Meniu

Hematologie Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Bolile hematologice, care se manifesta la nivelul sangelui, netratate la timp se pot dezvolta in afectiuni periculoase, care iti pot pune viata in pericol, asa ca iti sugeram sa nu iti neglijezi sanatatea si sa apelezi cu incredere la cabinetul unui medic hematolog din Suceava. In mod evident, optiunile de tratament sunt mult mai diverse si mai eficiente atunci cand te confrunti cu o boala in stadiul incipient, tocmai de aceea te incurajam sa mergi regulat la cabinetul de hematologie pentru a face investigatiile de rutina si pentru a te asigura daca totul este in regula. Stiai ca netratarea la timp a acestor afectiuni ar putea sa duca in timp la dezvoltarea cancerului de sange sau leucemiei?

Sanatatea trebuie sa fie prioritatea fiecarei persoane, asa ca daca locuiesti in Suceava si ai luat hotararea de a-ti face o consultatie de specialitate in care sa vorbesti deschis despre simptomele pe care le experimentezi, citeste mai departe. In continuare, iti prezentam informatii actualizate cu privire la unitatea medicala la care poti apela pentru a beneficia de ajutor din partea unui expert.

Cat costa o consultatie de hematologie in Suceava?

Inainte de a merge la un cabinet de hematologie in Suceava, cel mai bine ar fi sa te informezi cu atentie cu privire la preturile practicate pentru o consultatie de specialitate. In tabelul de mai jos ai la dispozitie exact tariful aplicat, dar si unitatea medicala la care iti recomandam sa mergi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Echipamente moderne
  • Aparaturi de ultima generatie
  • Investigatii precise
  • Diagnostic corect
  • Buna pregatire
  • Profesionalism si empatie
  • Timp indelungat de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de hematologie in Suceava?

Din fericire, nu esti nevoit sa iti parasesti orasul daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de hematologie in Suceava, pentru ca exista o unitate medicala in orasul tau la care poti apela cu incredere. Citeste in continuare si afla mai multe informatii despre acestea, despre echipele medicale, dar si despre impresiile pacientilor care au interactionat cu medicii hematologi:

Spitalul Judetean de Urgenta ,,Sfantul Ioan cel Nou”

Spitalul Judetean de Urgenta ,,Sfantul Ioan cel Nou” din Suceava este una dintre cele mai frecventate unitati medicale din oras, dar si locul potrivit in care poti beneficia de o consultatie de hematologie efectuata de un medic bine pregatit. Acest departament se adreseaza tuturor pacientilor care se confrunta cu afectiuni la nivelul sangelui si care vor sa apeleze la ajutorul unui expert. Medicii hematologi din cadrul acestui spital au o buna pregatire in domeniu. In plus, au la dispozitie aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora rezutatele investigatiilor sunt precise, actul medical desfasurat fiind unul adaptat in functie de necesitatile fiecaruia.

Pretul pentru o consultatie de hematologie in Suceava este de 150 lei.

In cele peste trei sute de recenzii postate in mediul online, majoritatea pacientilor se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat, avand in vedere ca au fost tratati in mod corespunzator. In cadrul departamentului se afla echipamente si aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora investigatiile efectuate sunt precise, ceea ce contribuie semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect. De asemenea, medicii dau dovada de o buna pregatire, profesionalism si empatie. Cu toate acestea, timpul petrecut in sala de asteptare poate fi destul de ridicat.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta ,,Sfantul Ioan cel Nou"
Vezi Pareri

Concluzii

Vrei sa mergi la o consultatie de hematologie in Suceava, dar nu stii exact catre care unitate medicala sa iti indrepta atentia? Ei bine, cea pe care ti-am prezentat-o anterior este exact ce ai nevoie pentru a beneficia de servicii de inalta calitate. Pentru ca stim cat de important este sa gasesti clinica potrivita, optiunea de mai sus este una catre care iti poti indrepta atentia cu incredere ori de cate ori ai nevoie.