Meniu

Ginecomastie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te afli in cautarea unei clinici in care sa faci operatie de ginecomastie in Iasi, cu siguranta ai realizat ca, dupa incercari nereusite, prin dieta si sport, de a scapa de grasimea in exces de pe sani, interventia chirurgicala este cea mai buna solutie prin care iti poti recapata increderea in tine. Din ce in ce mai frecvent, barbatii apeleaza la proceduri estetice pentru a-si imbunatati aspectul chipului sau al trupului, iar medicii ofera azi rezolvarea potrivita, in functie de problemele cu care se confrunta pacientii.

Articolul de fata iti pune la dispozitie informatii despre clinicile si cabinetele din Iasi care realizeaza interventia de reducere a volumului sanilor la barbati, prin indepartarea grasimii in exces, si te va ajuta sa te decizi incotro sa te indrepti pentru tratamentul chirurgical al ginecomastiei.

Ce optiuni ai pentru operatia de ginecomastie in Iasi?

Orice interventie chirurgicala estetica este de natura sa produca emotii si temeri la pacientul care o va suporta, de aceea este de la sine inteles ca vrei sa reduci orice riscuri si sa ai parte de rezultate sigure in ceea ce priveste operatia de ginecomastie in Iasi, alegand una dintre cele mai bune clinici sau cabinete medicale din oras cu astfel de servicii. Le poti gasi in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ginecomastie
Rating
Website
Susanu Clinic
Clinica-Verificata
2.000 Euro
 • Pret Ginecomastie 2.000 Euro
 • Grad ridicat de profesionalism
 • Servicii la standarde inalte de calitate
 • Medic experimentat si empatic, care inspira incredere pacientilor
 • Rezultate impecabile ale interventiilor
 • Timp mare de asteptare pentru unii dintre pacienti
Omini Clinic
1.500-1.950 Euro
 • Pret Ginecomastie 1.500-1.950 Euro
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul si experienta medicilor
 • Rabdarea cu care abordeaza pacientii
 • Recomandari obiective
 • Tratamente si interventii eficiente
 • Unii pacienti spun ca operatiile lor nu au fost reusite
 • Deficiente de comunicare in relatia cu pacientii in activitatea receptiei
Arcadia Medical
2.200 Euro
 • Pret Ginecomastie 2.200 Euro
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Interventii reusite
 • Conditii bune de spitalizare
 • Timp de asteptare mare
 • Tarife ridicate
 • Unii pacienti spun ca au primit de la receptie informatii contradictorii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor unde poti face operatie de ginecomastie in Iasi

Iti place sa iti intemeiezi deciziile rational, pe argumente pro si contra, iar operatia de ginecomastie in Iasi nu face exceptie. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla detalii despre calitatea serviciilor clinicilor si cabinetelor din top, despre medicii care lucreaza aici, despre preturi si despre parerile pacientilor care au beneficiat de interventii chirurgicale in unitatile medicale respective.

1. Susanu Clinic

Susanu Clinic este o clinica specializata in chirurgie plastica si reconstructiva, care are in oferta de servicii o paleta larga de interventii chirurgicale pentru pacientii de ambele sexe: operatii estetice in zona fetei, chirurgia sanului (implant mamar, reductie mamara, reconstructia sanului, ginecomastia), si interventii de liposuctie, abdominoplastie, lifting corporal. Clinica este locul in care isi desfasoara activitatea reputatul medic dr. Sidonia Susanu, medic primar chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, cunoscuta pacientilor din Iasi si ca sef al Sectiei de Chirurgie Plastica a Spitalului Regional de Copii „Sf. Maria” din oras. O experienta de peste 12 ani, peste 5000 de operatii estetice si reconstructive din portofoliu, realizate personal sau coordonate, precum si bogata activitate de cercetare medicala si numeroasele stagii de perfectionare sunt aspecte care o recomanda pe doctorita Susanu pe piata serviciilor de chirurgie plastica din tara si din strainatate.

