Meniu

Hematologie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dupa ce i-ai prezentat simptomatologia ta medicului de familie, acesta ti-a recomandat sa mergi la o clinica de hematologie din Craiova pentru a fi corect investigat de un medic bine pregatit in domeniu? Atunci cel mai bine ar fi sa ii asculti sfatul si sa nu mai amani vizita la medicul specialist. Un diagnostic stabilit la timp poate fi sansa ta sa te vindeci inainte de afectiunea sa se agraveze. Prioritizeaza macar o data pe an efectuarea analizelor medicale de sange si mergi de fiecare data la un medic bine pregatit, care interpreteaza corect rezultatele obtinute. 

Daca si tu locuiesti in Craiova si te intrebi care sunt unitatile medicale la care poti apela pentru a fi consultat de un medic hematolog cu o experienta vasta in domeniu, noi avem raspunsul potrivit pentru tine. Citeste in continuare si afla care sunt cele cinci unitati medicale din oras la care iti recomandam sa mergi pentru a beneficia de un act medical ireprosabil.

Cat costa o consultatie de hematologie in Craiova?

Inainte de a merge la un cabinet de specialitate, cel mai bine ar fi sa te documentezi in mod adecvat cu privire la tarifele aplicate pentru o consultatie de hematologie in Craiova. Pentru a-ti usura munca, ti-am pregatit in cele ce urmeaza un tabel cu toate preturile practicate pentru acest serviciu medical:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Onco Clinic
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
 • Amabilitate si implicare
 • Buna pregatire
 • Rezultate excelente
Policlinica M&M
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Buna pregatire
 • Echipamente de ultima generatie
 • Act medical ireprosabil
 • Atmosfera primitoare
 • Nerespectarea programarilor
Centrul Dr. Pirgaru
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Experienta vasta
 • Echipamente de ultima generatie
 • Act ireprosabil
 • Ingrijiri medicale adaptate
 • Amabilitate si caldura
 • Cabinet modern
 • Curatenie impecabila
 • Personal auxiliar implicat
Policlinica Medaura
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Tratament corespunzator
 • Diagnostic corect
 • Echipa medicala profesionista
 • Dedicare si implicare
 • Atmosfera primitoare
 • Programari nerespectate
Centrul Vitaplus
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Amabilitate si atentie la detalii
 • Dorinta de a ajuta
 • Medic primar hematologie
 • Diagnostic corect
 • Solutii personalizate
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 unitati medicale specializate in hematologie in Craiova

Bolile de sange sunt destul de raspandite in randul oamenilor, mai ales pe cale genetica, ceea ce inseamna ca pacientii trebuie sa isi cunoasca foarte bine istoricul medical familial inainte de a merge la o consultatie de hematologie in Craiova, pentru a primi diagnosticul potrivit. Daca, totusi, este dificil sa gaseasca informatii precise cu privire la acest aspect, trebuie sa se asigure ca efectueaza toate investigatiile necesare. Tot acest proces se afla sub ghidarea medicului. Iata care sunt cele cinci clinici unde vei gasi medici implicati:

1. Onco Clinic Consult

Onco Clinic Consult este o unitate medicala multidisciplinara din Craiova, care se adreseaza in principiu pacientilor cu afectiuni oncologice, dar si celor cu afectiuni hematologice, fiecare avand sansa de a primi tratamentul adecvat. Echipa de medici din cadrul acestui departament este compusa din dr. Raluca Elena Nicolae, medic specialist si dr. Alma Raluca Diaconu, medic specialist. Pentru ca unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CAS, pacientii au posibilitatea de a beneficia de consultatii decontate. Printre serviciile pe care cele doua doamne doctor le asigura se numara si:  consult de specialitate, analiza dosarului medical, monitorizare de etapa, eliberare documente medicale necesare obtinerii unor drepturi de catre pacienti conform legislatiei in vigoare, punctie medulara, tratament de specialitate afectiuni hematologice (chimioterapie, imunoterapie), tratamentul reactiilor adverse ale chimioterapiei etc.

Pretul pentru o consultatie hematologica este de 200 lei.

Spitalul a obtinut doar recenzii pozitive din partea pacientilor care s-au declarat a fi multumiti de serviciile medicale. Fiind dotat cu echipamente si aparaturi de ultima generatie, pacientii pot beneficia de un diagnostic corect, dar si de un plan eficient de tratament. De asemenea, personalul medical da dovada de amabilitate, o buna pregatire si implicare, cu scopul de a asigura rezultate excelente pentru fiecare pacient in parte.

Vezi parerile pacientilor despre Onco Clinic Consult
Vezi Pareri

2. Policlinica M&M

Policlinica M&M este o alta unitate medicala la care iti recomandam sa mergi in Craiova pentru a beneficia de servicii hematologice de inalta calitate. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Alma Diaconu, medic specialist, care se afla in relatii contractuale cu CAS. Astfel pacientii pot beneficia de o consultatie de specialitate in mod gratuit. Printre serviciile pe care le asigura merita amintite si: consultatie de specialitate, analize de laborator, investigatii imagistice, avand o buna pregatire in tratarea bolilor hematologice maligne si benigne. Multumita dotarilor e de ultima generatie care se afla in cadrul unitatii medicale, toate investigatiile si serviciile puse in aplicare sunt excelente, pacientii beneficiind de un diagnostic corect, dar si de un tratament personalizat.

