Meniu

Histersalpingografie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ti-a fost recomandata examinarea radiologica a trompelor si a uterului si vrei sa te adresezi unui cabinet ginecologic din proximitatea ta, poti face histerosalpingografie in Craiova la una dintre clinicile de top din oras care dispune de aparatura necesara si personal medical competent. In articolul de fata vei afla despre conditiile de desfasurare a investigatiei, pentru a sti la ce ai putea sa te astepti in cazul in care te hotarasti sa apelezi la unul dintre centrele medicale din municipiul resedinta al judetului Dolj.

Indiferent ca suferi de tulburari de ciclu menstrual, infertilitate sau incapacitatea de a duce o sarcina la termen, cu ajutorul histerosalpingografiei efectuate la un cabinet ginecologic din Craiova, vei avea sanse crescute pentru identificarea cauzelor si, in unele cazuri, chiar de o rezolvare a problemei medicale, prin efectul de lavaj pe care substanta instilata il are asupra structurilor aparatului reproducator.

Cat costa o histerosalpingografie in Craiova? 

Ai aflat probabil in ce consta investigatia si stii ca implica o procedura complexa, desfasurata cu aparatura specializata si o substanta anume destinata ei, de aceea vrei sa te asiguri ca bugetul tau este pregatit pentru a suporta o histerosalpingografie in Craiova. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care te poti indrepta si pretul examinarii la fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Histersalpingografie
Rating
Website
Ginecho
Clinica-Verificata
1.200 Ron
 • Pret Histersalpingografie 1.200 Ron
 • Clinica moderna si curata
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si amabili
 • Personalul inspira incredere
 • Aparatura de ultima generatie
 • Timp de asteptare mare
Clinica VitaPlus
1.000 Ron
 • Pret Histersalpingografie 1.000 Ron
 • Experiente bune la medic
 • Medici profesionisti, cu pregatire temeinica
 • Solutii eficiente de tratament
 • Comportamentul personalului de la receptie necesita imbunatatiri
 • Timp mare de asteptare
Medlife
520 Ron
 • Pret Histersalpingografie 520 Ron
 • Investigatii de calitate
 • Personal profesionist si amabil
 • Explicatii detaliate
 • Cele mai avantajoase preturi
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti face histerosalpingografie in Craiova

Vrei sa ai parte de cele mai concludente rezultate de la o histerosalpingografie in Craiova si ca ea sa fie efectuata in conditii optime, de aceea este dificil sa te hotarasti sa alegi centrul medical caruia sa te adresezi pentru acest serviciu. In sectiunea urmatoare a articolului poti citi informatii relevante cu ajutorul carora sa iti construiesti argumente solide pentru una dintre clinicile din clasament si sa poti suna acolo pentru o programare.

1. Ginecho

Ginecho – Centrul Medical pentru Sanatatea Femeii din Craiova efectueaza interventii ginecologice complete in conditii de maxima siguranta pentru paciente: histeroscopia, histerosonografia, histerosalpingografia, biopsia leziunilor de col uterin, montare de sterilet, alcoolizarea chistului, ca metoda de tratament al endometriozei. Clinica dispune de o echipa tanara si bine pregatita, alcatuita din 17 medici specializati in obstretica-ginecologie. Dedicat in special afectiunilor femeilor, centrul ofera servicii integrate si o perspectiva interdisciplinara asupra problemelor de sanatate. In incinta sa functioneaza si cabinete de endocrinologie, urologie, diabet si nutritie, hematologie, radiologie si imagistica, pediatrie si chirurgie pediatrica, chirurgie, cardiologie si ecocardiografie pediatrica, oncologie si genetica medicala.

Tarifele practicate sunt afisate pe site-ul clinicii. Pentru histerosalpingografie cu substanta de contrast ecografica vei achita suma de 1200 de lei.

