Meniu

Ginecologie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui medic specializat in ginecologie in Targu Mures pentru un control de rutina, un planning familial sau pentru a solicita sfaturi cu privire la cele mai eficiente metode de contraceptie? Atunci ai ajuns in locul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta unele dintre cele apreciate si frecventate clinici din orasul tau, unde vei avea parte de ajutorul unei echipe medicale de exceptie. 

In cele ce urmeaza, iti prezentam cinci clinici medicale unde poti gasi un ginecolog in Targu Mures de incredere, pentru a beneficia de ajutorul si indrumarile unui specialist. Nu amana vizitele ginecologice, mai ales cand te confrunti cu anumite probleme de sanatate la nivelul sistemului reproducator, pentru a te trata in mod corespunzator sau pentru a le tine sub control cat mai riguros.

Cat costa o consultatie de ginecologie in Targu Mures?

Vrei sa stii care sunt costurile unei consultatii la un cabinet ginecologic in Targu Mures? Cu toate ca investigatiile si procedurile medicale desfasurate sunt asemanatoare de la o clinica la alta, preturile aplicate pot varia in functie de mai multi factori, cum ar fi: performanta aparaturilor si echipamentelor medicale utilizate, experienta medicilor, acuraterea investigatiilor etc. In tabelul de mai jos iti prezentam tarifele aplicate la clinicile din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Sabina Gliga
Clinica-Verificata
245 Ron
 • Pret Consultatie 245 Ron
 • Prestatie medicala ireprosabila
 • Tratamente de calitate
 • Rezultate exemplare
 • Medic primar in obstetrica si ginecologie
 • Rating maxim
NB Med
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Echipamente si tehnologii de ultima generatie
 • Rating maxim
 • Echipa medicala de exceptie
 • Diagnosticare corecta si tratare eficiente
 • Proceduri si investigatii precise
Clinica Holomed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Echipa medicala de exceptie
 • Rating ridicat
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine pozitiva
Policlinica Algocalm
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Echipamente si aparate de ultima generatie
 • Servicii medicale ireprosabile
 • Medici primari in obstetrica si ginecologie
 • Profesionalism, implicare si dedicare
 • Nerespectarea programarilor
Centrul Nova Vita
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Diagnosticare corecta
 • Echipa medicala profesionista
 • Servicii ireprosabile
 • Personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in ginecologie in Targu Mures

Exista o multime de clinici ginecologice in Targu Mures, insa noi iti prezentam o lista cu cinci dintre acestea, care au fost cel mai mult apreciate de catre paciente, dar si unde serviciile medicale sunt de o calitate superioara. Dotarile sunt de ultima generatie, iar actul medical este unul ireprosabil. Cu toate acestea, citeste mai departe si afla care este si parerea celorlalte paciente care au frecventat aceste institutii medicale:

1. Dr. Sabina Gliga

Dr. Sabina Gliga este medic primar in obstetrica si ginecologie in Targu Mures, avand competente in ecografie, ecografie morfofetala si medicina materno-fetala. Metodele si tratamentele pe care le pune la dispozitia pacientul au ca scop redarea confortului in propria persoana. Aceasta ofera urmatoarele servicii: consult ginecologic, consult senologic, extragere sterilet, histerosonografie, montare sterilet, recoltari ginecologice. De asemenea, medicul este specializat si in efectuarea procedurii de rejuvenare vaginala, Vampire Wing Lift, o procedura de injectare PRP si acid hialuronic, care contribuie la volumizarea si netezirea volumului labiilor. Medicul are cunostinte elaborate si in ceea ce priveste monitorizarea sarcinii, astfel incat aceasta sa se dezvolte in parametri optimi. 

Pretul pentru o consultatie ginecologica la dr. Sabina Gliga este de 245 lei.