Pentru operatia de ginecomastie in Iasi, pretul este de 2000 de euro.

In recenziile scrise pe Google, pacientii considera ca Susanu Clinic este o clinica moderna, cu servicii la standarde inalte de calitate. Despre chirurg se spune ca este o profesionista, experimentata si empatica, oferind incredere inca de la prima consultatie. Totodata, interventiile sunt apreciate ca avand rezultate impecabile. Nemultumirile unora dintre pacienti provin din faptul ca au petrecut mult timp in sala de asteptare a clinicii.

Vezi parerile pacientilor despre Susanu Clinic
Vezi Pareri

2. Omini Clinic

Clinica Omini din Iasi are o activitate de peste 16 ani, in care a realizat in blocul operator propriu mii de interventii de chirurgie estetica faciala, chirurgia sanului (implant, reductie, reconstructie si ginecomastie), chirurgie corporala. Operatiile sunt executate de o echipa medicala de elita, coordonata de cunoscutul dr. Theodor Motruc, chirurg plastician si fondator al clinicii. Pe langa profilul principal de chirurgie estetica, clinica ofera proceduri de rejuvenare medicala nechirurgicala, chirurgie vasculara, dermatologie, ORL, ortopedie, radiologie si psihoterapie.

Tarifele practicate de aceasta clinica pot fi consultate pe site-ul web. Pentru operatia de ginecomastie cu anestezie generala, se percepe suma de 1950 euro, iar pentru ginecomastie cu anestezie locala si intravenoasa, vei plati 1500 de euro.

Pacientii declara in mare parte ca sunt multumiti de Omini Clinic. Sunt amintite puncte forte precum serviciile de calitate, profesionalismul si experienta medicilor, rabdarea cu care abordeaza pacientii, care primesc recomandari obiective, tratamente si interventii eficiente. Unii dintre pacienti sustin ca au avut operatii nereusite si ca exista deficiente in comunicarea cu pacientii a personalului de la receptie.

3. Arcadia Medical

In Iasi, operatia de ginecomastie se realizeaza si la Spitalul Multidisciplinar Arcadia, care se recomanda drept cea mai mare si moderna unitate medicala din regiunea Moldovei, locul unde se folosesc cele mai noi tehnici de interventie si dotari ultraperformante, de catre o echipa medicala dedicata, care garanteaza un act medical sigur, eficient si rezultate de calitate. Spitalul face parte din reteaua Arcadia Medical, lider in sanatate in regiunea de nord-est a tarii, care mai are in componenta un spital de cardiologie interventionala, 3 centre de imagistica medicala, o maternitate, 6 clinici si un spital de recuperare medicala.

Tariful incasat pentru operatia de ginecomastie este de 2200 de euro.

Parerile pacientilor referitoare la prestatiile Spitalului Arcadia Medical sunt impartite. O mare parte a recenziilor vorbesc despre servicii de calitate, medici profesionisti, conditii bune de spitalizare si interventii reusite. Sunt si multi pacienti care spun ca partea organizatorica ar putea fi imbunatatita, ca timpul de asteptare este mare, tarifele ridicate, iar personalul de la receptie furnizeaza uneori informatii contradictorii.

Concluzii

Serviciile de calitate, chirurgi plasticieni renumiti, cu experienta si mii de interventii de succes sunt aspecte care recomanda clinicile si cabinetele din clasament pentru efectuarea operatiei de ginecomastie in Iasi. Daca ai amanat si ai ezitat pana acum, incercand solutii care s-au dovedit lipsite de succes, in urma informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai parcurs, probabil ai realizat ca poti privi cu optimism interventia chirurgicala care iti va imbunatati aspectul pieptului, trasaturile masculine ale corpului si iti va reda increderea in fortele proprii.

Alege cu incredere una dintre clinicile din Iasi din topul de mai sus si programeaza o consultatie la unul dintre medicii apreciati din oras, pentru a primi sfaturi competente si detalii despre procedura chirurgicala de rezolvare a ginecomastiei.