Meniu

Hernie hiatala Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cazurile mai dificile de hernie hiatala din Cluj pot fi tratate chirurgical, atat prin interventie deschisa, cat si laparoscopic. In centrele medicale private din Cluj-Napoca se realizeaza astfel de proceduri de catre medici cu o experienta vasta in domeniu, care s-au pregatit in tara si in strainatate pentru a le oferi pacientilor sansa la vindecare si recuperare.

In acest articol prezentam un clasament al celor mai bune cinci clinici din Cluj in ceea ce priveste interventiile de hernie hiatala. Vor fi enumerate, pe parcursul articolului, serviciile medicale puse la dispozitie in aceste unitati medicale private, chirurgii care efectueaza aceste operatii, tarifele si opiniile pacientilor. 

Cat costa interventia pentru hernie hiatala in Cluj

Interventia de hernie hiatala este destul de costisitoare in Cluj si in restul tarii, pentru ca este o interventie complexa, care se realizeaza sub anestezie totala si necesita cateva zile de spitalizare. In tabelul de mai jos poti vedea tarifele percepute de clinicile de top din Cluj-Napoca.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie
Rating
Website
Programare Online
Hernia Center
1 Clinica-Verificata
3.500 Euro
 • Pretul operatiei pentru Hernie Hiatala porneste de la 3.500 Euro
 • Experienta vasta
 • Profesionalism
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Infrastructura moderna
 • Sprijin moral
 • Atmosfera primitoare
 • Zone de relaxare, sala de mese, biblioteca si parcare gratuita
Clinica VenArt
2
2.250 Euro
 • Pretul operatiei pentru Hernie Hiatala porneste de la 2.250 Euro
 • Echipa de medici de exceptie
 • Numeroase specialitati chirurgicale
 • Dotari de ultima generatie
 • Interventii de hernie hiatala deschise, laparoscopice sau endoluminale
 • Personal bine instruit
 • Mediu placut si curat
Clinica Gynia
3
2.500 Euro
 • Pretul operatiei pentru Hernie Hiatala porneste de la 2.500 Euro
 • Spital privat organizat pe trei sectii
 • Medici cu experienta
 • Interventii de chirurgie generala, obstetrica si ginecologie
 • Hernie hiatala laparoscopica
 • Ambulator, spitalizare de zi si spitalizare
 • Dotari de ultima generatie
MedLife Humanitas
2.700 Euro
 • Pretul operatiei pentru Hernie Hiatala porneste de la 2.700 Euro
 • Numeroase specialitati medicale si chirurgicale
 • Chirurgi cu o bogata experienta si pregatire
 • Interventii chirurgicale si laparoscopice
 • Dotari moderne si performante
 • Personal amabil si bine instruit la receptie
Gastro Med
2.500 Euro
 • Pretul operatiei pentru Hernie Hiatala porneste de la 2.500 Euro
 • Investigatii si interventii gastroenterologice
 • Medici cu o bogata experienta
 • Aparatura de ultima generatie
 • Numeroase interventii chirurgicale
 • Spatiu confortabil si curat
 • Servicii decontate de CAS
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici de top in care se face interventia de hernie hiatala in Cluj

Poti face cunostinta in continuare cu clinicile de top din Cluj, in care se fac interventii chirurgicale de hernie hiatala, fie deschise, fie laparoscopic. 

1. Hernia Center

Hernia Center este un centru specializat in tratamentul personalizat al herniilor, oferind o tranzitie facila si eficienta de la consultul initial, la interventia chirurgicala si in cele din urma, la recuperarea si reintegrarea rapida a pacientului in societate. Echipa este alcatuita din medici dedicati si experimentati, printre care se numara dr. Radu Drasovean, dr. Mihai Muresan si dr. Andrei Trif. Acesti profesionisti ofera solutii personalizate si eficiente pentru fiecare pacient, iar standardul de excelenta este mentinut in fiecare etapa a tratamentului. In plus, centrul este dotat cu aparatura medicala de ultima generatie si infrastructura moderna. Pacientii au privilegiul de a se bucura de o gama variata de facilitati care contribuie la confortul si bunastarea lor. Acestea includ zone de relaxare si plimbare, sala de mese, o biblioteca cu o selectie diversa de carti si materiale de lectura pentru a oferi momente de relaxare și recreere.

Costul pentru interventia chirurgicala a herniei hiatale se incadreaza intr-un interval de preturi cuprins intre 3.500 euro si 4.500 euro.

Pacientii apreciaza centrul pentru succesul interventiilor chirurgicale si profesionalismul echipei medicale. Acestia mentioneaza ca operatiile la care au participat s-au desfasurat fara probleme, fara senzatii dureroase si fara complicatii ulterioare. Echipa intreaga este alaturi de pacient pe parcursul intregului proces, oferindu-i sprijin si incredere, ceea ce contribuie la confortul si siguranta acestuia.

Vezi parerile pacientilor despre Hernia Center
Vezi Pareri

2. Clinica VenArt

Clinica VenArt a fost inaugurata in anul 2013, cu scopul de a oferi servicii superioare de chirurgie vasculara minim invaziva, in regim ambulator. Din oferta de servicii a clinicii fac acum parte urmatoarele specialitati: chirurgie vasculara, chirurgie generala laparoscopica si clasica, chirurgie gineco-oncologica, chirurgie ORL, chirurgie plastica, estetica si reconstructiva, medicina interna si investigatii ecografice. Interventiile de hernie hiatala se fac prin: operatie deschisa, laparoscopica sau endoluminala. In toate cazurile este necesara anestezia generala. Interventiile sunt realizate de o echipa numeroasa de medici cu un parcurs de excelenta in chirurgia romaneasca, printre care: dr. Oleg Cebotari (un nume de referinta in chirurgia clasica si laparoscopica), dr.  Radu Seicean (sef de lucrari la UMF „Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca) sau dr. Bogdan Amza (implicat in proiecte de cercetare clinica in domeniul aplicarii tehnicilor de realitate virtuala in chirurgie si in tratarea multimodala a tumorilor).

