Meniu

Ginecologie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cadrul unui numar mare de clinici de ginecologie din Ploiesti, pacientele se prezinta atunci cand planuiesc sa ramana insarcinate sau cand se confrunta cu anumite simptome ce ar putea indica prezenta unei infectii in zona genitala sau a unei alte afectiuni. Chiar daca nu sunt insarcinate si nu au simptome neobisnuite, cum ar fi modificarile secretiei vaginale, femeile trebuie sa faca din examenul ginecologic o rutina si sa mearga anual la medic.

Exista multi medici ginecologi in Ploiesti carora te poti adresa pentru orice problema din acest domeniu si care profeseaza in cabinete si clinici moderne. Este important sa gasesti un medic in prezenta caruia te simti confortabil, care iti inspira incredere si care are experienta vasta, iar cu ajutorul acestui articol poti identifica mai usor o clinica pe masura asteptarilor tale.

Care este cel mai bun cabinet de ginecologie din Ploiesti?

Numeroase cabinete de ginecologie din orasul Ploiesti au obtinut aprecierea unui numar mare de paciente, datorita calitatii serviciilor si conditiilor pe care le ofera. In continuare, poti vedea care sunt aceste cabinete si care este tariful pentru o consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
ChicMed
Clinica-Verificata
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Empatie si implicare
 • Explicatii detaliate
 • Programarile se respecta
 • Atmosfera placuta
Clinica Panaceea
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate si implicare
 • Curatenie
 • Uneori clinica se aglomereaza
Ana Medical Center
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism, implicare si devotament
 • Atentie la detalii, empatie si discretie
 • Tehnologie moderna
 • Uneori timpul de asteptare e mare
Clinica As Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici foarte bine pregatiti
 • Rabdare si amabilitate
 • Atentie deosebita pentru pacientii cu dizabilitati
 • Aparatura medicala performanta si tehnica avansata
 • Curatenie
 • Organizarea programarilor lasa uneori de dorit
Novus Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Echipa de medici profesionisti, dedicati meseriei
 • Amabilitate, implicare si intelegere
 • Explicatii detaliate
 • Aparatura performanta
 • Uneori nu se respecta programarile
 • Pregatirea personalului de la receptie necesita imbunatatatiri
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cum alegi o clinica de ginecologie din Ploiesti?

Pretul nu este singurul aspect de urmarit atunci cand trebuie sa alegi un cabinet din Ploiesti, specializat in ginecologie. Alte criterii esentiale sunt experienta medicilor, diversitatea serviciilor si dotarile din clinica. 

Urmatoarele clinici de ginecologie din Ploiesti indeplinesc cele mai exigente cerinte pe care le-ar putea avea o pacienta:

1. ChicMed

Cabinetul de ginecologie ChicMed din Ploiesti face parte din alegerile de top ale pacientelor care locuiesc in acest oras. Acest centru aduce la un loc tehnologia de varf si stiinta, avand referinte remarcabile in sfera reproducerii umane asistate si medicinei materno-fetale. Pentru a atinge standarde inalte in privinta calitatii actului medical, centrul este dotat cu aparatura performanta si gazduieste o echipa formata din profesionisti, orientati catre inovatie, cercetare si progres. Colectivul din care fac parte 8 medici asigura consultatii de specialitate, servicii de preventie, screening, diagnostic si tratament. 

La acest cabinet de ginecologie din Ploiesti, un consult ginecologic are tariful de 140 lei. 

Parerile despre clinica ChicMed sunt foarte bune, asa cum reiese din numeroasele recenzii pozitive de pe internet. Pacientele spun ca au avut o experienta pozitiva si ca medicii dau dovada de profesionalism, empatie, amabilitate, implicare si deschidere. Acestia ofera explicatii usor de inteles si raspund la orice intrebare. Programarile se respecta si atmosfera este placuta. 

Vezi parerile pacientilor despre ChicMed
Vezi Pareri

2. Clinica Panaceea

Pentru consultatii si tratamente din sfera ginecologiei, pacientele din Ploiesti pot alege clinica Panaceea. Acest centru medical reuneste mai multe cabinete si gazduieste o echipa din care fac parte aproximativ 30 de cadre medicale. Se ofera investigatii complete si servicii din numeroase specialitati medicale: ginecologie, dermatologie, neurologie etc. In dotarea centrului se afla atat aparatura moderna, care trece periodic prin verificari, cat si aparatura clasica. 

O consultatie la ginecologie costa 180 lei.

