Meniu

Ginecologie Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cea mai buna modalitate prin care poti preveni aparitia unor afectiuni sau patologii la nivelul sistemului reproducator este sa mergi la un cabinet de ginecologie in Suceava, unde esti atent monitorizata de catre medicii specialisti. De cate ori te-ai confruntat cu menstruatii neregulare, dureri abdominale, schimbari de stari si ai ales sa amani vizitele ginecologice? Adevarul este ca fiecare simptom poate ascunde afectiuni care se dezvolta treptat si care, cu timpul, pot duce chiar la infertilitate. Alege sa ai grija de sanatatea ta si sa soliciti sfatul medicului in legatura cu toate problemele pe care le experimentezi la nivelul organului genital feminin.

Din fericire, Suceava este un oras dezvoltat medical, motiv pentru care gazduieste o multime de institutii medicale dedicate ramurii de obstetrica si ginecologie. Majoritatea clinicilor si cabinetelor medicale cuprind in dotari aparaturi de ultima generatie, care ajuta semnificativ la obtinerea unor investigatii precise. 

Care sunt costurile pentru o consultatie de ginecologie in Suceava? 

Desi procedurile decurg in mare parte la fel la orice clinica, preturile pentru o consultatie la un cabinet ginecologic din Suceava pot fi diferite. Aceasta discrepanta apare, de regula, pentru ca aparaturile si echipamentele utilizate nu sunt la aceeasi performanta, iar cadrele medicale nu au acelasi nivel de experienta. Cu cat prestatia clinicii este mai ridicata, cu atat si pretul poate fi mai mare. Iata care sunt tarifele aplicate in orasul tau, conform tabelului:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
130-200 Ron
 • Pretul Consultatiei variaza intre 130-200 Ron
 • Dotari de inalta performanta
 • Investigatii si proceduri precise
 • Echipa medicala de exceptie
 • Servicii medicale multiple si de calitate
 • Medic specialist in obstetrica-ginecologie
Artio Medica
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Dotari superioare si performante
 • Echipa medicala profesionista
 • Medic specialist in obstetrica-ginecologie
 • Servicii multiple si calitative
 • Atmosfera primitoare
Policlinica Bucovina
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Personal medical profesionist, implicat si empatic
 • Investigatii si proceduri corecte
 • Contract incheiat cu CAS
 • Nerespectarea programarilor
Alma Clinic
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Aparaturi performante
 • Colectiv medical profesionist
 • Amabilitate, implicare si atentie
 • Medici primari si specialisti
 • Preturi ridicate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 4 clinici specializate in ginecologie in Suceava

Daca te-ai hotarat sa mergi la un medic ginecolog in Suceava pentru a te asigura ca nu suferi de nicio patologie sau afectiune la nivelul sistemului reproducator, poti lua in considerare clinicile si cabinetele medicale pe care ti le recomandam in cele ce urmeaza. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare institutie medicala in parte:

1. Laurus Medical

Laurus Medical este o retea nationala de clinici care insumeaza 16 specialitati medicale, printre care se numara si departamentul de ginecologie in Suceava. Clinicile beneficiaza de tehnologii medicale si aparaturi de ultima generatie, prin care medicii pot identifica rapid daca pacienta se confrunta cu anumite anomalii sau nereguli. Printre serviciile puse la dispozitie de clinica de ginecologie se numara si: consultatie de specialitate, ecografie transvaginala, montare si extractie sterilet, recoltare secretii vaginale, test Babes Papanicolau etc. Din cadrul echipei medicale de exceptie face parte si dr. Aurora Fandache,  medic specialist obstetrica-ginecologie, competente in ultrasonografie obstetricala si ginecologica, colposcopie. Medicul poate atat sa ofere un diagnostic corect, dar si un tratament eficient, in cazul in care este necesar.

Pretul pentru o consultatie ginecologica incepe de la 130 lei si poate ajunge la 200 lei.

Clinica se bucura de peste doua sute de recenzii, majoritatea dintre ele fiind pozitive. Aparatura, echipamentul si instrumentele medicale sunt de inalta performanta, motiv pentru care investigatiile si procedurile medicale sunt precise. De asemenea, echipa medicala este caracterizata prin profesionalism, implicare, dedicare si atentie la detalii.