Pretul pentru o operatie de hernie hiatala porneste de la 2.250 de euro.

Clujenii se declara incantati, in cea mai mare parte, de activitatea medicala de la VenArt. Ei spun ca personalul este educat si amabil si ca ofera raspunsuri clare la toate intrebarile care i se adreseaza. Medicii de aici sunt considerati un reper in ceea ce priveste pregatirea si profesionalismul, dar si atitudinea fata de pacienti. Clinica este considerata una dintre cele mai moderne din Cluj, avand dotari de ultima generatie.

3. Clinica Gynia

Clinica Gynia este un nume de referinta in Cluj in materie de sanatatea femeii, iar in cadrul sau se efectueaza si interventii de hernie hiatala. Spitalul privat a fost inaugurat in anul 2008, fiind structurat pe trei sectii: cabinete de consultatii, sectie de ginecologie cu bloc operator si compartiment ATI si sectie de obstetrica, prevazuta cu bloc de nasteri si compartiment de nou-nascuti. Ulterior, a fost adaugat clinicii si un compartiment de chirurgie generala, in care se realizeaza si interventii laparoscopice de hernie hiatala. Sunt doi medici specializati in chirurgie generala in aceasta institutie medicala: dr. Raluca Bodea si dr. Alin Rancea, ambii fiind medici primari. 

Pretul pentru o hernie hiatala porneste de la 2.500 de euro.

Pentru multi clujeni, experienta din aceasta unitate medicala a fost foarte placuta, datorita serviciilor pe care le-au catalogat ca fiind impecabile: pregatirea si amabilitatea personalului medical, conditiile hoteliere, igiena si dotarile de ultima generatie, toate acestea oferind un confort fizic si emotional. Sunt insa si persoane care spun ca preturile sunt mai mari decat in alte clinici.

4. Spitalul MedLife Humanitas

In Spitalul MedLife Humanitas din Cluj-Napoca, pacientii pot solicita servicii de: urologie, ginecologie,  chirurgie estetica si chirurgie generala, din aceasta categorie facand parte si interventiile de hernie hiatala. Serviciile sunt oferite de chirurgi reputati, printre care: prof. dr. Valentin Muntean, dr. Razvan Simescu, dr. Claudiu Badulescu, dr. Adrian Bartos, dr. Emil Mois, dr. Dan Petru Constantinescu, conf. dr. George Dindelegan, dr. Radu Motocu. Tratamentele chirurgicale sunt avansate, iar expertii lucreaza in echipe multidisciplinare, oferind rezolvare unor patologii complexe: chirurgie endocrina, oncologica si reconstructiva, reparatorie a peretului abdominal si estetica. In cabinetele din ambulatoriu se sustine activitatea chirurgicala prin consultatii preoperatorii, tratamente si prin urmarire portoperatorie.

Pretul unei interventii de hernie hiatala porneste de la 2.700 de euro.

Medicii de la Spitalul MedLife Humanitas au o inalta pregatire profesionala, lucru observat si de pacientii care le-au trecut pragul cabinetului. Clujenii au fost impresionati de profesionalismul si empatia cadrelor medicale, inca de la prima interactiune cu acestea, de conditiile moderne si performante din spital si de amabilitatea de la receptie. Un lucru cu care se pun insa multi pacienti de acord este ca serviciile sunt  destul de scumpe.

5. GastroMed

Clinica GastroMed din Cluj-Napoca este un nume important de pe lista serviciilor chirurgicale din municipiu si din intreg judetul Cluj, din oferta sa facand parte si tratamentul chirurgical al herniei hiatale. Acest centru medical apartine unor medici specializati in afectiunile bilio-pancreatice si gastroenterologice: prof. dr. Andrada Seicean si dr. Radu Seicean. Specialistii au experienta in endoscopia digestiva, in chirurgia minim invaziva si in chirurgia obezitatii. In clinica se afla si ce mai avansat sistem de endoscopie cu videocapsula, iar serviciile medicale pot fi gratuite, prin decontare de catre Casa de Asigurari de Sanatate. Interventiile de hernie hiatala se efectueaza laparoscopic, cu aparatura de ultima generatie.

Pretul operatiei de hernie hiatala porneste de la 2.500 de euro.

Personalul medical si auxiliar de la GastroMed este laudat in recenziile din mediul online pentru: operativitate, amabilitate, pregatire si experienta. Toate aceste lucruri ii ajuta pe pacienti sa se simta confortabil si in siguranta in cabinetul medicului specialist sau pe masa de operatii. In plus, mai sunt considerate avantaje ale clinicii si: dotarile de ultima generatie, oferta variata de investigatii si interventii in domeniul gastroenterologiei si buna organizare a activitatii. In schimb, sunt persoane care au atras atentia ca au asteptam mult timp pentru a intra la o consultatie cu programare.

Concluziile noastre

Pentru tratarea chirurgicala a herniei hiatale, in Cluj exista numeroase optiuni, in mediul medical privat. Clinicile prezentate in acest articol sunt considerate printre cele mai bune in domeniu, pentru ca in cadrul lor activeaza chirurgi cu experienta vasta si cu o pregatire temeinica. 

Un alt plus important in ceea ce priveste interventiile deschise sau laparoscopice il constituie aparatura performanta cu care au fost dotate centrele medicale din Cluj-Napoca. Si datorita acestora, interventiile de hernie hiatala au un succes rasunator.