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 180 lei pentru pacientii care nu sunt asigurati medical.

Centrul medical a primit o multime de aprecieri, fiind in topul alegerilor pacientilor care vor sa beneficieze de servicii de calitate. Departamentul de hematologie este coordonat de un medic profesionist si bine pregatit, care, alaturi de echipamentele de ultima generatie, reuseste sa realizeze un act medical ireprosabil. In plus, atmosfera este primitoare. Cu toate acestea programarile nu sunt respectate de fiecare data.

3. Centrul Dr. Pirgaru

Centrul Dr. Pirgaru este o alta unitate medicala pe care iti recomandam sa o iei in considerare daca iti doresti sa beneficiezi de servicii hematologice de inalta calitate in Craiova. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Mihaela Tuta, medic primar in hematologie, care asigura un act medical ireprosabil. In atributiile sale intra desfasurarea unor consultatii de specialitate, completarea referatelor medicale, diagnosticarea corecta a pacientului in functie de rezultatele obitnute in urma investigatiilor si aplicarea unui tratament adecvat. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul echipamentului medical performant care se afla in dotarile clinicii.

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 200 lei.

Datorita experientei vaste a medicilor si a echipamentelor de ultima generatie care se afla in dotari, pacientii beneficiaza de un act ireprosabil, ceea ce ii determina sa posteze recenzii pozitive. Personalul medical se asigura ca toata lumea primeste ingrijirile medicale necesare in functie de patologiile de care sufera, tratandu-si pacientii cu amabilitate, caldura si seriozitate. Cabinetul este curat si modern, iar personalul auxiliar depune toate eforturile pacientii sa fie corect informati.

4. Policlinica Medaura

Daca variantele de mai sus nu te-au multumit pe deplin, continuam topul cu Policlinica Medaura din Craiova, care desfasoara, de asemenea, o activitate multidisciplinara, in care sunt incluse si serviciile de hematologie. Cu privire la medici, vrem sa ti-o prezentam pe dr.  Virginia Ecaterina Miron, medic specialist care se afla in relatii contractuale cu CAS. Astfel, daca esti asigurat, poti beneficia de consultatii decontate. In ceea ce priveste dotarile, clinica este echipata cu echipamente de ultima generatie, astfel incat medicii sa asigure un diagnostic corect, dar si un plan corespunzator de tratament. 

Costul pentru o consultatie de hematologie este de 150 lei in cazul pacientilor neasigurati.

Policlinica este apreciata de pacienti, majoritatea declarand ca au avut sansa de a primi tratamentul corespunzator in functie de problemele de care au suferit. Diagnosticarea este precisa, multumita aparaturilor precise de diagnostic, iar planul de tratament este elaborat cu atentie in functie de necesitatile pacientilor. Echipa medicala este profesionista, dedicata si implicata, prioritizand o atmosfera primitoare si prietenoasa pentru fiecare in parte. Din pacate, din cauza numarului ridicat de solicitari, programarile nu sunt respectate cu precizie.

5. Centrul Vitaplus

In completarea optiunilor de mai sus iti prezentam si centrul Vitaplus, o unitate medicala multidisciplinara din Craiova, care asigura tuturor pacientilor un act medical de calitate si servicii hematologice de inalta calitate. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea conf. univ. dr. Ionela Rotaru, medic primar. Aceasta a absolvit Facultatea de Medicina din Craiova si si-a continuat studiile de doctorat tot in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din Craiova. In prezent este membru al Societatii Europene de hematologie, Societatii Romane de Hematologie, Societatii Romane de Transplant medular si Comisiei de Hematologie a Ministerului Sanatatii. Principalul sau rol este de a executa consultatii de specialitate, dar si de a elabora tratamente eficiente in functie de diagnosticul stabilit.

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 200 lei.

Amabilitatea, dorinta de a ajuta si atentia la detalii sunt doar cateva dintre calitatile pe care pacientii le mentioneaza in recenzii, apreciind activitatea desfasurata de medici. Departamentul de hematologie este unul bine pregatit in ceea ce priveste aparaturile folosite, medicul primar avand competenta de a stabili un diagnostic corect, dar si solutii personalizate in functie de fiecare persoana in parte. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Concluzii

Daca si tie ti-a recomandat medicul de familie sa mergi cat mai curand la cabinetul de hematologie in Craiova pentru a afla exact care este problema de care suferi, cel mai bine ar fi sa iei in considerare clinicile de mai sus. Cum probabil ai parcurs articolul pana la final si ai citit despre fiecare clinica in parte, este posibil ca deja sa iti fi ales o unitate medicala la care sa mergi, asa ca iti dorim o experienta cat mai placuta.