Meniu

Ginecologie Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-ai planificat sa mergi la un control ginecologic in Giurgiu? Atunci articolul de mai jos ar putea sa iti fie de ajutor, pentru ca iti prezentam doua dintre cele mai bune clinici din orasul tau pe care le poti lua in considerare pentru efectuarea tuturor investigatiilor si procedurilor medicale necesare. Conform specialistilor, se recomanda ca un control ginecologic de rutina sa aiba loc o data la un an, pentru a te asigura ca previi aparitia afectiunilor sau chiar a bolilor manifestate la nivelul sistemului reproducator. 

Cu toate ca in Giurgiu nu exista atat de multe institutii medicale de ginecologie, tot ai sansa de a solicita sfatul unui medic specialist, multumita celor doua clinici din orasul tau. Citeste mai departe si descopera care sunt optiunile pe care ti le prezentam, dar si care este parerea celorlalte paciente cu privire la serviciile medicale.

Cat costa o consultatie de ginecologie in Giurgiu?

Din fericire, costurile pentru o consultatie ca un cabinet ginecologic in Giurgiu sunt accesibile, astfel incat fiecare femeie sa poata solicita ajutorul medicului specialist, fara sa fie nevoita sa pregateasca o suma considerabila de bani. De asemenea, unele institutii medicale au contracte incheiate cu agentii de asigurari de sanatate, ceea ce inseamna ca pacientele pot opta chiar pentru consultatii gratuite. Iata care sunt, totusi, preturile aplicate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Cliniqmed
Clinica-Verificata
242 Ron
 • Pret Consultatie 242 Ron
 • Dotari moderne si performante
 • Medici implicati, amabili si profesionisti
 • Atmosfera placuta
 • Mediu confortabil
 • Servicii ginecologice de calitate
Centrul Medical Ema
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Echipamente si aparaturi moderne
 • Medici implicati, amabili si experimentati
 • Servicii calitative
 • Programul afisat pe site nu corespunde cu cel real
 • Programarile nu sunt respectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in ginecologie in Giurgiu

Desi nu ai la dispozitie prea multe optiuni, in cele ce urmeaza iti prezentam doua cabinete medicale specializate in ginecologie in Giurgiu pe care le poti lua in considerare cu incredere atunci cand mergi la controlul de rutina. Descopera care sunt dotarile principale ale acestora, dar si cat de apreciate sunt de celelalte paciente:

1. Cliniqmed Consult

Cliniqmed Consult este o institutie medicala multidisciplinara din Giurgiu, unde pacientele pot opta pentru consultatii si investigatii ginecologice intr-un cadru confortabil si sigur. Echipa medicala din cadrul departamentului de ginecologie (dr. Carmen Negoescu Gandar si dr. Adrian Zugravu) este experimentata si capabila sa desfasoare un act medical de calitate. Printre serviciile puse la dispozitie de cei doi medici se numara si: consultatii de specialitate, videocolposcolpie, recoltari produse biologice pentru analize, inserare si extragere sterilet, monitorizarea sarcinii, examen cito-bacteriologic al secretiilor mamelonare, investigatii ecografice, sfaturi despre contraceptie, menopauza, sterilitate, prelevari examen bacteriologic cervico-vaginal etc. De asemenea, echipamentele si aparaturile care sunt incluse in departamentul de ginecologie sunt de ultima generatie, pentru o precizie ridicata a rezultatelor obtinute.

Pretul pentru o consultatie la unul dintre doctorii ginecologi din cadrul Cliniqmed Consult este 242 lei.

Clinica a castigat increderea multor pacienti, multumita serviciilor medicale de inalta calitate, dar si dotarilor superioare. Datorita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, departamentul de ginecologie se bucura de investigatii si proceduri precise. De asemenea, echipa de medici este amabila, implicata, profesionista si orientata catre solutii, ceea ce contribuie la crearea unei atmosfere placute si confortabile pentru pacienta.

Vezi parerile pacientilor despre Cliniqmed Consult
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Ema

Centrul Medical Ema, localizat in Giurgiu, cuprinde mai multe specialitati medicale, printre care se numara si domeniul de obstetrica si ginecologie. Desi principalul sau domeniu de activitate este optica medicala, centrul medical ofera servicii de exceptie si in: radiologie-imagistica, cardiologie, medicina generala, ORL (Oto-Rino-Laringologie), ginecologie, interventii chirurgicale si interventii laser. Echipamentele si aparaturile folosite in dotarea departamentului ginecologic sunt performante si moderne, astfel incat investigatiile si procedurile realizate sa fie la standarde superioare. Printre acestea se numara si: consultatie de specialitate, consiliere de infertilitate, consultatie senologica, ecografie transvaginala, de san, monitorizarea sarcinii, morfologie fetala 3D si 4D, recoltare analize chiuretaj biopsic etc. Din cadrul echipei de medici ginecologi fac parte: dr. Dragos Dobritoiu (medic primar), dr. Iulia Parcalabu (medic specialist) si dr. Dorin Bejan (medic primar). 

Pretul pentru o consultatie la medicii ginecologi de la Centrul Medical Ema este de 200 lei.

Clinica este apreciata pentru diversitatea de servicii medicale pe care le ofera, printre acestea numarandu-se si cele ginecologice. Departamentul de ginecologie este echipat ca atare cu aparaturi si echipamente moderne, iar medicii dau dovada de implicare, profesionalism si amabilitate in interactiunea pe care o intreprind cu pacientele. Cu toate acestea, au existat si situatii in care programarile nu au fost respectate. In plus, programul afisat pe site nu corespunde cu cel al centrului medical.

Concluzii

Te-ai hotarat sa mergi la un medic ginecolog in Giurgiu? Atunci institutiile medicale private amintite anterior iti vor fi de un real ajutor pentru a efectua toate investigatiile si procedurile necesare. Echipele de medici sunt competente in practicarea serviciilor ginecologice, iar aparaturile si echipamentele pe care le au la dispozitie intrunesc toate standardele europene, pentru ca pacienta sa beneficieze de un act medical de calitate.