Meniu

Ginecomastie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cresterea tesutului mamar la barbati, inflamarea si marirea sanilor acestora este o afectiune medicala cunoscuta sub numele de ginecomastie. In Cluj, excesul de grasime si tesut glandular se pot indeparta la una dintre clinicile sau cabinetele de top in care medici specialisti in dermatologie estetica si chirurgie plastica pun la dispozitia pacientilor o serie de proceduri a caror eficienta a fost dovedita de numarul mare de persoane multumite.

Barbatii de toate varstele pot beneficia de aceasta interventie de micsorare a sanilor, dar se recomanda totusi ca cei supraponderali sa incerce mai intai sa elimine tesutul adipos printr-o dieta echilibrata si sport.

Unde poti face operatia de ginecomastie in Cluj?

Orice interventie chirurgicala implica anumite riscuri, de aceea experienta si competentele medicului sunt esentiale in operatia de ginecomastie. In Cluj, se pot gasi servicii medicale de calitate in acest sens la una dintre clinicile si cabinetele de dermatologie estetica si chirurgie plastica din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ginecomastie
Rating
Website
Medestet
Clinica-Verificata
2.000-2.500 Euro
 • Pret Ginecomastie 2.000-2.500 Euro
 • Servicii de top
 • Medici extrem de talentat si precis in interventii
 • Experienta in chirurgia plastica
 • Viata pacientilor a fost schimbata in bine
Dr. Harceaga
1.800-3.000 Euro
 • Pret Ginecomastie 1.800-3.000 Euro
 • Calitate foarte buna a serviciilor
 • Medic caracterizat de profesionalism si grija fata de pacienti
 • Comunicare buna, cu empatie si rabdare
 • Rezultate bune ale interventiilor
Dr. Muntean
2.000-3.000 Euro
 • Pret Ginecomastie 2.000-3.000 Euro
 • Medic caracterizat de profesionalism si fire comunicativa
 • Rezultate remarcabile ale interventiilor
 • Curatenia spatiului
 • Amabilitatea intregului personal
 • Servicii de spitalizare ireprosabile
Dr. Cojocaru
2.000-3.000 Euro
 • Pret Ginecomastie 2.000-3.000 Euro
 • Medicul este un adevarat profesionist
 • Rezultatele interventiilor sunt foarte reusite
 • Operatiile au schimbat vieti si au eliminat complexe
 • Comunicare excelenta cu medicul
 • Personal amabil
Dermavision
1.800-3.000 Euro
 • Pret Ginecomastie 1.800-3.000 Euro
 • Calitatea ridicata a serviciilor
 • Competenta medicilor
 • Personal extrem de amabil si disponibil
 • Ambianta placuta
 • Dotarea tehnologica moderna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care efectueaza interventii pentru ginecomastie in Cluj

In functie de tesutul in exces, glandular sau adipos, medicul specialist hotaraste ce tip de interventie este necesara pentru ginecomastie. In Cluj, se pot obtine rezultate bune apeland la serviciile uneia dintre clinicile din clasamentul urmator:

1. Medestet

Cu o vechime din anul 1993, Medestet este prima clinica din Romania specializata pe chirurgie estetica, in care se poate face azi interventia pentru ginecomastie. Discretie, competenta si profesionalism, conditii hoteliere, medicale si de monitorizare foarte bune si cei 15.000 de pacienti care au accesat serviciile centrului din Cluj il recomanda pentru calitatea actului medical.

Tarifele pentru interventiile de chirurgie estetica si pentru alte proceduri se gasesc afisate pe site-ul clinicii. Pentru ginecomastie, pacientul va plati intre 2.000 si 2.500 de Euro, in functie de complexitatea operatiei.

Din recenziile pacientilor reiese ca dr. Ciceo Mircea, chirurgul plastician de la Medestet este extrem de talentat, precis si experimentat. Prin interventiile de care au beneficiat, clientii declara ca viata le-a fost schimbata in bine, iar serviciile clinicii sunt de top.

Vezi parerile pacientilor despre Medestet
Vezi Pareri

2. Dr. Olimpiu Harceaga

Cabinetul Dr. Olimpiu Harceaga este o optiune demna de luat in considerare pentru operatia de ginecomastie in Cluj. Medicul este specializat in chirurgie plastica si in dermatologie, specializari care ii asigura, impreuna cu rezidentiatul la Oxford si stagiile de pregatire la Bruxelles si Stuttgart, expertiza necesara pentru a trata problemele de medicina estetica.

