Meniu

Ginecologie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui cabinet de ginecologie din Sibiu in cadrul caruia sa efectuezi investigatii si proceduri medicale la standarde superioare? Parcurge textul de mai jos si afla care sunt institutiile medicale pe care ti le-am pregatit pentru efectuarea unei consultatii de specialitate la o clinica de ginecologie de incredere din orasul tau. Stiai ca printr-un control de rutina se pot identifica din timp afectiuni ginecologice si se poate depista precoce cancerul? Ca femeie, trebuie sa te asiguri ca pastrezi o legatura stransa cu medicul ginecolog din Sibiu.

In Sibiu, din fericire, exista o multime de clinici si cabinete medicale specializate in ginecologie, in care isi desfasoara activitatea medici cu experienta. Alege sa iti tratezi in mod corespunzator dereglarile hormonale, menstruale, iritatiile, infectiile si durerile abdominale cu ajutorul unui medic cu experienta, care este capabil sa identifice chiar in urma controlului de specialitate toate neregulile pe care le experimentezi. 

Cat costa o consultatie la un cabinet de ginecologie in Sibiu?

Daca vrei sa fii la curent cu preturile actualizate aplicate de un cabinet de ginecologie din Sibiu pentru o consultatie de specialitate, iti prezentam in cele ce urmeaza un tabel cu toate tarifele practicate la institutiile medicale atent selectionate din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Muresan
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista, amabila si implicata
 • Servicii medicale ireprosabile
 • Ambient placut
 • Atitudine pozitiva
 • Rating maxim
NovoClinique
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Personal medical cu o buna pregatire si experienta vasta
 • Atmosfera placuta
 • Ambient confortabil
 • Rating maxim
Gyndia
260 Ron
 • Pret Consultatie 260 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Personal profesionist si experimentat
 • Servicii ireprosabile
 • Plan eficient de tratament
 • Rating ridicat
Dr. Delia Alexa
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Personal implicat, empatic si profesionist
 • Atmosfera primitoare
 • Rating ridicat
 • Servicii la standarde inalte
Clinica iMed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Echipari si tehnologii de ultima generatie
 • Investigatii si proceduri ireprosabile
 • Plan eficient de tratament
 • Diagnostic corect
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in ginecologie in Sibiu

Locuiesti in Sibiu si vrei sa mergi la un medic ginecolog pentru efectuarea unor investigatii sau proceduri ginecologice? Atunci citeste mai departe si descopera care institutii medicale din orasul tau pe care sa te poti baza:

1. Dr. Olimpiu Muresan

Cabinetul individual al dr. Olimpiu Muresan este specializat in obstetrica si ginecologie in Sibiu, punand la dispozitia pacientelor servicii de inalta calitate. Printre acestea se numara si: consultatiile  de obstetrica si ginecologie, ecografie 4D, ecografie obstetricala, ecografie ginecologica, ecografie endovaginala, morfologie fetala, test Babes Papanicolau, examen secretie vaginala, montarea sau extragerea steriletului, electrocauterizarea colului uterin, consultatie sterilitate, contraceptie si test HPV. Echipa medicala din cadrul clinicii este dinamica, profesionista si cu o experienta vasta in ceea ce priveste efectuarea procedurilor medicale, dar si a investigatiilor, cu scopul stabilirii unui diagnostic corect, urmat de un plan eficient de tratament. Pe langa personalul calificat, clinica este dotata si cu o aparatura de ultima generatie, eficienta in efectuarea unui act medical ireprosabil. 

Pretul pentru o consultatie la doctorul ginecolog Olimpiu Muresan este de 200 lei.

Clinica a primit doar recenzii pozitive, datorita serviciilor medicale la standarde superioare. Pe langa aparatura de ultima generatie, folosita pentru efectuarea unor proceduri si investigatii precise, institutia medicala cuprinde si o echipa medicala profesionista, amabila, implicata si respectuoasa, capabila sa isi ajute pacientele indiferent cat de severe sunt afectiunile pe care le experimenteaza. Ambientul din cabinet este placuta, iar atitudinea medicilor este intotdeauna pozitiva si optimista.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Olimpiu Muresan
Vezi Pareri

2. NovoClinique

Centrul medical NovoClinique se adreseaza tuturor pacientelor care vor sa beneficieze de servicii ginecologice in Sibiu la o calitate superioara. Echipa medicala este tanara, entuziasta, orientata catre solutii, specializata in obstetrica si ginecologie, fiind compusa din: dr. Laura Sandru (medic specialist), dr. Adela Oprea (medic specialist), dr. Alin Barbu (medic specialist). Doctorii sunt experimentati atat in efectuarea investigatiilor, dar si in aplicarea unor proceduri medicale, cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie aflate in dotarea cabinetului. Printre serviciile pentru care pacientele pot opta se numara si: consultatie de specialitate, control, examen citologic Babes Papanicolau, examen secretie vaginala, ecografie mamara, ginecologica, obstetricala, terapie menopauza, avort medicamentos, monitorizarea ovulatiei, dublu sau triplu test, biopsie endometru, montarea sau extractia steriletului. 

