Meniu

Hernie hiatala Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te confrunti cu arsuri la stomac, regurgitare acida, dureri in piept, balonare si tuse, este posibil sa suferi de hernie hiatala, in Bucuresti fiind cateva clinici si spitale private la care sa te prezinti pentru o consultatie de specialitate. In cadrul consultatiei, medicul poate stabili daca este suficient sa schimbi dieta alimentara pentru a scapa de probleme sau sa incepi un tratament medicamentos, iar in cazurile mai avansate se recomanda tratamentul chirurgical. 

Daca te afli in aceasta din urma situatie, trebuie sa stii ca sunt cinci unitati medicale de renume in Capitala in care poti beneficia de interventii cu rezultate foarte bune, realizate de medici chirurgi care activeaza de ani buni in acest domeniu si care s-au pregatit in tara si in strainatate pentru a fi mereu mai buni pentru pacientii lor. Te invitam sa descoperi in continuare aceste institutii medicale.

Cat costa interventia de hernie hiatala in Bucuresti

Interventia chirurgicala in caz de hernie hiatala efectuata in Bucuresti poate avea un cost ridicat, dupa cum se poate observa si din tabelul de mai jos. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Interventie chirurgicala
Rating
Website
Dr. Popescu
Clinica-Verificata
13.000 Ron
 • Pretul Interventiei chirurgicale porneste de la 13.000 Ron
 • Medic bine pregatit si cu o bogata experienta
 • Competente in chirurgie laparoscopica
 • Interventii de hernie hiatala
 • Conditii moderne in Spitalul Euroclinic
 • Dotari medicale de ultima generatie
 • Buna comunicare medic-pacient
Dr. Gabriel Matei
15.000 Ron
 • Pretul Interventiei chirurgicale porneste de la 15.000 Ron
 • Medic cu un parcurs profesional de exceptie
 • Specializat in chirurgie clasica si chirurgie laparoscopica
 • Spital privat dotat la standarde europene
 • Interventie minim invaziva in cazul herniei hiatale
 • Buna comunicare medic-pacient
Dr. Victor Radu
18.680 Ron
 • Pret Interventie chirurgicala 18.680 Ron
 • Medic cu pregatire continua si experienta vasta
 • Competenta in chirurgie robotica si in chirurgie laparoscopica
 • Specializat in herniologie
 • Chirurgia peretului abdominal
 • Empatie si grija fata de pacienti
 • Conditii moderne in clinicile Medlife in care profeseaza
Dr. Stefan Tuca
12.000 Ron
 • Pretul Interventiei chirurgicale porneste de la 12.000 Ron
 • Chirurg cu experienta
 • Competenta in chirurgie laparoscopica avansata
 • Supraspecializat in chirurgia bariatrica
 • Efectueaza mai multe tipuri de interventii, printre care si de hernie hiatala
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Poate fi gasit la Spitalul Oncofort Bucuresti sau la West Clinique Braila
Regina Maria
17.000 Ron
 • Pretul Interventiei chirurgicale porneste de la 17.000 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Bloc operator modern
 • Interventii asistate robotic
 • Tratament laparoscopic pentru hernie hiatala
 • Curatenie impecabila
 • Nu se respecta programarile
 • Preturi mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Medici care realizeaza interventii de hernie hiatala in Bucuresti

Inainte de a prezenta rand pe rand cei mai buni chirurgi in caz de hernie hiatala din Bucuresti, este important de precizat ca un medic chirurg este inzestrat cu abilitati deosebite si a studiat foarte mult pentru a putea trata cazuri simple sau complicate. Doctorii nu inceteaza sa invete, pentru a fi la curent cu noutatile in domeniu, pentru a-si eficientiza activitatea, a obtine rezultate cat mai bune si a imbunatati experienta pacientilor.

1. Dr. Bogdan Popescu

Dr. Bogdan Popescu este medic primar chirurgie generala si doctor in medicina, avand competente in chirurgie laparoscopica avansata. Medicul poate fi gasit la Spitalul Euroclinic – Regina Maria din Bucuresti, sectorul 1, unde realizeaza inclusiv interventii de hernie hiatala.  Dr. Popescu a urmat cursuri postuniversitare  si a participat la simpozioane pe teme de interes: oncologie digestiva, inovatii in chirurgia hepato-bilio-pancreatica, terapii minim invazive in patologia digestiva si in defectele parietale abdominale etc. Herniile hiatale sunt tratate chirurgical prin laparoscopie de catre dr. Popescu, pentru ca reduc complicatiile si durerile postoperatorii. 

Pretul interventiei de hernie hiatala porneste de la 13.000 de lei.

Medicul Bogdan Popescu este evaluat de unii dintre pacienti ca fiind un adevarat profesionist, care ofera servicii la superlativ. Implicarea, pregatirea, atentia, responsabilitatea si experienta sunt calitati pentru care bucurestenii (si nu doar ei) apeleaza la serviciile dr. Popescu pentru diagnostic si interventii de chirurgie generala. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Bogdan Popescu
Vezi Pareri

2. Dr. Gabriel Matei

Dr. Gabriel Matei a absolvit Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti in 2003, iar din 2017 este medic primar chirurgie generala la Spitalul Medicover din Bucuresti, unde realizeaza si interventii de hernie hiatala. A urmat numeroase cursuri postuniversitare in tara si in strainatate de: chirurgie laparoscopica avansata a peretului abdominal, chirurgie colo-rectala trans-anala, chirurgie laparoscopica hernie hiatala si boala de reflux gastroesofagian si participa frecvent la congrese internationale ce au loc in afara tarii. Medicul are competente atat in chirurgie deschisa, cat si in chirurgie laparoscopica, in diverse probleme: chirurgia sanului, a intestinului subtire, a stomacului, defectelor peretului abdominal, chirurgia varicelor, tumori benigne si maligne de parti moi etc.