Preturile pentru interventiile chirugicale sunt afisate pe site-ul cabinetului. Pentru ginecomastie si operatia de micsorare a sanilor la barbati, se percepe un tarif intre 1.800 si 3.000 de Euro.

Pacientii clinicii sunt foarte multumiti de serviciile dr. Olimpiu Harceaga si au lasat numeroase recenzii pozitive, ceea ce face ca medicul sa fie cotat cu 5 stele din 5 pe Google. Comentariile mentioneaza calitatea excelenta a serviciilor, profesionalismul si rezultatele foarte bune ale interventiilor. De asemenea, este apreciata comunicarea, caracterizata de empatie, rabdare si atentie la nevoile pacientului.

3. Dr. Maximilian Muntean

Operatia de ginecomastie in Cluj este pe maini bune la cabinetul dr. Maximilian Muntean, medic primar in chirurgie plastica, chirurgie estetica si microchirurgie reconstructiva. Medicul este asistent universitar si a colaborat cu institutii medicale de prestigiu din Cluj-Napoca si din strainatate, din Italia si Statele Unite.

Tariful pentru interventia de ginecomastie este cuprins intre 2.000 si 3.000 de Euro.

Pacientii se declara multumiti de prestatia medicului si recomanda serviciile acestuia pentru rezultatele remarcabile, profesionalismul si firea comunicativa. De asemenea, sunt remarcate curatenia spatiului, amabilitatea intregului personal, serviciile de spitalizare ireprosabile.

4. Dr. Radu Cojocaru

Clinica Dr. Radu Cojocaru din Cluj promoveaza chirurgia estetica ridicata la rang inalt si nu va fi greu de realizat aici procedura de inlaturare a aspectului neplacut cauzat de ginecomastie. Medicul, specialist in chirurgie plastica si microchirurgie reparatorie, ofera o gama variata de interventii, de la chirurgia fetei, a sanilor, a siluetei, pana la procedee estetice minim-invazive.

La acest medic, costul procedurii nu este prezentat clar si se va stabili in urma unei consultatii preliminare, in functie de particularitatile cazului si de amploarea interventiei chirurgicale alese. Tariful pentru interventia de ginecomastie este cuprins intre 2.000 si 3.000 de Euro.

Pacientii medicului sunt multumiti de serviciile acestuia si spun ca doctorul este un adevarat profesionist si ca rezultatele interventiilor sale sunt foarte reusite. Potrivit recenziilor, operatiile efectuate aici au schimbat vieti si au eliminat complexe legate de aspectul estetic. Clientii amintesc si comunicarea excelenta cu medicul si amabilitatea intregului personal al clinicii.

5. Dermavision

Clinica de dermatologie Dermavision functioneaza de peste 12 ani pe piata serviciilor medicale din Cluj si ofera azi pacientilor o serie de specializari si proceduri, printre care si cele de chirurgie plastica si operatia de ginecomastie. Specialistii in dermatologie, chirurgie plastica, chirurgie generala si vasculara, endocrinologie, nutritie, cardiologie sau gastroenterologie conlucreaza pentru starea de bine a pacientului si pledeaza pentru frumusetea care vine din interior, ca rezultat al sanatatii.

Pentru interventiile chirurgicale, preturile se stabilesc in functie de complexitatea acestora, in urma consultatiilor la medicul specialist. O consultatie are pretul de 250 lei la cabinetul de chirurgie plastica iar, tariful pentru interventia de ginecomastie este cuprins intre 1.800 si 3.000 de Euro.

Pacientii care au fost tratati aici recomanda clinica Dermavision pentru calitatea serviciilor, competenta medicilor, personalul extrem de amabil si disponibil, ambianta placuta si dotarea tehnologica moderna.

Concluzii

Chirurgia estetica in orasul din inima Transilvaniei este ridicata la rang inalt si operatia de ginecomastie in Cluj are toate sansele sa aiba rezultate remarcabile la una dintre clinicile de top specializate. Medicii chirurgi plasticieni din Cluj-Napoca sunt competenti, experimentati si foarte apreciati de pacientii care au beneficiat de interventii in cabinetele lor.