Meniu

Ginecologie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Conform medicilor specialisti, orice femeie trebuie sa efectueze anual o consultatie ginecologica. In Iasi, din fericire, exista o multime de clinici si cabinete medicale specializate in obstetrica si ginecologie, in care ai posibilitatea de a opta pentru consultatii si investigatii ginecologice realizate de o echipa medicala de exceptie. In cadrul examinarii, medicul specialist poate depista simptome ale chisturilor ovariene, bolilor cu transmitere sexuala, fibroamelor uterine sau chiar primele semne ale unui posibil tip de cancer. 

Iasi este un oras dezvoltat medical, gazduind o multime de institutii medicale specializate in ginecologie sau in componenta carora se afla departamentul de obstetrica si ginecologie. Recomandat este sa repeti investigatia ginecologica o data pe an, pentru a te asigura ca aparatul genital reproducator functioneaza in parametri optimi si nu exista niciun alt motiv de ingrijorare. In cazul in care se depisteaza prezenta unei afectiuni, cel mai probabil se afla in stadiul incipient, fiind usor de tratat.

Care este pretul unei consultatii de ginecologie in Iasi?

Preturile aplicate la clinicile de ginecologie din Iasi pot fi diferite de la o institutie medicala la alta. Factorii care determina diferenta de costuri intre clinici sunt reprezentati de renumele unitatii medicale, de aparaturile si instrumentele medicale folosite, dar si de experienta echipei de doctori. Citeste mai departe si afla care sunt preturile practicate la cele mai apreciate clinici din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Medis
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Colectiv medical profesionist si implicat
 • Investigatii precise
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Atmosfera prietenoasa
 • Curatenie
Doimed
150-200 Ron
 • Pretul pentru Consultatie variaza intre 150-200 Ron
 • Implicare, profesionalism si empatie
 • Experienta de peste 16 ani
 • Medic specialist in obstetrica si ginecologie
 • Dotari superioare
 • Atmosfera prietenoasa
Dr. Cristina Gales
150-220 Ron
 • Pretul pentru Consultatie variaza intre 150-220 Ron
 • Profesionalism si experienta vasta
 • Diagnostic precoce al cancerului uterin si de san
 • Investigatii precise
 • Dotari superioare
 • Atmosfera prietenoasa
Dr. Allia Dmour
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Dotari superioare
 • Empatie, rabdare si caldura
 • Medic cu experienta in obstetrica si ginecologie
 • Asistenta este amabila si atenta
 • Atmosfera primitoare
Dr. Carauleanu
150-250 Ron
 • Pretul pentru Consultatie variaza intre 150-250 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal medical implicat si profesionist
 • Experienta de peste 16 ani
 • Atmosfera placuta
 • Investigatii precise
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in obstetrica si ginecologie in Iasi

In cele ce urmeaza ti-am pregatit o lista cu unele dintre cele mai populare clinici de ginecologie din Iasi pe care le poti lua in considerare pentru efectuarea consultatiilor si investigatiilor necesare, intr-un cadru specializat si la o echipa medicala de exceptie. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare institutie medicala in parte:

1. Centrul Medis

Centrul Medical Medis a fost infiintat in 1999 si inca de atunci isi dedica activitatea in slujba sanatatii pacientelor, care au posibilitatea de a efectua investigatii si controale ginecologice in Iasi la standarde superioare. Scopul clinicii este sa se perfectioneze cu fiecare ocazie si sa ofere servicii medicale ireprosabile, astfel incat pacientii sa se bucure de un act medical exemplar si sa revina de fiecare data cu incredere. In ceea ce priveste dotarile cabinetului medical, nu lipsesc nici aparaturile si echipamentele de ultima generatie, care sunt de un real ajutor pentru calitatea investigatiilor realizate de medici. Acestea contribuie semnificativ la acuratetea diagnosticului stabilit. Echipa de doctori este formata din opt medici primari si un medic specialist in obstetrica si ginecologie, capabili sa ofere un verdict indiferent cat de complexa este situatia pe care pacientul o experimenteaza. De asemenea, au competenta si de a stabili un plan eficient de tratament. 

Pretul pentru o consultatie la un medic ginecolog de la Medis este 220 lei.

Principalele aspecte care au fost apreciate la aceasta clinica vizeaza: caldura, calmitatea, atentia, implicarea si profesionalismul de care echipa medicala a dat dovada in investigarea si tratarea pacientelor. De asemenea, au fost aduse cuvinte de lauda si in privinta aparaturii medicale utilizate, care este superioara si de ultima generatie. Atmosfera este prietenoasa, iar cabinetul este intotdeauna curat.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medis
Vezi Pareri

2. Doimed

Doimed este cabinetul individual al Doinei Iancu, medic specialist in obstetrica si ginecologie din Iasi, care si-a inceput activitatea din anul 2007. Medicul este specializat in investigatiile si tratamentele ginecologice, gasind solutii adecvate pentru problemele legate de menstruatie, menopauza, dar si pentru afectiunile sanului, uterului, trompelor uterine, ovarelor etc. Din fericire, aceasta are contract incheiat cu CNAS, motiv pentru care multe dintre paciente pot beneficia de servicii medicale decontate. Printre investigatiile pe care dr. Doina Iancu le realizeaza se numara si: examinare ecografica, consultatie de specialitate, biopsie col, extirpare polipi, electrocauterizare condiloame genitale, diatermocoagulare, c​onizatie, chiuretaj uterin biopsic, chiuretaj uterin hemostatic.

Pretul pentru o consultatie la medicul ginecolog Doina Iancu porneste de la 150 lei si poate ajunge la 200 lei.

