Meniu

Histerosalpingografie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In momentul in care un cuplu are probleme de fertilitate, femeia primeste, de regula, recomandarea de la medicul ginecolog de a efectua o histerosalpingografie, in Timisoara fiind o unitate medicala unde se realizeaza aceasta procedura. Inainte de a te programa insa pentru examinare, citeste informatii care te vor interesa in acest articol!

Histerosalpingografia este o procedura imagistica prin care se injecteaza un agent de contrast in uter si in trompele uterine, dupa care se fac o serie de radiografii, astfel incat sa se examineze aparatul reproducator. In acest fel, se pot diagnostica o serie de probleme de fertilitate si de anomalii in uter sau trompe. Afla unde poti efectua aceasta examinare in Timisoara!

Cat costa o Histerosalpingografie in Timisoara?

O histerosalpingografie realizata in Timisoara are un tarif destul de mic, comparativ cu informatiile si avantajele pe care le ofera.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Histerosalpingografie
Rating
Website
Spitalul Municipal
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Histerosalpingografie 200 Ron
  • Aparatura ultramoderna
  • Sectie moderna si completa de obstetrica-ginecologie
  • Medici cu experienta
  • Numeroase explorari functionale, inclusiv histerosalpingografie
  • Servicii de excelenta: diagnostic pre si postnatal al malformatiilor
  • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde se realizeaza histerosalpingografie in Timisoara?

In Timisoara, poti efectua o histerosalpingografie in urmatoarea locatie:

Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara

La Spitalul Clinic Municipal de Urgenta din Timisoara se efectueaza histerosalpingografie  in cadrul laboratorului de ginecologie de la clinica de Obstetrica-Ginecologie I. Aici, sef de sectie este conf. univ. dr. Veronica Daniela Chiriac, medic primar obstetrica-ginecologie. Sectia dispune de cabinete de mici interventii, de ecografie, sali de operatie si laboratoare. Serviciile medicale includ: diagnosticul prenatal, asistenta la nastere, diagnosticul si tratamentul bolilor ginecologice benigne sau maligne, screening de cancer de col uterin, analize medicale si diverse proceduri. In plus, in cadrul explorarilor functionale realizate se afla si histerosalpingografia-hidrotubatia, dar si diverse ecografii si radiografii. Sectia ofera si servicii medicale de excelenta, cum este diagnosticul pre si postnatal al malformatiilor.

Pretul pentru o interventie de histerosalpingografie este de 200 de lei la acest spital.

Serviciile oferite de spitalul municipal din Timisoara sunt, in general, apreciate de timisoreni, fiind enumerate in special urmatoarele puncte forte: medicii implicati si amabili, investigatii rapide si complete, personal bine instruit, buna organizare. Ca in orice unitate publica de sanatate, si aici au fost punctate nemultumiri din cauza timpului foarte mare de asteptare si a serviciului de urgenta care pare dezorganizat si depasit de numarul mare de solicitari.  

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Daca ai primit recomandarea de a efectua o procedura de histerosalpingografie in municipiul Timisoara, poti beneficia de serviciile Spitalului Clinic Municipal de Urgenta, care dispune de o unitate completa si moderna de obstetrica-ginecologie. In cadrul acesteia sunt oferite atat servicii de diagnostic si tratament, cat si proceduri de specialitate si spitalizare de zi sau continua. Pacientele pot respira usurate, pentru ca aici se afla pe maini bune, medicii fiind cu experienta si bine pregatiti si coordonati de catre conf. univ. dr. Veronica Daniela Chiriac.