Meniu

Hematologie Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

De la simple anemii, probleme de coagulare si pana la afectiuni ale maduvei spinarii, pacientii se pot adresa pentru diagnostic precis si un tratament adecvat, unui cabinet de hematologie din Targu Jiu. Interpretarea analizelor de sange, eventuale punctii si alte investigatii il vor ajuta pe medicul specialist sa identifice cauzele problemelor de sanatate cu care te confrunti.

Daca nu stii unde sa mergi la hematolog in Targu Jiu, acest articol te va ajuta sa te orientezi pe piata medicala din municipiul de resedinta al judetului Gorj.

Cat costa o consultatie de hematologie in Targu Jiu?

Chiar daca nu este cel mai important aspect, sa cunosti pretul unei consultatii de hematologie in Targu Jiu iti este de folos pentru a-ti organiza mai bine bugetul, astfel incat sa ajungi cat mai curand la medic pentru solutionarea problemei de sanatate cu care te confrunti. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii spre care trebuie sa te indrepti, precum si tariful perceput pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
MedLife
Clinica-Verificata
250 Ron
  • Pret Consultatie 250 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici profesionisti
  • Rabdare si empatie fata de pacienti
  • Tehnologie performanta
  • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la hematologie in Targu Jiu?

Nu sunt multi specialisti la nivel de tara in acest domeniu medical, de aceea te vei bucura sa afli ca ai o opțiune in mediul privat, in ceea ce priveste un cabinet de hematologie in Targu Jiu. Cu toate acestea insa, ai nevoie de informatii suplimentare, pentru a te asigura ca iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi amanunte despre calitatea serviciilor, despre competentele personalului medical, precum si despre opiniile pacientilor care au trecut pragul clinicii mentionate mai sus.

MedLife

La Centrul Medical MedLife din Targu Jiu, vei gasi un cabinet de hematologie, deservit de un medic bine pregatit: dr. Cristina Stanculete, medic specialist hematolog, careia te vei putea adresa pentru consultatii, controale, diagnostic si tratament pentru bolile sangelui si ale maduvei spinarii. Policlinica MedLife din Targu Jiu a fost infiintata in anul 2016 si este azi o unitate medicala multidisciplinara, care cuprinde o unitate de recoltare, sala de mici interventii chirurgicale, sala de tratamente, sala de recuperare medicala si cabinete in 25 de specialitati medicale si chirurgicale care au acces la tehnologie si aparatura de ultima generatie. O echipa de 48 de medici este dedicata standardelor inalte de calitate in abordarea pacientilor si oferirea unor metode terapeutice moderne. Policlinica din municipiul Targu Jiu este parte a unei vaste retele private de sanatate, cu aproape trei decenii de activitate in Romania si peste 50 de clinici, centre de imagistica si laboratoare de analize.

Preturile sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie de hematologie, vei plati aici suma de 250 de lei.

In general, pacientii sunt multumiti de activitatea de la MedLife Targu Jiu. Ei apreciaza ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, au rabdare si empatie fata de pacienti, iar tehnologia din dotare este performanta. Timpul de asteptare mare produce neplaceri, semnalate de pacientii nemultumiti in recenziile lasate in mediul online.

Vezi parerile pacientilor despre MedLife
Vezi Pareri

Concluzii

Pentru servicii de hematologie in Targu Jiu, un diagnostic precis si solutii moderne de tratament, te vei adresa unei clinici de top din oras, parte a unei retele medicale private, cu traditie nationala si standarde inalte de calitate. Vei gasi aici un medic hematolog dedicat profesiei, care ofera consultatii, controale, interpretare analize si inverstigatii specifice pentru bolile sangelui. Nu mai amana vizita la medic si programeaza chiar acum o consultatie de hematologie, un prim pas catre rezolvarea problemelor de sanatate de care suferi.