Pretul pentru o consultatie la medicii ginecologi de la NovoClinique este de 200 lei.

Clinica beneficiaza de un rating maxim, conform recenziilor pozitive postate pe Google. Personalul medical este implicat, atent la nevoile pacientilor, cu o buna pregatire in obstetrica si ginecologie, iar aparatura utilizata este la standarde superioare, fiind folosita in realizarea unor investigatii si proceduri medicale ireprosabile. In plus, atmosfera este placuta si linistita, astfel incat fiecare pacienta sa se simta cat mai confortabil.

3. Gyndia

Gyndia este o clinica multidisciplinara din Sibiu este specializata si in ginecologie, pacientele avand posibilitatea de a beneficia de consultatii de specialitate, realizate de un medic cu experienta si de incredere. Cel care reprezinta departamentul de obstetrica si ginecologie este medicul primar Valentin Voiasciuc, care are competenta atat de a efectua investigatii si proceduri medicale, cat si de a recomanda tratamente eficiente pentru paciente, indiferent cat de severa este afectiunea de care sufera. Printre serviciile ginecologice pe care acesta le efectueaza se numara si: consultatiile de specialitate, ecografie abdominala sau endovaginala, biopsie de col, conizatie, colposcopie, histerosalpingosonografie cu substanta de contrast, montare si extragere sterilet, interventii chirurgicale (histerectomie, miomectomie etc.), analize complete, test Babes Papanicolau, test HPV, culturi de col, teste pentru depistarea bolilor cu transmitere sexuala.

Pretul pentru o consultatie ginecologice este de 260 lei.

Cabinetul medical este apreciat datorita serviciilor ireprosabile, dar si datorita experientei vaste de care echipa medicala da dovada. Personalul este profesionist, ofera solutii optime indiferent cat de severa este afectiunea de care pacienta sufera si reuseste sa indice un plan eficient de tratament. Pe langa toate acestea, atmosfera din interiorul cabinetului este primitoare si prietenoasa, motiv pentru care institutia medicala a primit un rating ridicat.

4. Dr. Delia Alexa

Cabinetul medical individual dr. Delia Alexa din Sibiu este specializat in obstetrica-ginecologie si ofera consultatii de specialitate gratuite pentru pacientele care vin cu bilet de trimitere de la medicul de familie. Echipa medicala este tanara, dinamica si atenta la nevoile pacientelor, fiind capabila sa stabileasca un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament, in functie de afectiunile experimentate. Cabinetul este dotat si cu o aparatura de ultima generatie, eficienta in efectuarea investigatiilor de calitate, dar si in realizarea procedurilor medicale ireprosabile. Printre serviciile medicale de care pacientele pot beneficia se numara si: consultatiile de specialitate, investigatii ecografice, test Babes Papanicolau, examen secretie vaginala, test de sarcina, montare si extragere sterilet, cultura secretie col, dublu si triplu test, monitorizare sarcina etc.

Pretul pentru o consultatie ginecologica este de 130 lei. 

Principalele aspecte care sunt apreciate la clinica dr. Delia Alexa sunt: profesionalismul, implicarea, empatia si buna pregatire a cadrelor medicale specializate in obstetrica si ginecologie, dotarile superioare ale clinicii (echipament si aparatura de ultima generatie) si atmosfera primitoare. Multumita serviciilor la standarde inalte, clinica a obtinut un rating ridicat in mediul online.

5. Clinica iMed

Clinica iMed din Sibiu este multidisciplinara, insa principalul sau domeniu de activitate este obstetrica si ginecologia, in cadrul caruia pacientele pot beneficia de consultatii si investigatii la standarde superioare. Institutia medicala este dotata cu echipamente si aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora se pot realiza investigatii precise, printre care se numara si: consultatie ginecologica, ecografie ginecologica abdominala si endovaginala, biopsie de col, electrocauterizare col uterin, colposcopie, conizatie, sonohisterografie, montare si extragere sterilet, interventii chirurgicale ginecologice, diagnostic de sarcina, ecografie 3D sau 4D, ecografie Doppler, monitorizare sarcina etc. Nu este mai prejos nici echipa medicala, in cadrul careia se afla medici cu experienta vasta in obstetrica si ginecologie. 

Pretul pentru o consultatie ginecologica este de 200 lei.

Clinica este apreciata in mare parte, datorita prestatiei exemplare. Personalul medical da dovada de o buna pregatire in domeniu, implicare, o buna capacitate de a stabili un diagnostic corect si un plan eficient de tratament. Investigatiile si procedurile medicale realizate sunt la standarde superioare datorita aparaturilor de ultima generatie, dar si a bunei priceperi a doctorilor. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Concluzii

In cele din urma, daca vrei sa soliciti ajutorul unei clinici de ginecologie din Sibiu, iti poti indrepta atentia catre variantele prezentate anterior in articol, pentru a beneficia de prestatia unor medici cu experienta. In plus, echipamentele si aparaturile folosite sunt de ultima generatie, ceea ce inseamna ca poti profita de investigatii si proceduri realizate in cele mai sigure conditii.