Meniu

Ginecologie Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru orice problema legata de sanatatea organelor genitale sau de procesele de reproducere, vrei sa poti conta pe un medic specialist din proximitatea ta si sa nu fie nevoie sa te deplasezi in alt oras, de aceea te vei bucura sa afli ca poti accesa servicii ginecologie in Resita, la o clinica sau la un cabinet cu standarde ridicate de calitate. Ca orice lucru planuit si nedus la indeplinire, viitoarea vizita la ginecolog iti genereaza o oarecare incordare, prin teama de necunoscut.

Citeste pana la capat acest articol si vei afla unde poti gasi un bun ginecolog in Resita si care sunt conditiile in care se desfasoara consultatiile, investigatiile si procedurile de tratament in domeniul obstretica-ginecologie din oras.

Unde mergi pentru o consultatie de ginecologie in Resita?

Sanatatea propriei zone intime poate fi resimtita de femei drept o chestiune delicata si este normal sa iti doresti sa poti conta pe un medic bun, care sa iti raspunda cu rabdare si discretie oricaror intrebari in cadrul unei consultatii de ginecologie in Resita. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor sau cabinetelor cu servicii de specialitate in aceasta ramura medicala din oras.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Vestmed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Clinica privata la standarde europene
 • Medici profesionisti
 • Empatie fata de pacienti
 • Personal amabil
 • Dotari moderne
Dr. Lavinia Stoia
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic profesionist
 • Dedicat meseriei si pacientelor
 • Persoana blanda si pozitiva
 • Inspira incredere
 • Solutii medicale cu rezultate bune
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor cu servicii de ginecologie din Resita

Sectiunea urmatoare a articolului contine o prezentare a fiecareia dintre unitatile medicale incluse in clasament, careia te poti adresa pentru consultatii si investigatii de ginecologie in Resita. Vei afla de aici informatii despre ce presupune calitatea serviciilor, despre aparatura de care dispun, competentele medicilor, preturile practicate si opiniile pacientelor care le-au calcat pragul si au lasat recenzii in mediul online.

1. Vestmed

VestMed este prima clinica privata din Resita care ofera pacientilor servicii de diagnostic si tratament, cu aparatura profesionala, medici bine pregatiti pentru prevenirea si tratarea unui numar mare de afectiuni, in specialitatile cardiologie, chirurgie vasculara, alergologie, chirurgie plastica, obstretica si ginecologie, urologie, endocrinologie, pneumologie, dermatovenerologie, medicina interna, gastroenterologie, padiatrie, cardiologie fetala, ortopedie si traumatologie. Te poti adresa cabinetului de ginecologie pentru consultatie ginecologica, consultatie senologica, examen citologic Babes-Papanicolau, examen de secretie vaginala, ecografie transvaginala si altele. Echipa de medici de la obstretica-ginecologie are peste 10 ani de experienta in domeniu si este formata din: dr. Denis Serban, medic specialist, asistent univ. in cadrul UMF Timisoara, avand competente in laparoscopie, histeroscopie, colposcopie, ultrasonografie obstetricala si ginecologica, dr. Aurora Ilian, medic specialist, asistent univ. la UMFT, competente in medicina materno-fetala, ecografie obstetricala si ginecologica, ecocardiografie fetala, si dr. Loredana Stamate, medic specialist, avand competente in laparoscopie, chirurgie ginecologica vaginala, ecografie mamara.

Tarifele clinicii sunt afisate pentru fiecare medic pe site-ul web. Pentru o consultatie la un doctor ginecolog din Resita in aceasta clinica, pretul este de 150 de lei.

In cea mai mare parte, pacientii sunt multumiti de serviciile Vestmed, pe care o considera o clinica privata la standarde europene, cu medici profesionisti, bine pregatiti si empatici, personal amabil si dotari moderne. Unii pacienti sunt nemultumiti pentru reprogramarea consultatiilor, din cauza faptului ca medicul nu era disponibil la data stabilita.

Vezi parerile pacientilor despre Vestmed
Vezi Pareri

2. Dr. Lavinia Stoia

Cabinetul medical privat de obstretica si ginecologie Dr. Lavinia Stoia pune la dispozitia pacientelor din Resita consultatii de ginecologie, monitorizare sarcina, ecografii 3D/4D, planning familial, examen Babes-Papanicolau si tratamente de rejuvenare a vaginului. Dr. Lavinia Stoia este medic specialist in obstretica-ginecologie, avand competente in ecografie, laparoscopie ginecologica si formare profesionala in rejuvenare vaginala-laser si PRP vaginal. Din experienta medicului face parte si un stagiu de formare in Franta in perioada 2017-2019.

Pentru o consultatie la acest cabinet ginecologic din Resita vei plati 150 de lei.

Pacientele au numai cuvinte de lauda pentru medicul Lavinia Stoia, in recenziile de pe pagina de Facebook a cabinetului. Se apreciaza ca este un medic profesionist, dedicat misiunii sale si pacientelor, ca este o persoana blanda si pozitiva, care inspira incredere, iar solutiile medicale recomandate sau aplicate au avut rezultate excelente.

Concluzii

Chiar daca nu exista multe optiuni pentru servicii de ginecologie in Resita, cabinetele specializate in aceasta ramura medicala functioneaza la standarde optime de calitate. Medici profesionisti, cu experienta si multiple competente adiacente domeniului, ajutati de instrumentar modern, asigura diagnostic, tratament si monitorizare sarcina in cele mai bune conditii, cu grija si respect pentru paciente. Calitatea prestatiilor de obstretica-ginecologie din oras se reflecta si in gradul ridicat de multumire a pacientelor unitatilor medicale incluse in clasamentul prezentat in acest articol.