Meniu

Hernie hiatala Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dificultatea la inghitire, anemia si refluxul gastroesofagian sunt doar cateva dintre simptomele care ar trebui sa ridice semne de intrebare, experimentate de pacientii care au avut nevoie de o operatie de hernie hiatala. In Craiova, ai posibilitatea de a te adresa unei unitati medicale pentru a afla concret care este afectiunea de care suferi, dar si ce va trebui sa faci in privinta sa. Nu putine sunt persoanele care se confrunta cu o astfel de problema de sanatate, medicii avand experienta vasta in inlaturarea sa si in indrumarea pacientilor pentru o vindecare eficienta. 

Spre bucuria tuturor, in Craiova exista o unitate medicala in cadrul careia isi desfasoara activitatea un personal priceput in operatia de hernie hiatala. Tot ce trebuie sa faci este sa soliciti ajutorul medicului chirurg pentru o examinare amanuntita, iar ulterior acesta va decide daca este necesara operatia pentru ameliorarea afectiunii sau te poate indruma catre alte optiuni. Trebuie mentionat, totusi, ca in aproape toate cazurile, operatia este singura forma de tratament in cazul herniei.

Cat costa operatia de hernie hiatala in Craiova?

Pentru ca vrem sa fii la curent cu toate informatiile necesare despre operatia de hernie hiatala in Craiova, ti-am pregatit in cele ce urmeaza un tabel cu tariful aplicat pentru interventia chirurgicala. Afla, totodata, si care este numele clinicii pe care ti-o recomandam, despre care iti vom vorbi pe larg in cele ce urmeaza:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Interventie chirurgicala
Rating
Website
Dr. Ianosi
Clinica-Verificata
9.500-11.000 Ron
  • Pretul Interventiei chirurgicale variaza intre 9.500-11.000 Ron
  • Rezultate excelente
  • Interventii chirurgicale reusite
  • Medici chirurgi experti
  • Conditii ireprosabile
  • Aparaturi de ultima generatie
  • Clinica bine organizata
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sa mergi pentru o operatie de hernie hiatala in Craiova?

Stim ca iti doresti sa ai parte de cele mai bune servicii si de un medic de specialitate, motiv pentru care mai jos iti prezentam concret unde poti face operatia de hernie hiatala in Craiova:

Centrul Dr. Ianosi

Centrul Medical Dr. Ianosi din Craiova se adreseaza pacientilor cu diverse probleme de sanatate, dar si celor care au nevoie de operatia de hernie hiatala la un medic cu o buna pregatire in chirurgie. Din fericire, echipa de chirurgi este formata din cadre medicale experimentate: dr. Gabriel Ianosi, dr. Mihai Popescu, medici primari in chirurgia generala, dr. Liviu Dragusin, dr. Dumitru Gabriel Gingeoveanu, medici specialisti in chirurgie generala. Unitatea este si certificata ISO 9001:2015, standardul privind Managementul Calitatii, pacientii avand astfel incredere in serviciile de care beneficiaza. Pe langa operatia de hernie hiatala, medicii mai efectueaza si: cura chirurgicala herniei inghinale / femurale unilaterale / bilaterale cu plasa, herniei ombilicale cu plasa, herniei epigastrice cu plasa. Datorita dotarilor de ultima generatie, toate interventiile chirurgicale efectuate la clinica dr. Ianosi ofera rezultate remarcabile.

Pretul unei operatii de hernie hiatala este de 11.000 lei, iar pacientii asigurati prin CAS pot beneficia de pretul de 9.500 lei.

Clinica se bucura de peste o suta de recenzii pozitive din partea pacientilor multumiti, datorita rezultatelor excelente care au fost obtinute. Interventiile chirurgicale sunt efectuate intr-un cadru specializat, iar medicii chirurgi care le pun in aplicare sunt experti, oferind pacientilor posibilitatea de a se recupera rapid. Conditiile sunt ireprosabile, aparaturile folosite sunt de ultima generatie, iar clinica este foarte bine organizata.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Dr. Ianosi
Vezi Pareri

Concluzii

Daca locuiesti in Craiova si ti-a fost recomandat sa faci o operatie de hernie hiatala, atunci clinica amintita mai sus iti va fi de un real ajutor. Discuta cu un medic chirurg despre tot ce trebuie sa stii si pastreaza o legatura stransa cu acesta chiar si dupa cura chirurgicala, pentru a te recupera eficient si rapid.