Meniu

Ginecologie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa identifici un cabinet bun de ginecologie din Pitesti, unde profeseaza medici cu experienta si unde alte paciente au avut o experienta pozitiva? Fie ca e vorba despre gestionarea unor complicatii ginecologice sau de controlul de rutina, poti sa identifici destul de usor un medic bun care profeseaza in acest oras, unde exista mai multe cabinete si clinici specializate.

Medicul ginecolog este cel caruia te poti adresa in perioada de sarcina, in perioada de menopauza, pentru consultul senologic si pentru controlul ginecologic de rutina. De asemenea, consultatia nu trebuie amanata daca prezinti semne ale unei afectiuni: dureri, mancarimi, sangerari neobisnuite, dereglari ale menstruatiei, modificarea secretiei vaginale etc. La o clinica ginecologica din Pitesti poti beneficia atat de consultatie, cat si de tratament. 

Care sunt cele mai bune clinici de ginecologie din Pitesti?

Daca locuiesti in Pitesti sau in localitatile din apropierea orasului si trebuie sa iti faci o programare la ginecologie, din urmatorul tabel poti vedea care sunt cele mai apreciate clinici. Pe langa topul clinicilor, vei mai afla si tariful pentru o consultatie: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica ForteVita
Clinica-Verificata
210 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 210 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Explicatii pe intelesul pacientului
 • Confort si siguranta
 • Aparatura de ultima generatie
 • Preturi accesibile
Sanovital
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Echipa de medici profesionisti
 • Amabilitate si atitudine pozitiva
 • Sfaturi utile
 • Preturi acceptabile
 • Unor paciente li s-a anulat programarea
Dr. Iuliana Copacianu
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Implicare
 • Comunicarea cu pacientii necesita imbunatatiri
Clinica Dr. Irimia
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Aparatura performanta
 • Preturi rezonabile
 • Uneori exista probleme in ceea ce priveste programarile
Muntenia Hospital
195 Ron
 • Pret Consultatie 195 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti, empatici si amabili
 • Explicatii amanuntite
 • Curatenie
 • Preturi accesibile
 • Locatie centrala
 • Atitudinea unor medici nu este tocmai profesionista
 • Managementul clinicii este defectuos pe partea de programari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici si cabinete de ginecologie din Pitesti

Pitesti este un oras ofertant la capitolul serviciilor medicale, inclusiv in domeniul ginecologiei. Numerosi medici cu experienta profeseaza in cabinete si clinici moderne, al caror prag este trecut zilnic de paciente. Pentru informare, preventie sau tratament, acestea trebuie sa mearga anual la ginecolog. 

Clasamentul urmator surprinde informatii utile despre cele mai cautate cabinete de ginecologie din Pitesti, pe care le poti alege si tu pentru urmatoarea consultatie:

1. Clinica ForteVita

Una dintre cele mai bune clinici de ginecologie din Pitesti este ForteVita, unde se ofera servicii din multiple specialitati medicale. Clinica face parte din reteaua de farmacii cu acelasi nume, a carei experienta se intinde pe parcursul a peste doua decenii. Filozofia acestei clinici este de a pune pacientul in prim-plan si de a asigura un act medical inalt calitativ, inclusiv din punct de vedere operational. Din echipa ForteVita fac parte medici renumiti in judet, medici care activeaza in cadrul academic si medici cu experienta in centre universitare din capitala.  

La Clinica ForteVita, pretul unei consultatii porneste de la 210 lei. 

In mediul online, numerosi pacienti si-au impartasit parerile despre aceasta clinica, la care poti gasi unii dintre cei mai buni medici ginecologi din Pitesti. Profesionalismul, devotamentul, amabilitatea si experienta sunt principalele calitati pe care pacientii le-au observat la cadrele medicale de la ForteVita. De asemenea, medicii explica pacientului pe inteles diagnosticul si ii acorda suficient timp. Serviciile sunt de inalta calitate, iar aparatura folosita este de ultima generatie. Pacientii mai spun ca s-au simtit confortabil si in siguranta. Preturile sunt accesibile. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica ForteVita
Vezi Pareri

2. Sanovital

Sanovital se inscrie pe lista celor mai bune clinici din Pitesti la capitolul ginecologie, fiind optiunea principala a mai multor paciente care locuiesc in acest oras. Centrul medical Sanovital a fost deschis in anul 2002 si doi ani mai tarziu a trecut printr-un proces amplu de modernizare, oferind in prezent servicii din mai multe domenii medicale: ginecologie, endocrinologie, medicina muncii si medicina interna. Cu o prezenta de peste 20 de ani, clinica asigura consultatii de specialitate si peste 600 de tipuri de analize medicale. Colectivul reuneste mai mult de 20 de medici specialisti, iar calitatea serviciilor este sustinuta de aparatura performanta, in care se investeste constant. 

