Meniu

Ginecologie Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cabinetele de ginecologie din Zalau ofera consultatii de specialitate, sfaturi pentru gestionarea afectiunilor ginecologice si tratamente pentru sanatatea reproductiva, in functie de nevoile fiecarei paciente. Daca te afli in perioada de fertilitate, este necesar sa mergi anual la controlul ginecologic de rutina, in cadrul caruia afectiunile ginecologice pot fi depistate in stadiu incipient.

Exista multi medici ginecologi in Zalau pe care ii poti alege pentru o colaborare pe termen lung. Pacientele vor sa se simta confortabil si sa beneficieze de explicatii amanuntite, iar numerosi medici pun accent pe aceste doua aspecte. Continua sa citesti articolul pentru a vedea care clinica este compatibila cu asteptarile si cerintele tale. 

Top 5 cabinete de ginecologie in Zalau

Printr-o cautare pe Google, vei descoperi ca in Zalau sunt situate mai multe clinici specializate in ginecologie. Ca sa o gasesti pe cea potrivita pentru tine, ia in calcul experienta medicului, raportul calitate-pret si parerile altor paciente. Ca sa iti faci o idee despre tarife, poti vedea mai jos cat costa o consultatie de ginecologie in cadrul celor mai apreciate cabinete:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
RAM Medical
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism, implicare si grija pentru pacient
 • Personal amabil la receptie
 • Sala de asteptare spatioasa si primitoare
 • Tehnologii de ultima generatie
 • Respectarea programarilor
Anastasios
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Rabdare, empatie si atentie la detalii
 • Explicatii amanuntite privind diagnosticul
 • Atitudine pozitiva si incurajatoare
 • Curatenie si dotari de ultima generatie
Dr. Marius Morariu
210 Ron
 • Pret Consultatie 210 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Implicare
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Atitudine optimista si incurajatoare
Gynelux
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Atentie la detalii
 • Implicare
Centrul Medical Iris
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Personal comunicativ
 • Curatenie
 • Aparatura de ultima generatie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica de ginecologie din Zalau?

Fie ca ai sau nu simptomele unei afectiuni ginecologice, este indicat sa mergi anual la un consult de ginecologie, pe care il poti efectua la unul dintre numeroasele cabinete specializate din Zalau. In timpul consultatiei, medicul iti va pune o serie de intrebari si va realiza examinarea ginecologica propriu-zisa. Dupa aceea, se va discuta despre rezultatele testelor efectuate (cum ar fi Babes Papanicolau) si despre urmatorii pasi.

Ca sa beneficiezi de servicii inalt calitative, poti alege unul dintre urmatoarele cabinete ginecologice din Zalau: 

1. RAM Medical

In Zalau, la RAM Medical vei gasi o echipa de medici profesionisti, printre care se numara si medici specializati in ginecologie. Aceasta clinica ofera servicii de preventie, diagnostic si tratament in sfera obstetricii-ginecologiei, endocrinologiei, pediatriei, psihiatriei si chirurgiei plastice. Obiectivul clinicii este de a oferi pacientilor acces la un sistem primar de sanatate, in care sa beneficieze de tratamente inalt calitative. In departamentul de ginecologie se ofera o gama variata de servicii tintite pe nevoile pacientei, de la consultatii si biopsii, pana la tratamentul cicatricilor din zona vaginala. 

Pretul unei consultatii porneste de la 150 lei.

RAM Medical este una dintre cele mai apreciate clinici din Zalau, iar numeroasele recenzii pozitive din mediul online sustin aceasta afirmatie. Persoanele care au ales serviciile acestei clinici spun ca au fost intampinate calduros la receptie, intr-o sala spatioasa si aerisita. Ora programarii se respecta si clinica este dotata cu tehnologii de ultima generatie. Ambientul este placut si relaxat. Cat despre medici, acestia sunt laudati pentru profesionalism, rabdare, implicare, grija si amabilitate. Raportul calitate-pret este unul foarte bun, iar pacientii se declara placut impresionati de abordarea medicala. 

Vezi parerile pacientilor despre RAM Medical
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Anastasios

Prezent si in Zalau, Centrul Medical Anastasios constituie una dintre locatiile unde poti gasi medici specializati in ginecologie. Acest centru medical asigura o gama variata de servicii din mai multe discipline: urologie, cardiologie, ortopedie, neurochirurgie etc. In departamentul de ginecologie se realizeaza examene de screening, examene ginecologice complete, investigatii imagistice si proceduri moderne de rejuvenare si tratament pentru zona intima. Pacientele pot sa beneficieze inclusiv de consiliere pentru gestionarea problemelor de fertilitate. Cabinetul este dotat cu tehnologii de ultima generatie, iar planurile de tratament sunt concepute de medici specialisti. 

Consultatia initiala costa 170 lei. 

Clinica Anastasios se bucura de feedback pozitiv din partea unui numar mare de pacienti. Acestia spun ca au avut o experienta foarte buna si ca s-au simtit confortabil. Clinica arata impecabil si este dotata cu aparatura de ultima generatie. Intregul personal are o atitudine pozitiva si este dornic sa ajute, iar cateva dintre calitatile medicilor sunt profesionalismul, amabilitatea, rabdarea, empatia, atentia la detalii si la nevoile pacientului. Acestia incurajeaza pacientii si le explica in amanunt tot ce tine de problema pe care o prezinta. 

3. Dr. Marius Morariu

Pentru servicii din sfera ginecologiei, unul dintre medicii la care poti apela este dr. Marius Morariu. Medic primar in obstetrica si ginecologie, acesta efectueaza consultatii de specialitate, planuri de tratament pentru afectiunile ginecologice si ofera sprijin in rezolvarea oricarei probleme referitoare la planificare familiala, contraceptie, sterilitate etc. Tratamentele sunt personalizate in functie de nevoile fiecarei paciente, iar in dotarea cabinetului exista aparatura moderna prin care se urmareste evolutia sarcinii si cu ajutorul careia se asigura diverse explorari imagistice. 

Pentru o consultatie ginecologica, tariful este de 210 lei.

Pacientele se declara multumite de calitatea serviciilor oferite de acest medic ginecolog din Zalau, pe care il apreciaza pentru implicare, rabdare, profesionalism si atitudinea optimista. Acesta incurajeaza pacientele, le raspunde la toate intrebarile si are o atitudine calma. Asistenta medicului este amabila si comunicativa.

4. Gynelux

Gynelux este un cabinet de obstetrica-ginecologie din Zalau spre care te poti indrepta daca te afli in cautarea unui medic bun din aceasta specialitate medicala. Centrat pe sanatatea femeii, cabinetul asigura consultatii, examinari amanuntite si planuri de tratament pentru diverse afectiuni ginecologice, precum si servicii de monitorizare a sarcinii. Aici isi desfasoara activitatea dr. Focsa Artur, care este medic primar in specialitatea obstetrica-ginecologie si care are o experienta vasta in domeniul medical. 

Pretul unei consultatii initiale este de 150 lei.

In mare parte, opiniile pacientelor sunt pozitive si acestea recomanda cabinetul. Ele spun ca au beneficiat de solutii potrivite si ca li s-a raspuns la toate intrebarile cu profesionalism si amabilitate. Medicul este atent la detalii si monitorizeaza cu interes situatia fiecarei paciente. 

5. Centrul Medical Iris

Prezent pe piata serviciilor medicale din Zalau inca din 2014, Centrul Medical Iris este o optiune buna pentru pacientele care vor sa isi faca programare la ginecologie. Colectivul acestui centru aduce la un loc medici specializati in diverse arii terapeutice, printre care si ginecologia. Tot aici poti beneficia de servicii de oftalmologie si ortodontie. Echipa medicala se aliniaza la cele mai complexe solicitari din sfera sa de activitate si mizeaza pe precizie in diagnostic. Pentru a atinge cele mai inalte standarde, se folosesc tehnici medicale moderne si se fac investitii in tehnologie performanta. 

Consultatia costa 170 lei.

Mai multi dintre pacientii care au trecut pragul centrului Iris si-au relatat experienta pe internet. Acestia recomanda cu incredere serviciile medicale ale centrului, pe care le descriu ca fiind de calitate exceptionala. Personalul da dovada de profesionalism, amabilitate, atentie si este comunicativ. Clinica este curata si dispune de aparatura de ultima generatie. 

Concluzii

Acestea sunt clinicile si cabinetele medicale din Zalau pe care le poti alege daca te intereseaza serviciile de ginecologie. Fie ca vrei sa ramai insarcinata, sa depistezi cauza unor modificari ale menstruatiei sau pur si simplu pentru examinarea sanatatii sexuale si reproductive, te poti adresa unuia dintre medicii ginecologi pe care ii recomanda numeroase paciente.