Majoritatea persoanelor care au ales aceasta clinica spun ca au ramas placut impresionate de calitatea serviciilor si de faptul ca preturile sunt accesibile. Medicii sunt profesionisti, amabili si implicati. Un alt avantaj il reprezinta curatenia din clinica. Ca dezavantaje, un numar mic de pacienti mentioneaza ca uneori este aglomeratie. 

3. Ana Medical Center

Ana Medical Center din Ploiesti asigura servicii dedicate femeii, inclusiv din sfera ginecologiei. Sunt acoperite multiple ramuri medicale si se efectueaza consultatii si investigatii inclusiv in vederea unor proceduri chirurgicale specifice. Din echipa fac parte specialisti recunoscuti, care au experienta vasta si un parcurs profesional complex. Aceasta clinica se adreseaza si cuplurilor care intampina probleme de fertilitate si pentru care se identifica si se propun solutii eficiente.  

Consultatia de ginecologie costa 150 lei. 

Datorita profesionalismului, implicarii si devotamentului de care dau dovada, medicii de la Ana Medical Center sunt apreciati de un numar mare de paciente. Prin intermediul recenziilor in mediul online, acestea le adreseaza cuvinte de lauda si descriu personalul ca fiind bine pregatit, atent la detalii, amabil, empatic si discret. Serviciile sunt de inalta calitate si in clinica se foloseste tehnologie moderna. Exista si paciente mai putin multumite, care mentioneaza ca uneori timpul de asteptare este mare si ca recomandarile unor medici lasa de dorit. 

4. Clinica As Medical

Pentru servicii de ginecologie, multe paciente din Ploiesti aleg serviciile Clinicii As Medical. Sunt disponibile consultatii de specialitate si investigatii dintr-o gama variata de specialitati medicale, printre care si ginecologia. Fiecare pacient beneficiaza de tratamente personalizate, puse la dispozitie de o echipa medicala multidisciplinara. Performanta actului medical este sustinuta atat de experienta medicilor care identifica si solutioneaza in echipa problema, cat si de tehnologia de ultima generatie disponibila in clinica. Medicii de la As Medical se afla intr-o continua formare si pun accent pe identificarea corecta si rapida a schemelor terapeutice potrivite pentru un spectru larg de afectiuni. 

Pretul unei consultatii este de 200 lei. 

Referitor la feedback-ul pacientilor, in mare parte acesta e pozitiv. Medicii sunt foarte bine pregatiti, amabili, rabdatori si ofera servicii de calitate superioara. Clinica este curata, se folosesc tehnici avansate si in dotare exista aparatura medicala performanta. Un alt motiv pentru care pacientii au notat pozitiv serviciile clinicii As Medical este comportamentul exemplar fata de pacientii cu dizabilitati. Cateva persoane spun ca exista unele probleme in ceea ce priveste programarile.

5. Novus Medical

Ginecologia este una dintre specialitatile medicale din cadrul centrului Novus Medical din Ploiesti. Cu peste 15 ani de activitate, acest centru ofera servicii centrate pe sanatatea pacientilor si a adoptat proceduri de lucru de ultima ora, precum si aparatura medicala de ultima generatie. Asa cum sugereaza si numele clinicii, unul dintre obiectivele sale este de a se alinia la noutatile din domeniu si de a actualiza constant procedurile de tratament. Colectivul este format din medici cu experienta, care sunt specializati in diferite arii terapeutice.

Consultatia costa 200 lei.

Foarte multi pacienti sustin ca serviciile de la Novus Medical sunt de inalta calitate si ca preturile sunt bune. Curatenia exemplara, aparatura performanta si implicarea in tratamentul pacientului sunt motive principale pentru care acestia recomanda cu incredere centrul medical. Personalul este profesionist, dedicat meseriei si amabil. De asemenea, personalul este intelegator si ofera explicatii detaliate. Cativa pacienti spun ca programarile nu se respecta si ca personalul de la receptie este slab pregatit.

Concluzii

Fie ca vrei sa afli cauza unor simptome sau te intereseaza un control de rutina, te poti adresa medicilor specializati in ginecologie din Ploiesti. Multi dintre acestia pun la dispozitie servicii de calitate si sunt apreciati pentru corectitudinea in diagnostic si eficienta tratamentelor pe care le recomanda.

Atunci cand alegi un cabinet de ginecologie din Ploiesti, este recomandat sa tii cont in primul rand de experienta personalului. Alti factori dupa care sa te orientezi sunt feedback-ul altor pacienti, conditiile oferite si aparatura prezenta in dotarea clinicii. Majoritatea pacientelor se indreapta catre clinici moderne, unde se pune accent pe performanta si unde se folosesc tehnologii noi.