Pacientii se declara multumiti de aceasta clinica, pe care o apreciaza ca fiind moderna si curata, si scriu in recenziile de pe Google ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, amabili si ca inspira incredere. Se mai mentioneaza ca centrul este dotat cu aparatura de ultima generatie. Sunt si pacienti care spun ca timpul de asteptare este mare aici.

Vezi parerile pacientilor despre Ginecho
Vezi Pareri

2. Clinica VitaPlus

Histerosalpingografia la Clinica VitaPlus din Craiova se efectueaza cu aparatura de ultima generatie, cea mai recenta investitie majora fiind efectuata in centru printr-un proiect cu fonduri europene. La cabinetul de ginecologie se efectueaza toata gama de consultatii, investigatii si interventii specifice, la dispozitia pacientelor aflandu-se o echipa formata din 7 medici ginecologi. La Craiova functioneaza sub umbrela VitaPlus un spital, o clinica si sase centre medicale, prevazute cu tehnologie medicala performanta. Reteaua dispune de cabinete medicale in peste 30 de specializari. 

Si aceasta clinica are o politica transparenta in ceea ce priveste preturile, care pot fi vizualizate pe site-ul web. Pentru histerosalpingografie, tariful este de 1000 de lei.

Parerile pacientilor despre activitatea unitatilor medicale VitaPlus sunt impartite. O buna parte a acestora declara ca au avut parte de experiente bune la medicii de aici, ca au fost tratati de profesionisti cu pregatire temeinica si ca solutiile indicate au fost eficiente. Pe de alta parte, multi pacienti acuza superficialitate din parte unora dintre medici, un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie si timpul mare de asteptare, chiar cu programare.

3. MedLife

In reteaua MedLife, pentru o histerosalpingografie in Craiova te vei adresa Centrului de Imagistica MedLife PrimaMedical, unde activeaza dr. Aristida Costinela Georgescu, medic primar radiologie si imagistica medicala, care are competente in aceasta procedura de examinare. Fondat in anul 2006, Centrul de Imagistica PrimaMedical este astazi un reper in domeniul explorarilor radiologice si imagistice din regiunea Oltenia, investigatiile realizandu-se aici cu dotari tehnice moderne si o echipa medicala profesionista, pentru rezultate precise. In Craiova, reteaua MedLife activeaza cu o hiperclinica, un spital, o clinica de pediatrie, un centru de imagistica, laborator si patru centre de recoltare si trei clinici dentare.

Preturile practicate de centrul de imagistica din Craiova pentru investigatii sunt afisate pe site-ul web. Potrivit acestuira, pentru histerosalpingografie, se percepe un tarif de 520 de lei.

Experienta inregistrata de fiecare pacient reflecta continutul recenziei scrise si gradul de multumire pentru prestatiile centrului medical. Multi pacienti considera ca investigatiile sunt de calitate, personalul este profesionist si amabil, dispus sa explice in timpul procedurilor si ca aici sunt cele mai avantajoase preturi. Pe de alta parte, sunt persoane care reclama lipsa de punctualitate in onorarea programarilor si un comportament lipsit de amabilitatea si solicitudinea cuvenita din partea personalului de la receptie.

Concluzii

Pentru o investigatie de calitate a trompelor si a uterului in probleme de infertilitate si alte afectiuni, te poti adresa cu incredere pentru histerosalpingografie in Craiova unui cabinet de ginecologie dotat cu aparatura corespunzatoare sau unui centru de imagistica performanta. Indiferent de alegerea facuta, vei avea parte de o procedura efectuata in cele mai bune conditii, de personal medical competent, si de rezultate concludente pentru un diagnostic precis si rezolvarea problemei de sanatate a organelor reproducatoare.

Avand la dispozitie informatiile din acest articol, pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea sa iei o decizie bine argumentata si sa te indrepti catre clinica din Craiova care sa iti satisfaca intr-un mod optim exigentele in ceea ce priveste desfasurarea examinarea de care ai nevoie.