Meniu

Hernie hiatala Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Unde poti sa te operezi de hernie hiatala in Buzau? In acest oras, nu sunt disponibile clinici care efectueaza interventia, insa pacientii pot sa apeleze la unul dintre cei mai buni medici din sfera chirurgiei generale. Poti sa afli mai multe despre el in acest articol, precum si tariful aferent unei consultatii initiale, in cadrul careia se verifica istoricul medical al pacientului, se explica interventia, riscurile si beneficiile asociate acesteia. 

Hernia hiatala este o afectiune in cazul careia operatia este singura solutie atunci cand tratamentul medicamentos nu functioneaza. In raport cu tipul herniei si posibilele complicatii, medicul chirurg decide cum se va desfasura tratamentul chirurgical si ce tehnica operatorie va fi abordata. Diagnosticul se pune de catre gastroenterolog sau un chirurg cu competenta in endoscopie digestiva, care pot prezenta pacientului si optiunile de tratament.

La ce medic sa apelezi daca vrei sa te operezi de hernie hiatala in Buzau?

Persoanele din Buzau pot sa apeleze la urmatorul medic, recunoscut pentru succesul interventiilor chirurgicale pe care le efectueaza, una dintre ele fiind operatia de hernia hiatala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie
Rating
Website
Hernia Center
Clinica-Verificata
3.500 – 4.500 Euro
  • Pret operatie Hernie Hiatala 3.500 – 4.500 Euro
  • Experienta vasta
  • Profesionalism
  • Echipamente medicale de ultima generatie
  • Infrastructura moderna
  • Sprijin moral
  • Atmosfera primitoare
  • Zone de relaxare, sala de mese, biblioteca si parcare gratuita
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Optiuni de clinici pentru cei care vor sa se opereze de hernie hiatala in Buzau

Chiar daca in Buzau nu este disponibil acest serviciu, de tratament chirurgical pentru hernia hiatala, pacientii se pot adresa unuia dintre cei mai renumiti chirurgi din Cluj. Mai multe detalii despre el vei afla in prezentarea de mai jos:

Hernia Center

Hernia Center este un centru specializat in tratamentul personalizat al herniilor, oferind o tranzitie facila si eficienta de la consultul initial, la interventia chirurgicala si in cele din urma, la recuperarea si reintegrarea rapida a pacientului in societate. Echipa este alcatuita din medici dedicati si experimentati, printre care se numara dr. Radu Drasovean, dr. Mihai Muresan si dr. Andrei Trif. Acesti profesionisti ofera solutii personalizate si eficiente pentru fiecare pacient, iar standardul de excelenta este mentinut in fiecare etapa a tratamentului. In plus, centrul este dotat cu aparatura medicala de ultima generatie si infrastructura moderna. Pacientii au privilegiul de a se bucura de o gama variata de facilitati care contribuie la confortul si bunastarea lor. Acestea includ zone de relaxare si plimbare, sala de mese, o biblioteca cu o selectie diversa de carti si materiale de lectura pentru a oferi momente de relaxare și recreere.

Pretul pentru operatia herniei hiatale oscileaza intre 3.500 euro si 4.500 euro.

Pacientii apreciaza centrul pentru succesul interventiilor chirurgicale si profesionalismul echipei medicale. Acestia mentioneaza ca operatiile la care au participat s-au desfasurat fara probleme, fara senzatii dureroase si fara complicatii ulterioare. Echipa intreaga este alaturi de pacient pe parcursul intregului proces, oferindu-i sprijin si incredere, ceea ce contribuie la confortul si siguranta acestuia.

Vezi parerile pacientilor despre Hernia Center
Vezi Pareri

Concluzii

Pentru operatia de hernie hiatala, pacientii trebuie sa se deplaseze in afara Buzaului. Chiar daca in orasul lor procedura nu este momentan disponibila, acestia pot sa isi faca programare la medici renumiti la nivel national si sa beneficieze de un act medical inalt calitativ.