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. Artio Medica

Artio Medica este o clinica al carei domeniu principal de activitate este reumatologia, fiind specializata si in ginecologie in Suceava. Principalul sau scop este de a oferi calitate, sprijin si competenta intr-un mediu primitor pentru pacient, astfel incat acesta sa se simta in siguranta. Aparatura folosita este de ultima generatie, fiind capabila sa ofere rezultate precise in cadrul investigatiilor si procedurilor medicale. Personalul este calificat si este format din medici cu o experienta profesionala vasta, printre care se numara si Dr. Razvan Hristea, medic specialist in obstetrica si ginecologie. Acesta are competenta de a realiza urmatoarele servicii in conditii de maxima siguranta: consultatie de specialitate, ecografie transvaginala, test Babes Papanicolau, examen secretii vaginale, ecografie abdominala, montare si extractie dispozitiv intrauterin (sterilet). 

Pretul pentru o consultatie la medicul ginecolog dr. Razvan Hristea este de 180 lei.

Profesionalismul, amabilitatea si implicarea sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii opteaza pentru Artio Medica. Echipamentele si aparaturile sunt de ultima generatie, iar echipa medicala este formata din doctori cu un lung traseu profesional in domeniul de activitate pe care il reprezinta. De asemenea, atmosfera este primitoare.

3. Policlinica Bucovina

Policlinica Bucovina se adreseaza tuturor pacientelor care intentioneaza sa beneficieze de o consultatie ginecologica in Suceava. Institutia este activa in domeniul medical de mai bine de 46 de ani, timp in care a priorizitat de fiecare data sanatatea si bunastarea pacientului. Datorita faptului ca aceasta policlinica are contract incheiat cu o agentie de asigurari de sanatate, pacientele pot beneficia de consultatii de specialitate gratuite. Departamentul de ginecologie este echipat adecvat cu aparaturi de inalta performanta, dar si cu echipamente de ultima generatie, pentru efectuarea unor investigatii si proceduri de exceptie. Din cadrul echipei medicale care face parte din acest departament se remarca medicul primar in obstetrica si ginecologie dr. Dan Dumitrache, care isi desfasoara activitatea impreuna cu asistenta sa medicala Iulia Scripcariu. Printre interventiile de care pacientele pot beneficia sunt amintite si: consultatia de specialitate, dispensarizare gravide, dispensarizare oncologica si recoltare test Babes Papanicolau.

Pretul pentru o consultatie ginecologica fara bilet de trimitere este 180 lei.

Majoritatea parerilor despre policlinica Bucovina sunt pozitive, multumita prestatiei exemplare a cadrelor medicale. Dotarile sunt de ultima generatie, ceea ce permite efectuarea unor investigatii si proceduri corecte, iar colectivul este format din medici cu o experienta vasta. La departamentul de ginecologie, cadrul medical este profesionist, implicat si empatic. Din pacate, programarile nu sunt respectate intotdeauna.

4. Alma Clinic

Alma Clinic este o institutie medicala multidisciplinara din Suceava catre care multe paciente isi indreapta atentia pentru serviciile ginecologice de calitate. Se aplica o gama larga de investigatii eficienta in diagnosticarea si tratarea diverselor afectiuni ale aparatului reproducator feminin, la care se adauga si o atenta monitorizare clinica, de laborator si ecografica a sarcinii. De asemenea, tot in cadrul acestei clinici, pacientele pot opta pentru un planning familial, dar si pentru solutii eficiente impotriva infertilitatii. Iata care sunt serviciile pentru care poti opta: consultatii de specialitate, ecografie sarcina, morfologie fetala, ecografie mamara, endovaginala, abdominala, biometrie, montare si extractie sterilet. Din cadrul echipei medicale formate din doctori de exceptie fac parte si: dr. Nora Miron (medic primar), dr. Elena Danii (medic specialist), dr. Andreea Onofrei (medic specialist) si dr. Sebastian Criste (medic specialist).

Pretul pentru o consultatie la medicii ginecologi de la Alma Clinic este de 220 lei.

Clinica a primit multe aprecieri datorita aparaturilor performante pe care le are in dotare, dar si datorita prestatiei medicale ireprosabile a medicilor. Colectivul de medici de la departamentul de obstetrica-ginecologie este generos si atent selectionat, amabil, profesionist si implicat in actul medical. Cu toate acestea, preturile sunt putin cam ridicate.

Concluzii

Daca esti in cautarea unei clinici de ginecologie in Suceava, cel mai probabil o vei gasi chiar in cadrul acestui articol. In topul prezentat anterior iti scoatem in evidenta unele dintre cele mai bune institutii medicale din orasul tau, in care vei descoperi echipe medicale implicate in activitatea pe care o desfasoara si unde vei beneficia de un tratament eficient. Nu iti neglija problemele de sanatate si fa-i o vizita doctorului ginecolog de fiecare data cand simti ca ceva nu este in regula.