Prestatia medicala a dr. Sabina Gliga este ireprosabila, conform rating-ului maxim pe care medicul l-a primit de la paciente de-a lungul timpului. Serviciile medicale si tratamentele aplicate sunt de o calitate superioara, ceea ce inseamna ca rezultatele obtinute sunt intotdeauna cele dorite. Profesionalismul, implicarea si amabilitatea sunt doar cateva calitati care descriu perfect activitatea medicului primat obstetrician-ginecolog.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Sabina Gliga
Vezi Pareri

2. NB Med

NB Med este un centru medical ambulator de specialitate din Targu Mures, care este specializat in obstetrica si ginecologie, ecografie clinica, endocrinologie, pediatrie si diagnostic cito-histologic. Clinica medicala a fost infiintata in anul 2006 si principalul sau scop inca de la inceput a fost sa previna aparitia afectiunilor, sa ofere un diagnostic precis si un tratament adecvat. In ceea ce priveste departamentul de ginecologie, medicii specialisti ofera consiliere pentru cuplurile care se confrunta cu infertilitate, indicand anumite tratamente si proceduri eficiente. Institutia medicala este echipata cu toate aparaturile si instrumentele medicale necesare pentru efectuarea unor proceduri si investigatii medicale ireprosabile. De asemenea, colectivul medical este format din medici experimentati si cu o buna pregatire ca: dr. Nagy Barna (medic primar obstetrica – ginecologie) si dr. Turos Janos (medic specialist obstetrica – ginecologie). Printre investigatiile si procedurile ginecologice puse la dispozitie de clinica se numara si: consultatii de specialiate, analize de laborator, depistarea modificarilor precanceroase de col uterin, histerosalpingosonografie, foliculometria, inseminare intrauterina, ecografie endovaginala si abdominala, tratamente de mica chirurgie ginecologica, investigarea cauzelor de infertilitate si depistarea anomaliilor.

Pretul pentru o consultatie ginecologica este de 200 lei.

Clinica NB Med are un rating de cinci stele, datorita faptului ca pacientii au fost multumiti in intregime de serviciile medicale si sau postat doar recenzii pozitive. Aparaturile utilizate pentru proceduri si investigatii medicale sunt de ultima generatie, iar echipa medicala de la departamentul de ginecologie este formata din medici de exceptie, competenta in diagnosticarea corecta si in tratarea pacientelor.

3. Clinica Holomed

Clinica Holomed este o institutie medicala privata respectabila din Targu Mures, in cadrul careia este cuprins si departamentul de ginecologie. Principalul scop al clinicii este sa ofere servicii medicale intr-o atmosfera familiara, in prezenta unor medici supraspecializati in obstetrica, ginecologie, senologie si fertilitate. Printre investigatiile de care pacienta va avea parte se numara si: eco morfologie fetala performanta, diagnosticul si managementul leziunilor mamare, diagnosticul afectiunilor ginecologice, teste Papanicolau clasice si în mediu lichid, consultatii de specialitate, ecografie transvaginala si ecografie ginecologica la abdomen. Aparaturile utilizare sunt de ultima generatie, cum ar fi si ecograful Voluson 8 General Electric unic ca tehnologie la nivel local, care permite atat efectuarea ecografiilor clasice, cat si a celor de sarcina realizate in versiune 2D, 3D, 4D. Echipa medicala a departamentului de ginecologie este formata din doi medici profesionisti, cu experienta vasta in acest domeniu de activitate: dr. Simona Rusu (medic primar) si dr. Felix Szasz (medic primar).

Pretul pentru o consultatie ginecologica este de 200 lei, iar pentru un pachet format din consultatie si ecografie, costul este de 300 lei.

Rating-ul ridicat al clinicii din Targu Mures denota calitatea serviciilor pe care pacientii le-au primit. Aparaturile utilizate sunt unice la nivel local, fiind de ultima generatie si capabile sa efectueze proceduri minutioasa. De asemenea, echipa medicala de la departamentul de ginecologie da dovada de profesionalism, atentie la detalii, rabdare, calmitate si empatie. In plus, atmosfera este primitoare, iar atitudinea medicilor profesionisti este intotdeauna pozitiva.

