Meniu

Ginecologie Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Alege sa pui pe primul loc sanatatea sistemului reproducator, prin intermediul monitorizarii atente efectuate de medici specialisti intr-un cabinet de ginecologie din Targu Jiu. Daca ignori simptome ca menstruatia neregulata sau durerile localizate la nivelul abdomenului, risti sa permiti unor afectiuni periculoase sa se dezvolte in interiorul corpului tau, care, in timp, pot conduce la infertilitate. Este important sa iti asumi responsabilitatea pentru sanatatea ta si sa te consulti cu medicul ginecolog in legatura cu problemele pe care le experimentezi.

Targu Jiu cuprinde numeroase clinici si cabinete medicale specializate in obstetrica si ginecologie. Majoritatea institutiilor medicale private sunt dotate cu aparatura de ultima generatie, care faciliteaza obtinerea unor investigatii precise. De asemenea, medicii care isi desfasoara activitatea in cadrul acestora au urmat cursuri de specialitate si de formare in unitati medicale serioare pentru a dobandi tehnici si metode eficiente de tratare a pacientelor, indiferent cat de grava sau delicata este problema cu care se confrunta.

Cat costa o consultatie la un cabinet de ginecologie in Targu Jiu?

Daca ti-ai propus sa mergi la un cabinet ginecologic in Targu Jiu pentru a efectua o consultatie de specialitate la un medic cu experienta, te invitam sa te consulti cu tabelul de mai jos pentru a verifica preturile aplicate pentru aceasta procedura medicala, dar si pentru a afla care sunt clinicile cel mai mult frecventate din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Alana Med
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medic specialist in obstetrica si ginecologie
 • Rating ridicat
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Echipa medicala de exceptie
 • Atmosfera primitoare
Clinic Life
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti in obstetrica si ginecologie
 • Preturi accesibile
 • Investigatii si proceduri precise
 • Mediu modern si confortabil
Dr. Dana Popescu
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical ireprosabil
 • Experienta vasta in obstetrica si ginecologie
 • Profesionalism, implicare si empatie
Dr. Damian Ditescu
150-200 Ron
 • Pretul Consultatiei variaza intre 150-200 Ron
 • Dotari si echipamente de ultima generatie
 • Profesionalism, implicare si empatie
 • Atmosfera primitoare
 • Confort si incredere
 • Servicii medicale de inalta calitate
CMSU
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Echipamente moderne, tehnologii avansate si aparaturi performante
 • Echipa medicala implicata si profesionista
 • Solutii eficiente
 • Atmosfera primitoare
 • Investigatii si proceduri precise
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in ginecologie in Targu Jiu

Fa cunostinta cu unele dintre cele mai apreciate si frecventate institutii medicale private  specializate in ginecologie in Targu Jiu, in care poti beneficia de ajutorul unor medici cu experienta, capabili sa ofere un diagnostic corect, dar si un tratament pe masura, in functie de afectiunea sau patologia de care pacienta sufera. Descopera care sunt acestea, dar si care sunt impresiile celorlalte paciente care le-au frecventat:

1. Alana Med 

Alana Med este o clinica multidisciplinara in cadrul careia pacientele pot beneficia de investigatii si proceduri ginecologice in Targu Jiu la standarde superioare. Datorita faptului ca institutia medicala este echipata cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, procedurile medicale desfasurate sunt ireprosabile. In plus, medicul specialist dr. Daiana Elena Angheloiu in obstetrica-ginecologie are o experienta vasta in acest domeniu de activitate. Aceasta are competente in ecografie in obstetrica si ginecologie, colposcopie, master in medicamente si cosmetice, cursuri Lamaze si cursuri de alaptare. Printre serviciile ginecologice de care poti beneficia se numara si: ecografie ginecologica, consultanta, examen Babes Papanicolau, consultatie infertilitate, planning familial, montare si extractie sterilet, ecografie sarcina, ecografie dublu si triplu test etc.

Pretul pentru o consultatie la doctorul ginecolog Daiana Elena Angheloiu este de 100 lei.

Clinica are un impact pozitiv asupra pacientelor, acest lucru fiind vizibil si din numeroasele recenzii pozitive postate in mediul online. Echipa medicala isi desfasoara activitatea cu atentie, prioritizand sanatatea pacientei, iar dotarile institutiei medicale sunt superioare si de ultima generatie, ceea ce poate fi de un real ajutor in efectuarea unor investigatii si proceduri medicale la standarde inalte. Atmosfera este primitoare, iar dr. Daiana Elena Angheloiu din cadrul departamentului de obstetrica si ginecologie este empatica, profesionista si implicata in actul medical, multe dintre paciente laudand aceste calitati.

Vezi parerile pacientilor despre Alana Med
Vezi Pareri

2. Clinic Life

Cabinetul medical Clinic Life din Targu Jiu este o institutie medicala privata ce ofera o gama larga de servicii medicale si chirurgicale, cu accent pe specialitatile de obstetrica si ginecologie, pediatrie si chirurgie generala. Institutia medicala dispune de echipamente si tehnologii moderne, iar personalul medical este format din medici specialisti cu experienta si calificari in domeniul lor de activitate: Maria Sorop Florea (medic primar), dr. Oana Akl Chadiye (medic specialist), dr. Stefan Gabriel Degeratu (medic specialist) si dr. Laurentiu Mihai Dira (medic specialist). Printre serviciile oferite se numara si: consultatii medicale si investigatii specifice, precum ecografii obstetricale si ginecologice, analize de laborator, interventii chirurgicale minore, vaccinari, dar si programul de nastere naturala si interventii chirurgicale complexe. De asemenea, clinica ofera si servicii de ingrijire a copiilor, precum consultante de pediatrie si vaccinari.

