Meniu

Ginecomastie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Indiferent de cauza care a dus la cresterea sanilor la un barbat, aceasta nu trebuie sa fie o situatie permanenta, operatia de ginecomastie in Timisoara putand fi realizata cu succes la unul/una dintre cabinetele si clinicile de top din acest oras, in care serviciile de chirurgie estetica sunt foarte bine reprezentate. Daca te-ai hotarat sa aduci o schimbare in viata ta in acest mod, articolul de fata iti va servi drept ghid pentru orientare pe piata prestatiilor de chirurgie estetica din oras, in care activeaza medici renumiti pentru experienta, pregatirea temeinica si interventiile de succes realizate.

Cu ajutorul informatiilor din cuprinsul textului, vei reusi sa identifici cabinetele si medicii catre care ai putea sa te indrepti pentru o ginecomastie in Timisoara si sa iei cea mai inspirata decizie in functie de nevoile tale.

Ce optiuni ai pentru ginecomastie in Timisoara?

Sanii proeminenti nu sunt un atribut al masculinitatii si hotararea de a face ginecomastie in Timisoara este justificata, dar ea vine la pachet cu nevoia de a identifica cele mai bune solutii in ceea ce priveste o interventie chirurgicala. O poti realiza cu rezultate bune la una dintre clinicile sau cabinetele din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ginecomastie
Rating
Website
Brol
Clinica-Verificata
2.000-2.800 Euro
 • Pret Ginecomastie 2.000-2.800 Euro
 • Interventiile realizate aici au schimbat in bine viata pacientilor
 • Medici profesionisti, cu pregatire si calitate umana excelente
 • Interventii complexe incununate de succes
 • Rezultate uimitoare
 • Personalul inspira incredere
 • Cele mai bune conditii pe tot parcursul tratamentului
Bestetic
2.500-3.000 Euro
 • Pret Ginecomastie 2.500-3.000 Euro
 • Profesionalismul exceptional al medicului
 • Calitate umana inalta
 • Calm, intelegere si empatie fata de pacienti
 • Interventii de succes
 • Personal amabil
Dr. Levy
2.500 Euro
 • Pretul Ginecomastiei porneste de la 2.500 Euro
 • Medic profesionist si serios
 • Sinceritate, grija si atentie acordate pacientilor
 • Disponibilitatea de a fi sunat la orice ora de pacientii operati
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera calma si senina la cabinet
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care poti face operatia de ginecomastie in Timisoara

Vrei servicii de calitate, un medic in care sa ai incredere, un pret potrivit pentru interventia chirurgicala si este de la sine inteles ca iti doresti rezultate excelente, disconfort minim si recuperare rapida dupa o ginecomastie in Timisoara. Informatiile din sectiunea urmatoare a articolului iti vor fi de folos, pentru a sti catre care dintre clinicile sau cabinetele din top ar trebui sa mergi pentru operatia dorita.

1. Brol Medical Center

La Clinica Brol Medical Center din Timisoara vei intalni o echipa alcatuita din cei mai buni specialisti, coordonati de reputatul prof. dr. Tiberiu Bratu, medic primar chirurgie plastica, doctor in stiinte medicale, si o gama variata de interventii:  marirea sanilor, ridicarea sanilor, operatia de ginecomastie, abdominoplastie, lipoaspiratie, lifting facial, rinoplastie, blefaroplastie, otoplastie si altele. Centrul Brol este echivalentul a  peste 25 de ani de experienta in chirurgia estetica si reprezinta locul in care s-au desfasurat peste 15.000 de operatii, dotat cu 3 cabinete de consultatie si tratament, 1 bloc operator ultramodern cu 2 sali de operatii echipate potrivit standardelor internationale si saloane pentru pacienti, cu 1 sau 2 paturi.

Lista serviciilor si a preturilor aferente percepute de clinica sunt publicate pe site-ul web. In functie de complexitate, o ginecomastie poate costa intre 2000 si 2800 de euro, in care se includ consultul preoperator, consultul oncologic, anestezia, medicatia postoperatorie si pansamentele si controalele periodice.

Pacientii apreciaza activitatea acestei clinici, asa cum dovedesc recenziile scrise pe Google. Ei declara ca interventiile efectuate au avut puterea de a le transforma viata in bine, ca au gasit aici medici profesionisti, cu o pregatire si o calitate umana exceptionale, ca profesorul Bratu realizeaza cele mai complexe operatii, cu rezultate uimitoare, ca intregul personal inspira incredere si ca exista cele mai bune conditii pentru pacienti, pe tot parcursul tratamentului.

Vezi parerile pacientilor despre Brol Medical Center
Vezi Pareri

2. Bestetic

Vitta Clinic Timisoara, un concept Bestetic, este o clinica specializata in chirurgia mainii si chirurgia tumorilor tegumentare, in care activeaza medicul Vladislav Gyebnar, medic specialist chirurgie plastica, estetica, microchirurgie reconstructiva si chirurgia mainii, doctor in stiinte medicale. Medicul efectueaza interventii de chirurgia mainii, chirurgie estetica (otoplastie, ginecomastie), indepartarea tumorilor maligne sau benigne, microchirurgie, tratamentul arsurilor si al cicatricilor lasate de acestea.

Operatia de ginecomastie la acest medic te va costa 2500-3000 de euro.

Pacientii medicului Vladislav Gyebnar au exprimat multe pareri favorabile referitoare la serviciile acestuia. Recenziile mentioneaza profesionalismul exceptional, calitatea umana deosebita, manifestata fata de pacienti prin calm, intelegere si empatie, interventii de succes si amabilitatea intregului personal.

3. Dr. Levy

Dr. Levy Medical Center dispune de trei clinici de chirurgie plastica, in Timisoara, Bucuresti si Tel Aviv, infiintate de Dr. Motu Yair Levy, medic chirurg plastician cu experienta si renume la nivel mondial, care realizeaza o paleta larga de operatii de succes, atat pentru femei, cat si pentru barbati: implanturi mamare, lifting facial, liposuctie, blefaroplastie, abdominoplastie, ginecomastie, labioplastie, himenoplastie, ridicare sani, otoplastie, precum si tratamente noninvazive de estetica medicala. Medicul promite  rezultate excelente si un minimum de disconfort pentru pacient, atat in timpul interventiei, cat si in perioada de recuperare.

Tarifele practicate de medicul plastician pot fi vizualizate pe site-ul web al clinicilor sale din Romania. Pretul pentru operatia de ginecomastie in Timisoara porneste de la 2500 de euro.

Pacientii dr. Levy se declara multumiti de prestatiile acestuia, prin intermediul recenziilor de pe Google. Conform opiniilor acestora, medicul este foarte apreciat pentru profesionalism, seriozitate, sinceritate, atentia acordata pacientilor inainte, in timpul si dupa interventia chirurgicala, disponibilitatea de a fi sunat de pacientii operati la orice ora, rezultate excelente si atmosfera calma si senina de la cabinet.

Concluzii

Poti scapa de neplacerile cauzate de sanii proeminenti cu ajutorul unei interventii chirurgicale de ginecomastie in Timisoara. Chirurgi plasticieni renumiti iti vor garanta o operatie de succes, de rezultatul careia te vei bucura ulterior intr-un aspect masculin al pieptului, care iti va reda increderea in fortele proprii.

Clinicile si cabinetele de top din Timisoara în care poti face operatia de ginecomastie se recomanda prin standarde ridicate ale serviciilor medicale, interventii de succes, confirmate de sute de pacienti multumiti, care s-au exprimat prin intermediul recenziilor, apreciind actul medical riguros realizat si implicarea maxima a chirurgilor plasticieni.