicul pune accent pe preventie si promoveaza importanta controlului ginecologic periodic, in cadrul carora problemele pot fi depistate precoce. 

Pentru o consultatie, pacienta va plati suma de 350 lei. 

Majoritatea pacientelor se declara multumite de serviciile acestui cabinet si sustin ca dr. Alina Calin este profesionista, intelegatoare si amabila. Aceasta comunica deschis cu pacientele si este dedicata. 

5. Dr. Mihaela Bucatanschi

Cabinetul medical dr. Mihaela Bucatanschi completeaza clasamentul celor mai bune optiuni de cabinete specializate in ginecologie, situate in Galati. Pentru consultatii de specialitate, investigatii si diverse proceduri din sfera obstetricii-ginecologiei, inclusiv monitorizarea sarcinii, pacientele se pot adresa dr. Mihaela Bucatanschi, care este medic primar in aceasta ramura medicala si care are competente in ecografie si colposcopie. 

Consultatia costa 250 lei.

Referitor la feedback-ul pacientilor, parerile sunt impartite. Pe de o parte, mai multe paciente se declara multumite si spun ca medicul da dovada de profesionalism si seriozitate. Fara a contesta pregatirea si cunostintele medicului, cateva paciente spun ca nu s-au simtit ascultate si ca atitudinea acesteia lasa de dorit.

Concluzii

Acestea sunt cele mai bune clinici din Galati in cadrul carora se ofera servicii de ginecologie si care se pliaza pe nevoile celor mai multe paciente. Medicii au experienta si ofera servicii de diagnostic, tratament si monitorizare, punand pe primul loc siguranta pacientelor si confortul acestora.