Meniu

Hernie hiatala Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Persoanele care intentioneaza sa apeleze la operatia de hernie hiatala in Constanta vor observa ca mai multe clinici ofera acest serviciu. Interventia chirurgicala este recomandata in cazuri severe, atunci cand celelalte optiuni de tratament nu mai functioneaza. Daca nu se intervine la timp si operatia este amanata, pot sa apara complicatii precum ulcerul esofagian, astmul si chiar hemoragia. 

Hernia hiatala este o afectiune care apare, de regula, printre persoanele care au peste 50 de ani si care prezinta un exces de greutate corporala. Ca simptome, poate fi recunoscuta prin arsuri la stomac, reflux acid, varsaturi si dificultati la inghitire, insa e nevoie ca diagnosticul sa fie stabilit de medic. Pot fi necesare anumite investigatii, precum analizele de laborator sau endoscopia.

La ce clinici se face operatie de hernie hiatala in Constanta?

Pentru operatia de hernie hiatala, pacientii din Constanta se pot adresa celor mai renumite si apreciate clinici din orasul lor. Acolo profeseaza medici chirurgi cu experienta, care au efectuat in repetate randuri aceasta interventie chirurgicala. Daca locuiesti in acest oras si trebuie sa faci operatia, poti gasi in tabelul de mai jos cele mai bune optiuni de clinici si pretul aferent interventiei:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Interventie chirurgicala
Rating
Website
Rocomed
Clinica-Verificata
8.000 Ron
 • Pretul Interventiei chirurgicale porneste de la 8.000 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Empatie, amabilitate si atentie
 • Recuperare usoara si rapida
 • Clinica dotata corespunzator
 • Curatenie
Ovidius Hospital
7.000 Ron
 • Pretul Interventiei chirurgicale porneste de la 7.000 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti, amabili si prompti
 • Aparatura performanta
 • Mediu primitor
 • Curatenie
 • Unele informatii de pe website nu corespund cu realitatea
 • Comunicarea pacient-receptie este uneori precara
Medical Analysis
8.000 Ron
 • Pretul Interventiei chirurgicale porneste de la 8.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Cadre medicale profesioniste
 • Atentie la detalii si la nevoile pacientului
 • Implicare
 • Conditii bune de spitalizare
 • Personalul de la receptie nu ofera intotdeauna informatii complete
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cea mai buna clinica pentru operatia de hernie hiatala in Constanta

Operatia de hernie hiatala este prezenta pe lista de servicii a mai multor clinici medicale din Constanta. Pentru a face o alegere inspirata, trebuie sa tii cont de mai multi factori: experienta medicilor, reputatia clinicii, dotarile din unitatea medicala si feedback-ul altor pacienti.

Pentru a iti fi mai usor sa parcurgi aceste informatii, le-am adunat intr-un clasament pe care il poti vedea mai jos:

1. Rocomed

Rocomed este o clinica de chirurgie generala din Constanta la care apeleaza multi pacienti cu hernie hiatala pentru operatie. Aceasta clinica ofera servicii de chirurgie generala si chirurgie ORL, fiind infiintata recent. Performanta actului medical este asigurata de echipa formata din medici cu experienta, care depun toate eforturile pentru a indeplini standarde europene de calitate si cele mai exigente cerinte ale pacientului. Se foloseste aparatura moderna, iar saloanele au fost concepute astfel incat sa asigure confort maxim pacientilor. 

Pentru tratamentul herniei hiatale, pacientii vor plati intre 8.000 si 9.000 lei.

Foarte multe persoane declara ca au avut o experienta placuta la Rocomed, unde au trecut cu succes prin interventii complicate. Clinica este foarte bine dotata si curata, iar echipa este formata din adevarati profesionisti. Medicii sunt bine pregatiti, empatici, calmi si ii fac pe pacienti sa se simta in siguranta. Personalul auxiliar este atent si ii ajuta pe cei care trec pragul clinicii. Locatia este frumos amenajata, iar despre recuperare pacientii spun ca a decurs fara probleme. Serviciile sunt de calitate, acesta fiind principalul motiv pentru care oamenii recomanda clinica.

Vezi parerile pacientilor despre Rocomed
Vezi Pareri

2. Ovidius Clinical Hospital

Din topul celor mai bune clinici din Constanta pentru operatia de hernie hiatala nu poate lipsi Ovidius Clinical Hospital. Acesta e cel mai mare spital multidisciplinar din Sud-Estul tarii, infiintat cu misiunea de a oferi comunitatii dobrogene ingrijiri medicale de top. Medicii cu experienta si asistentii calificati se asigura de calitatea serviciilor, punand pe primul loc sanatatea pacientilor. Pentru succesul fiecarei interventii, se mizeaza pe o abordare multidisciplinara si pe folosirea tehnologiilor de varf. Fiecare pacient are parte de un protocol individual de tratament, fiind disponibili medici specializati in diferite arii terapeutice: chirurgie generala, cardiologie, hematologie, endocrinologie etc.

Pentru hernie hiatala, pretul operatiei porneste de la 7.000 lei.

Cateva sute de pacienti si-au exprimat parerea despre serviciile acestui spital, impartasindu-si in mediul online parerea. Cei mai multi dintre ei se declara multumiti, spunand ca spitalul este curat, dotat cu aparatura performanta si ca profesionalismul medicilor se ridica la nivelul asteptarilor. Ei afirma ca medicii i-au tratat bine, ca i-au ajutat sa se simta confortabil si le-au creat un mediu primitor. Serviciile medicale sunt de top, iar medicii si asistentele dau dovada de pregatire, amabilitate si promptitudine. Sunt punctate si cateva dezavantaje, cum ar fi comunicarea deficienta intre pacienti si personalul de la receptie si neconcordanta dintre unele informatii gasite pe website si realitatea. 

3. Clinica Medical Analysis

Clinica Medical Analysis este o alegere de top pentru operatia de hernie hiatala, fiind prima clinica privata de chirurgie din Constanta, a carei activitate a debutat in anul 2006. Clinica reuneste mai multe cabinete de specialitate, acoperind ramuri medicale precum chirurgia generala, chirurgia vasculara, ortopedia, ORL etc. Avand o prezenta indelungata pe piata serviciilor medicale, aceasta clinica reuseste sa asigure un act medical de calitate si a fost dotata cu tehnologii de ultima generatie pentru etapele aferente diagnosticului si tratamentului.  

Pentru interventia de hernie hiatala, tariful porneste de la 8.000 lei.

Pacientii spun ca la Clinica Medical Analysis au beneficiat de cele mai avantajoase tarife si ca medicii sunt foarte buni. Cadrele medicale sunt apreciate pentru profesionalism, amabilitate, grija fata de pacient, atentia la detalii si pentru faptul ca ii ajuta pe pacienti sa scape de stresul caracteristic dinaintea unei interventii chirurgicale. De asemenea, unii medici sunt laudati pentru faptul ca sunt implicati si se asigura ca totul merge in directia favorabila in etapa postoperatorie. Conditiile din spital sunt bune, iar preturile decente. Ca puncte slabe, cativa pacienti mentioneaza ca personalul de la receptie nu este tocmai profesionist, deoarece nu ofera informatii clare.

Concluzii

Constanta este un oras in care vei gasi relativ usor un medic chirurg pentru efectuarea operatiei de hernie hiatala. Clinicile prezentate anterior sunt considerate a fi optiuni de top datorita calitatii actului medical, a experientei si competentei medicilor, precum si reputatiei si feedback-ului pozitiv primit de la un numar mare de pacienti.