Cabinetul medical este apreciat datorita implicarii, profesionalismului si empatiei de care medicul specialist da dovada in fiecare interactiune cu pacientele sale. Are o experienta de peste 16 ani in obstetrica si ginecologie, oferind tuturor pacientelor solutii eficiente indiferent de afectiunile sau patologiile pe care le experimenteaza. De asemenea, dotarile cabinetului sunt superioare, iar atmosfera este prietenoasa.

3. Dr. Cristina Gales

Problemele hormonale, dereglarile menstruale sau durerile abdominale sunt doar cateva dintre problemele care ar trebui sa te trimita la un cabinet de ginecologie. In Iasi, cabinetul dr. Cristina Gales poate fi exact ce ai nevoie, pentru efectuarea investigatiilor si procedurilor necesare. Medicul are experienta vasta in obstetrica si ginecologie, efectuand investigatii precise si stabilind planuri eficiente de tratament. Din fericire, pacientele pot beneficia si de servicii gratuite in limita fondurilor disponibile, datorita faptului ca se afla in parteneriat cu o agentie de asigurari de sanatate. Printre serviciile medicale puse la dispozitie se numara si: consultatii de specialitate, tratamente de infertilitate, monitorizarea sarcinii, contraceptie, ecografie transvaginala si abdominala, dublu test, triplu test, diagnostic precoce al cancerului uterin si de san, testul Babes Papanicolau, vaccinare anti HPV, biopsie col uterin si endometru etc.

Pretul pentru o consultatie la doctorul ginecolog Cristina Gales incepe de la 150 lei si poate ajunge la 220 lei.

Cabinetul medical a primit o multime de aprecieri, datorita faptului ca dr. Cristina Gales a dat dovada de profesionalism, implicare, dedicare si atentie sporita fata de pacientele care se confruntau cu o sarcina cu risc. Cabinetul are dotari superioare, eficiente in realizarea unor investigatii precise, iar atmosfera este primitoare. 

4. Dr. Allia Dmour 

Cabinetul individual al dr. Allia Dmour este specializat in obstetrica si ginecologie in Iasi. Cu o experienta de peste 16 ani, pe langa profesia de medic, dr. Allia Dmour este cadru universitar si doctor in stiinte medicale, fiind mereu la curent cu cele mai noi aparitii in obstetrica si ginecologie. Are competenta de a stabili un diagnostic precis, dar si un plan eficient de tratament, in functie de problemele si afectiunile de care pacienta sufera. Printre consultatiile si tratamentele efectuate sunt amintite si: consultatii generale, interventii chirurgicale, tratamentul tulburarilor provocate de menopauza, tratarea infertilitatii, monitorizarea sarcinii, investigatii imagistice, montare si extragere sterilet, control senologic, diagnosticarea si tratarea afectiunilor, contraceptia, intreruperea de sarcina etc. De asemenea, cabinetul este dotat cu o aparatura si echipamente de ultima generatie, pentru o acuratete ridicata a investigatiilor realizare, dar si a rezultatelor obtinute.

Pretul pentru o consultatie la cabinetul de ginecologie dr. Allia Dmour este de 200 lei si gratuita cu bilet de trimitere.

Aspectele pentru care aceasta institutie medicala privata din Iasi este apreciata sunt: atitudinea empatica, rabdarea, calmitatea, caldura si profesionalismul medicului specialist, dotarile superioare ale cabinetului, atmosferea primitoare si prietenoasa, curatenia si calitatea serviciilor medicale. In plus, si asistenta da dovada de amabilitate si atentie fata de paciente.

5. Dr. Carauleanu

Clinica dr. Carauleanu se adreseaza pacientelor care vor sa efectueze controale ginecologice in Iasi, intr-un cadru specializat si la standarde superioare. Cu o activitate de peste 12 ani in specializarea de obstetrica si ginecologie, dr. Maria Magdalena Carauleanu si dr. Alexandru Carauleanu ofera servicii ireprosabile de diagnosticare si tratare a diverselor probleme de sanatate. De asemenea, cadrele medicale sunt specializate si in monitorizarea eficienta a sarcinii, oferind un sprijin suplimentar in cazul in care sarcina respectiva reprezinta vreun risc. Aparatura de ultima ora si dotarile superioare ale cabinetului contribuie semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect si rapid. Printre investigatiile ginecologice pe care clinica le pune la dispozitia tuturor pacientelor se numara si: consultatie de specialitate, test Babes Papanicolau, recoltare analize, servicii imagistice de monitorizare a sarcinii, ecografii, punctii mamare, ultrasonohisterosalpingografie etc.

Pretul pentru o consultatie la cei doi medici ginecologi porneste de la 150 lei si poate ajunge la 250 lei. 

Impactul pe care clinica dr. Carauleanu l-a oferit asupra pacientilor a fost unul pozitiv, datorita serviciilor medicale ireprosabile si a aparaturilor de ultima generatie. Echipa medicala are o experienta de peste 16 ani in obstetrica si ginecologie, este amabila, respectuoasa si profesionista, iar dotarile cabinetului sunt superioare. In plus, atmosfera este placuta. 

Concluzii

Daca si tu esti in cautarea unei clinici de ginecologie in Iasi in care sa fii tratata cu respect si amabilitate, dar care sa fie si de incredere in monitorizarea sarcinii sau in tratarea anumitor afectiuni, iti poti indrepta atentia catre variantele amintite anterior. Medicii dau dovada de profesionalism, iar dotarile fiecarui cabinet sunt superioare. Ai grija de sanatatea aparatului reproducator si efectueaza o consultatie de specialitate o data pe an pentru a te asigura ca totul este in regula.