O consultatie ginecologica are pretul de 300 lei in cadrul acestei clinici de ginecologie din Pitesti. 

Mai multe persoane si-au relatat experienta avuta la centrul Sanovital si pe internet. Majoritatea parerilor sunt pozitive, pacientii spunand ca au intalnit medici profesionisti, amabili si cu o atitudine pozitiva, ale caror sfaturi au fost utile. Intregul personal este amabil, iar preturile sunt acceptabile. Fara a contesta profesionalismul medicilor, cateva persoane se declara nemultumite, spunand ca programarile lor au fost anulate.

3. Dr. Iuliana Copacianu

Pentru consultatii de ginecologie, un alt medic din Pitesti caruia te poti adresa este dr. Iuliana Copacianu. La acest centru medical se ofera servicii din specialitatea obstetrica-ginecologie, precum si servicii de pediatrie. Pacientele care aleg Medical Center Iuliana Copacianu beneficiaza de consultatii, investigatii imagistice si tratament pentru depistarea, tratarea si monitorizarea unui spectru larg de afectiuni ginecologice. Din echipa fac parte medici primari, atat in sectia de ginecologie, cat si in cea de pediatrie. Acestia folosesc tehnici medicale moderne si aparatura performanta. 

Pentru o consultatie ginecologica, pacientele vor achita suma de 250 lei.

Cele mai multe paciente spun ca au fost tratate cu profesionalism, amabilitate si implicare in cadrul acestui centru medical. Serviciile sunt de calitate, iar pacientele primesc explicatii detaliate si li se raspunde cu rabdare la toate intrebarile. Exista si persoane a caror experienta nu a fost cea mai buna, motivul fiind ca atitudinea medicului nu a fost tocmai profesionista. 

4. Clinica Dr. Irimia

Pentru consultatia de ginecologie, o alta clinica din Pitesti la care te poti programa este Clinica Dr. Irimia. Acest spital a fost deschis in anul 1991 si in prezent ofera servicii dintr-o gama variata de specialitati medicale. Obiectivul acestei clinici este de a asigura pacientilor acces la ingrijiri medicale de calitate, punand accent deosebit pe preventie. Calitatea este sustinuta atat de experienta echipei, cat si de folosirea celor mai noi tehnologii medicale.

Pretul unei consultatii de ginecologie porneste de la 250 lei.

Zeci de persoane dintre cele care au pasit pragul acestei clinici si-au relatat experienta prin recenzii in mediul online. Cei mai multi pacienti spun ca serviciile sunt de inalta calitate si recomanda Clinica Dr. Irimia, notand ca trasaturi ale personalului amabilitatea si profesionalismul. In plus, preturile sunt rezonabile si se foloseste aparatura de ultima generatie. Exista si recenzii mai putin pozitive, de la pacienti care spun ca programarile nu se respecta mereu si ca unii medici au o atitudine indiferenta.

5. Muntenia Hospital

Muntenia Hospital este o clinica din Pitesti unde se ofera servicii complete si integrate din mai multe discipline medicale, printre care si ginecologia. Deschis in 2014, spitalul acopera la momentul actual numeroase specialitati medicale si asigura explorari radiologice complexe, consultatii si recoltari de analize. Din echipa fac parte peste 70 de medici, care prioritizeaza siguranta si confortul pacientilor. In componenta spitalului sunt integrate mai multe cabinete medicale, dintre care unul specializat in ginecologie, unde profeseaza o echipa de medici primari si medici specialisti.

O consultatie la ginecologie costa 195 lei.

Majoritatea pacientilor care au ales Muntenia Hospital se declara multumiti. Medicii sunt empatici, rabdatori, amabili si profesionisti. Acestia explica in detaliu diagnosticul si ofera pacientului toate informatiile necesare. Clinica este curata si preturile sunt accesibile. Locatia este centrala si usor accesibila. Conditiile din spital sunt foarte bune, insa cativa pacienti spun ca atitudinea unor medici lasa de dorit si ca managementul clinicii este defectuos pe partea de programari.

Concluzii

Multi medici din Pitesti sunt specializati in ginecologie si ofera servicii de calitate, fiind alaturi de paciente pe tot parcursul tratamentelor sau sarcinii. Controlul ginecologic trebuie efectuat anual pentru a depista infectii, anomalii sau stari precanceroase. In alegerea unui medic, cele mai multe paciente tin cont de experienta acestuia, dar mai ales de atitudinea si comportamentul fata de pacienta. 

Mai multi medici ginecologi din Pitesti sunt apreciati pentru inalta pregatire profesionala si pentru abordarea lor. Acestia profeseaza in clinici dotate corespunzator si asigura servicii complete. Optiunile prezentate anterior sunt alegeri de top in randul pacientelor din acest oras.