Pretul interventiei chirurgicale porneste de la 15.000 de lei.

Sunt pacienti care lauda in recenziile de pe internet priceperea si experienta doctorului, reflectate in tratamente medicale si chirurgicale cu rezultate exceptionale. Buna comunicare cu pacientii, empatia, atentia la detalii si grija fata de pacienti sunt calitati pe care bucurestenii, si nu numai, le-au descoperit la acest chirurg care i-a ajutat in momente dificile pentru ei, dandu-le sansa la o viata fara durerile si neplacerile cauzate de numeroase probleme: tumori, hernii, greutatea in exces etc.

3. Dr. Victor Radu

Cu o experienta de 20 de ani recunoscuta de Surgical Review Corporation – SUA si incununata prin acordarea unui Certificat de Excelenta in Chirurgia Herniilor, dr. Victor Radu a devenit un nume important in acest domeniu. Medicul a acordat in cariera sa o atentie deosebita patologiei peretelui abdominal (hernii si eventratii), pentru imbunatatirea tehnicilor de interventie reflectate intr-o recuperare rapida si in disconfort minim postoperator pentru pacienti. Dr. Radu este medic primar chirurgie generala, doctor in Stiinte Medicale si are competenta in chirurgie robotica si chirurgie laparoscopica avansata. Medicul ofera consultatii in cadrul Clinicii Medlife Grivita si Medlife Agora Floreasca.

Pretul unei interventii chirurgicale laparoscopice in caz de hernie hiatala este de 18.680 de lei.

Cuvintele de apreciere curg pe internet la adresa acestui medic chirurg, datorita rezultatelor foarte bune in cazul interventiilor chirurgicale, pentru profesionalismul, expertiza si increderea pe care le inspira. Pe langa calitatile profesionale de exceptie, sunt enumerate si calitati umane deosebite, pe care le-a etalat in relatia cu pacientii: caldura umana, grija, atentie si empatie.

4. Dr. Stefan Tuca

Interventii in caz de hernie hiatala in Bucuresti realizeaza si dr. Stefan Tuca, medic primar chirurgie generala cu competenta in chirurgie laparoscopica avansata. Dr. Tuca este absolvent al UMF Craiova, specializarea medicina generala, iar timp de aproape trei ani a fost rezident chirurgie generala si digestiva la Hopital Saint Charles, din Saint-Die des Vosges, Franța, dupa care a lucrat la Spitalul de Urgenta Floreasca si la spitale private din Bucuresti. In prezent, medicul activeaza la Spitalul Gral Oncofort din Capitala si ofera consultatii in cadrul West Clinique Braila. Doctorul realizeaza multiple interventii chirurgicale: chirurgia obezitatii, hernii si eventratii, sectorectomii, mastectomii, colecistectomie laparoscopica, chirurgia varicelor etc.

Pretul unei interventii porneste de la 12.000 de lei.

In randul chirurgilor din Romania, dr. Stefan Tuca ocupa un loc onorabil, prin pregatirea, rezultatele foarte bune si numarul de interventii realizate. Pacientii sai din Bucuresti, si nu doar din acest oras, spun ca acest profesionist este tot timpul cu zambetul pe buze, dandu-le speranta si siguranta si ajutandu-i sa depaseasca momentele dificile din viata, din punct de vedere al sanatatii. 

5. Regina Maria

Excelenta in chirurgie mai poarta un nume: Ponderas Academic Hospital – Regina Maria Bucuresti, unde se realizeaza numeroase interventii chirurgicale complexe, inclusiv in caz de hernie hiatala. Multe dintre operatiile realizate in acest Centru de Excelenta in Chirurgia Robotica (desemnat astfel de catre Surgical Review Corporation) sunt asistate de roboti. De asemenea, spitalul este si Centru de Excelenta in Chirurgia Herniilor, sub coordonarea  dr. Florin Turcu, medic primar chirurgie generala. In acest centru, o echipa de chirurgi experimentati trateaza toate tipurile de hernii, de la simple la cele complicate. O importanta contributie aduce si prof. asoc. dr. Catalin Copaescu, medic primar si chirurg de excelenta in hernii.

Pretul unei interventii laparoscopice pentru hernia hiatala porneste de la 17.000 de lei.

Medicii cu experienta de la aceasta prestigios spital privat, dar si conditiile moderne si aparatura performanta de ultima generatie sunt motive pentru care oamenii au parte de o experienta placuta in cadrul sau. Alte lucruri pe care pacientii si apartinatorii lor le-au subliniat in recenzii: curatenia impecabila, conditiile de cazare excelente, empatia personalului, dar si  aspecte mai putin placute: nerespectarea programarilor, preturi mari, numar insuficient de medici la camera de garda.

Concluziile noastre

Pentru tratamentul chirurgical al herniei hiatale sunt numeroase optiuni in Bucuresti, pentru ca sunt multe clinici si spitale private in care se efectueaza aceasta interventie. In cele cinci unitati medicale prezentate in acest articol isi desfasoara activitatea chirurgi cu o experienta bogata si cu o pregatire solida in domeniu.

Fie ca interventia chirurgicala este una deschisa sau laparoscopica, chirurgii isi dau tot interesul sa obtina cele mai bune rezultate pentru pacienti, iar in ajutorul lor sunt tehnologiile noi si echipamentele moderne ce intra in dotarea centrelor respective.