Meniu

Histerosonografie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care te confrunti cu probleme de infertilitate sau cu sangerari vaginale inexplicabile, o histerosonografie in Iasi iti poate oferi informatii utile cu privire la starea ta de sanatate. Obtinerea unui diagnostic in timp util iti va permite sa urmezi un plan de tratament, care sa te ajute sa-ti gestionezi simptomele intr-un mod cat mai eficient! 

Pe langa faptul ca este o metoda de investigatie neinvaziva si nedureroasa, histerosonografia nu dureaza mult si poate fi efectuata la mai multe clinici din Iasi. Cu privire la momentul in care trebuie facuta analiza, prima saptamana de la terminarea menstruatiei reprezinta perioada ideala pentru paciente. De asemenea, riscurile histerosonografiei sunt minime. 

Cat costa o histerosonografie in Iasi? 

Pretul histerosonografiei in Iasi poate varia, in functie de clinica de ginecologie pe care alegi sa o vizitezi. Astfel, doua paciente pot plati sume diferite, in schimbul aceluiasi serviciu. Pentru a avea toate informatiile de care ai nevoie intr-un singur loc, tabelul de mai jos iti sta la dispozitie cu tarifele practicate de cele doua clinici la care se efectueaza histerosonografia in oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Histerosonografie
Rating
Website
Centrul Medis
Clinica-Verificata
1.000 Ron
 • Pret Histerosonografie 1.000 Ron
 • Aparatura ultramoderna
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
Omini Clinic
675 Ron
 • Pret Histerosonografie 675 Ron
 • Tehnici de lucru moderne
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Ampla experienta in domeniu
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt clinicile la care iti poti face o histerosonografie in Iasi? 

Pentru efectuarea unei histerosonografii in Iasi ai doua optiuni, pe care le poti analiza prin intermediul prezentarilor de mai jos. Cu scopul de a-ti oferi o privire de ansamblu in legatura cu activitatea clinicilor respective, informatiile prezentate nu se rezuma doar la dotari si la pregatirea personalului medical, ci si la conditiile si atmosfera din cadrul lor. 

1. Centrul Medis  

Centrul Medis este cunoscut pentru faptul ca investeste in mod periodic in aparatura ultramoderna, in scopul de a le oferi pacientelor acces la o gama variata de servicii moderne, printre care se numara si histerosonografia in Iasi. Activitatea centrului a inceput inca din 1999, iar pe parcurs, cei care isi desfasoara activitatea aici au continuat sa-si perfectioneze tehnicile, astfel incat rezultatele pe care le obtin sa fie cat mai bune. Echipa este alcatuita din medici primari in obstetrica-ginecologie, precum Dr. Mihaela Grigore, Dr. Camelia Cojocaru sau Dr. Tudor Lazar. Pacientele care aleg serviciile Centrului Medis beneficiaza de o abordare personalizata, in care medicii vin cu solutii elaborate special pentru problemele cu care acestea se confrunta. Cu privire la gama de servicii, pe langa histerosonografie, aici se mai efectueaza si biopsia de endometru, histeroscopia, ecografia obstetrica si ginecologica etc. 

Pretul histerosonografiei este de 1.000 de lei. 

Pe parcursul activitatii sale, Centrul Medis a strans sute de recenzii, in care utilizatorii lauda profesionalismul personalului medical. Spatiul pe care centrul il pune la dispozitia pacientelor este unul generos si primitor. Exista persoane care beneficiaza de serviciile centrului de mai bine de un deceniu si sunt in continuare super multumite de experienta pe care acesta le-o ofera. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medis
Vezi Pareri

2. Omini Clinic 

Cealalta clinica la care pacientele se pot duce pentru tratamente individualizate si histerosonografie in orasul Iasi este Omini Clinic. Activitatea clinicii a inceput in anul 2006, iar evolutia pozitiva de care a beneficiat a dus la extinderea departamentului de obstetrica-ginecologie, pentru a include o gama cat mai variata de servicii. Printre aceste servicii se numara ecografiile si procedurile invazive. Din echipa fac parte medici precum Dr. Mircea Onofriescu, supraspecializat in fertilizare in vitro si medicina materno-fetala, medici specialisti in obstetrica-ginecologie ca Dr. Adrian Bors, Dr. Anca Stefan, dar si medici primari precum Dr. Alexandru Luca etc. 

Pretul histerosonografiei cu substanta de contrast este de 675 de lei. 

Persoanele care au beneficiat de serviciile oferite de Omini Clinic au avut parte de o experienta placuta, datorita empatiei de care dau dovada medicii din cadrul echipei de aici. Personalul de la receptie este amabil si ofera toate informatiile de care oamenii au nevoie. Din pacate, exista si situatii in care medicii trateaza consultatiile cu repeziciune. 

Concluzii

Prin urmare, daca medicul ti-a recomandat efectuarea unei histerosonografii in Iasi, cele doua clinici prezentate mai sus iti stau la dispozitie. In urma investigatiei vei primi atat un diagnostic, cat si posibilitatea de a urma un plan de tratament, care sa te ajute sa-ti imbunatatesti starea de sanatate, daca este cazul!