4. Policlinica Algocalm

Policlinica Algocalm a fost infiintata in 1996 si este renumita pentru serviciile medicale de calitate in cadrul departamentului de ginecologie din Targu Mures. Fiecare cabinet este dotat si amenajat cu echipamente si aparaturi de ultima ora, ceea ce este de un real ajutor pentru o diagnosticare corecta, dar si pentru stabilirea unui tratament eficient, indiferent cat de grava este afectiunea de care pacienta sufera. Aparatul care face parte din cadrul clinicii este ecograful VOLUSON E8 EXPERT, ecograf din clasa Premium, unul din cele mai bune din lume in producerea imaginilor ecografice 4D. Printre serviciile ginecologice pentru care poti opta se numara si: consultatiile de specialitate, recoltare examen citologic pentru examen citologic Papanicolau, insamantare pe medii de cultura din mediul vaginal, ecografie ginecologica (2D sau 3D), obstetricala (3D sau 4D), examen morfologic fetal, insertie/extractie dispozitive intrauterine, consiliere, sonohisterografie (salpingografie). Din fericire, policlinica are contract incheiat cu CAS pentru decontarea anumitor servicii medicale. Echipa medicala este formata din urmatorii medici primari in obstetrica si ginecologie: dr. Maia Maior, dr. Eugen Cojan, dr. Claudiu Molnar si dr. Mihai Muntean. 

Pretul pentru o consultatie de ginecologie este 100 lei.

Clinica se bucura de o multime de aprecieri din partea pacientilor, care s-au declarat a fi multumiti de serviciile medicale. Dotarile policlinicii sunt ireprosabile, pentru ca gazduiesc aparaturi si echipamente de ultima generatie, iar echipa medicala de la departamentul de ginecologie este formata din medici primari in obstetrica si ginecologie. Cu toate acestea, au fost semnalate nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor.

5. Centrul Nova Vita

Centrul Nova Vita, inaugurat in 2010, este unul dintre cele mai mari spitale private din intreaga tara, in cadrul caruia se desfasoara un act medical de calitate si unde pacientele pot apela cu incredere pentru servicii ginecologice in Targu Mures de calitate. Principalul obiectiv al spitalului consta in identificarea nevoilor pacientilor, in diagnosticarea corecta a acestora si in tratarea eficienta. Multumita aparaturilor de ultima generatie, medicii pot oferi servicii la standarde europene. Din cadrul personalului de la departamentul de ginecologie se remarca urmatorii medici primari: dr. Consuela Filloti, dr. Sabina Gliga, dr. Rodica Ifrim, dr. Alexandra Milesan, dr. Claudiu Molnar si dr. Mihai Muntean. Acestia sunt capabili sa efectueze urmatoarele servicii in conditii sigure si la standarde inalte: consultatie de specialitate, consultatie mamara, ecografie pelvina abdominala, endovaginala, examen Babes-Papanicolau, determinare HPV si vaccinare, colposcopie, inserare si extractie sterilet, biopsie cervicala, endometriala, vulvovaginala, sonohisterosalpingografie etc.

Pretul pentru o consultatie ginecologica este de 150 lei.

Spitalul privat este apreciat pentru serviciile medicale de o calitate superioara. Pe langa faptul ca este dotat cu unele dintre cele mai moderne si performante aparaturi, echipa de medici din cadrul departamentului de ginecologie da dovada de un profesionalism de exceptie. Cu toate acestea, exista nemultumiri cu privire la comportamentul personalului de la receptie.

Concluzii

Daca vrei sa apelezi la ajutorul unui medic ginecolog din Targu Mures, iti poti indrepta atentia cu incredere catre cele cinci institutii medicale amintite anterior. Multumita aparaturilor performante si a echipei de exceptie, actul medical este intotdeauna unul ireprosabil. Efectueaza controalele de rutina si investigatiile sugerate de medicul specialist, pentru a te asigura ca nu te confrunti cu nicio problema la nivelul sistemului reproducator.