Pretul pentru o consultatie clinica ginecologica este de 250 lei.

Clinica din Targu Jiu isi desfasoara activitatea intr-un cadru specializat modern si confortabil, cu o echipa dedicata de profesionisti in domeniul medical, care isi propun sa ofere servicii de calitate si ingrijire personalizata pentru fiecare pacient in parte. Medicii se remarca printr-o experienta vasta in departamentul de obstetrica si ginecologie, iar aparaturile utilizate sunt de ultima generatie.

3. Dr. Dana Popescu

Dr. Dana Popescu detine propriul sau cabinet de ginecologie din Targu Jiu, in cadrul caruia ofera servicii medicale specializate in domeniul sanatatii femeii. Printre serviciile oferite de catre acest cabinet se numara si: consultatii ginecologice, ecografii pelvine, testarea pentru infectii cu transmitere sexuala, consultatii pentru sarcina si monitorizarea evolutiei acesteia, precum si servicii de planificare familiala si contraceptie. Scopul principal al cabinetului este sa ofere servicii medicale de calitate, intr-un mediu sigur si confortabil. Dr. Dana Popescu are competenta de a efectua o diagnosticare corecta, prin intermediul aparaturii de ultima generatie care se afla in dotarea cabinetului, dar si de a indica un tratament eficient in functie de afectiunea de care pacienta sufera. 

Pretul pentru o consultatie la medicul ginecolog dr. Dana Popescu este de 150 lei. 

Rating-ul clinicii este unul ridicat, multumita serviciilor medicale la standarde superioare. Echipamentele si aparatele folosite sunt de ultima generatie, pentru obtinerea unui diagnostic corect, iar medicul are o experienta vasta in obstetrica si ginecologie, realizand un act medical de calitate. Multe dintre impresiile pacientelor sunt pozitive, acestea mentionand ca se simt in siguranta in cadrul cabinetului medical individual al dr. Dana Popescu.

4. Dr. Damian Ditescu

Conf. univ. Dr. Damian Ditescu, doctor in stiinte medicale, este medic specialist in obstetrica si ginecologie in Targu Jiu si are o experienta vasta in domeniu. Principalul scop al cabinetulului este sa ii redea femeii posibilitatea de a efectua investigatiile necesare, astfel incat sa se bucure de un sistem reproducator sanatos. Printre serviciile pe care le pune la dispozitie se numara si: consultatii ginecologice si obstetricale, ecografii, proceduri de monitorizare a sarcinii, analize de laborator, colposcopie, interventii chirurgicale si tratamente pentru afectiuni ginecologice. 

Tariful aplicat pentru o consultatie ginecologica este cuprins in intervalul 150-200 lei.

Activitatea medicului a fost laudata de o multime de paciente. Pe langa faptul ca are un cabinet dotat cu o multime de echipamente si aparaturi moderne, conf. univ. dr. Damian Ditescu este apreciat pentru profesionalismul, implicarea si empatia de care da dovada in lucrul cu pacientele. In plus, atmosfera este placuta si primitoare, ceea ce le ofera confort si incredere pacientelor.

5. CMSU

CMSU este un cabinet medical multidisciplinar din Targu Jiu, in cadrul caruia poti beneficia de servicii si proceduri ginecologice in conditii sigure. Aparaturile si echipamentele medicale utilizate sunt de ultima generatie, iar cadrele medicale au o experienta vasta in cadrul departamentului de obstetrica si ginecologie. Medicul specialist care coordoneaza acest departament este dr. Carmen Alexandra Barbulescu si ofera urmatoarele servicii: consultatie de specialitate, ecografie endovaginala, de sarcina, colposcopie, examen Babes Papanicolau in mediu lichid, examen secretie vaginala, tripaj HPV, cultura secretie vaginala, ureeaplasma / mycoplasma, fixare si extractie sterilet, foliculometrie, extratie fire sutura. Policlinica a fost deschisa in anul 2007, avand ca scop serviciile medicale de inalta calitate pentru pacientii cu diverse nevoi si necesitati.

Pretul pentru o consultatie la medicul ginecolog este de 100 lei.

Centrul medical a primit numeroase aprecieri multumita prestatiei ireprosabile a cadrelor medicale. Aparaturile aflate in dotarile policlinicii si in cadrul departamentului de obstetrica-ginecologie sunt de o calitate superioara, avand capacitatea de a efectua investigatii si proceduri precise. De asemenea, echipa medicala este formata din doctori cu o experienta vasta in domeniul de activitate in care activeaza, oferind pacientilor unele dintre cele mai bune solutii pentru problemele de sanatate pe care le experimenteaza. In plus, ambientul si atmosfera sunt primitoare, creandu-se astfel un mediu de incredere si confortabil.

Concluzii

Daca esti in cautarea unor medici ginecologi in Targu Jiu care sa te ajute sa beneficiezi de o consultatie de specialitate intr-un mediu de incredere, iti poti indrepta atentia catre institutiile medicale private amintite anterior. Fiecare este dotata cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, iar medicii sunt experti in obstetrica si ginecologie, avand competenta de a stabili un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament.