Meniu

Histerosalpingografie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te confrunti cu probleme de fertilitate, este posibil ca medicul sa-ti recomande o histerosalpingografie in Constanta. Investigatia ii permite radiologului sa evalueze canalul cervical, trompele uterine, cavitatea uterina si peritoneul. Pe baza acestor informatii, vei obtine un diagnostic, de care medicii o sa tina cont in momentul in care elaboreaza planul de tratament. 

In timpul unei histerosalpingografii, indiferent ca este vorba de o investigatie realizata in Constanta sau intr-un alt oras, razele X si substanta de contrast sunt folosite pentru a obtine imagini clare si detaliate. Procedura se poate dovedi deosebit de utila si in cazul pacientelor care se confrunta cu avorturi spontane. 

Cat costa o histerosalpingografie in Constanta? 

Nu toate clinicile in cadrul carora se efectueaza histerosalpingografia in Constanta practica aceleasi preturi. De aceea, inainte sa alegi una din variantele de mai jos, este bine sa te interesezi in privinta tarifelor. In scopul de a-ti face treaba mai usoara in acest sens, am pregatit tabelul urmator, in care sunt prezentate preturile investigatiei in cadrul celor doua clinici din oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Histerosalpingografie
Rating
Website
Ovidius Hospital
Clinica-Verificata
900 Ron
 • Pret Histerosalpingografie 900 Ron
 • Dotari tehnice performante
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
Armonia Hospital
1.000 Ron
 • Pret Histerosalpingografie 1.000 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Diverse reduceri
 • Organizare slaba
 • Personal nepregatit la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt clinicile la care iti poti face o histerosalpingografie in Constanta  

Prin intermediul prezentarilor de mai jos, vei afla informatii utile cu privire la clinicile in care se poate face o histerosalpingografie in orasul Constanta. Mai mult decat atat, iti vei face o idee despre modul in care medicii de acolo isi practica meseria. In acest fel, ai posibilitatea sa alegi o clinica pe gustul tau, unde vei avea parte de o experienta placuta: 

1. Ovidius Clinical Hospital 

Inca de la deschiderea sa din 2014, misiunea spitalului Ovidius a fost de a le oferi pacientilor ingrijirea de care au nevoie, printr-un portofoliu impresionant de servicii, in care este inclusa si histerosalpingografia realizata in Constanta. Efectuarea investigatiilor este posibila datorita dotarilor tehnice performante de care dispune spitalul. Cu privire la echipa medicala, din aceasta fac parte medici primari si specialisti in obstetrica-ginecologie, precum Dr. Mihail-Lucian Cocos, Dr. Alina Popescu, Dr. Ioana Lutescu etc. Alte servicii la care mai pot apela pacientele in aceeasi categorie sunt chiuretajul biopsic, ecografia genitala, examenul Babes-Papanicolau si multe alte analize similare. In plus, pacientele beneficiaza de un tratament personalizat. 

Pretul investigatiei de tip histerosalpingografie este de 900 de lei. 

Activitatea spitalului a inceput in urma cu aproape un deceniu, iar in acest timp mai multi pacienti i-au trecut pragul si au avut parte de o experienta placuta. Spitalul este curat, primitor si cu un caracter modern, iar medicii explica totul pe intelesul pacientilor. Din pacate, au existat situatii in care nerespectarea programarilor a dus la un timp de asteptare indelungat. 

Vezi parerile pacientilor despre Ovidius Clinical Hospital 
Vezi Pareri

2. Armonia Hospital  

Cel de-al doilea loc la care pacientele pot apela pentru efectuarea histersalpingografiei in Constanta este Armonia Hospital. Gama variata de servicii este asigurata de aparatura de ultima generatie, ce se afla in dotarea spitalului. Aici isi desfasoara activitatea mai multi medici talentati, dintre care merita mentionati Dr. Mohamed Zaher, Dr. Alexandra Ionescu, Dr. Eugenia Pelin etc. De asemenea, pacientele care intentioneaza sa beneficieze de serviciile spitalului Armonia, pot opta pentru un card de fidelitate, care le ofera investigatii la preturi mult mai accesibile. Multe servicii sunt oferite si in rate, tocmai pentru a oferi unui numar cat mai mare de oameni sansa de a beneficia de investigatiile de care au nevoie. 

Pretul histerosalpingografiei este de 1.000 de lei. 

Persoanele care au avut parte de o experienta placuta la Armonia, au apreciat conditiile optime de confort pe care spitalul le asigura pacientilor. Un alt aspect pozitiv este curatenia. Din pacate, mai multi pacienti au atras atentia asupra faptului ca organizarea de la spital lasa de dorit, iar personalul de la receptie nu este bine pregatit. 

Concluzii

In final, efectuarea histersalpingografiei in orasul Constanta este posibila, datorita celor doua clinici mentionate mai devreme. Gama de servicii pe care o pun la dispozitia pacientelor este un variata, astfel incat, daca histerosalpingografia nu este potrivita pentru tine, cu siguranta ti se vor oferi informatii utile cu privire la o investigatie eficienta pe care sa o poti face.