Meniu

Hernie hiatala Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca medicul curant ti-a recomandat tratamentul chirurgical si cauti un centru in care se realizeaza interventia pentru hernie hiatala in Iasi, ai toate sansele sa te lamuresti in urma lecturii acestui articol. Vrei sa stii desigur unde poti gasi un chirurg bun, care sa iti asigure o reusita a operatiei, prin care sa scapi de o problema suparatoare, asupra careia medicamentele si-au dovedit ineficacitatea.

In Iasi, hernia hiatala se poate trata chirurgical cu succes intr-un spital privat modern, dotat cu aparatura de ultima generatie, in care activeaza medici apreciati de pacientii din oras si nu numai.

Cat costa operatia de hernie hiatala in Iasi?

Ca orice interventie chirurgicala, operatia de hernie hiatala in Iasi implica anumite costuri, deloc de neglijat, si ai vrea sa afli ce suma ar trebui sa pregatesti pentru acest serviciu. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrului medical catre care trebuie sa te indrepti, precum si tariful perceput pentru interventia de care ai nevoie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Interventie chirurgicala
Rating
Website
Spital Arcadia
Clinica-Verificata
7.500 Ron
  • Pret Interventie chirurgicala 7.500 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici profesionisti
  • Interventii reusite
  • Conditii bune de spitalizare
  • Timp de asteptare mare
  • Atitudinea personalului ar putea fi imbunatatita
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru operatia de hernie hiatala in Iasi?

Iti doresti, desigur, sa te incredintezi ca iei cea mai buna decizie in ceea ce priveste interventia chirurgicala pentru hernie hiatala in Iasi si ai vrea sa cunosti mai multe informatii despre spitalul privat in care se efectueaza. Citeste pana la capat sectiunea urmatoare a articolului si vei afla informatii utile despre calitatea serviciilor, dotarile cu echipamente medicale de care dispune, cine sunt medicii chirurgi care activeaza aici, precum si opiniile pacientilor care le-au calcat pragul si au ales sa isi impartaseasca experientele traite.

Spitalul Arcadia

Spitalul Multidisciplinar Arcadia se recomanda drept cea mai mare si moderna unitate medicala din regiunea Moldovei si reprezinta o destinatie ideala in care ai putea sa beneficiezi de operatia de hernie hiatala. Sectia de chirurgie generala a spitalului efectueaza interventii de chirurgia peretelui abdominal, chirurgie digestiva superioara, chirurgie colorectala, chirurgie parietala, chirurgie endocrina, chirurgie oncologica si chirurgie bariatrica. Se utilizeaza aici tehnici noi de interventie, clasic sau laparoscopic, cu dotari ultraperformante, de catre o echipa medicala dedicata, care garanteaza un act medical sigur, eficient si rezultate de calitate. Arcadia Medical dispune de un colectiv alcatuit din sase medici primari specializati in chirurgie generala, unii dintre ei profesori si conferentiari universitari, si opt medici specialisti in aceasta ramura interventionala. Spitalul face parte din reteaua Arcadia Medical, lider in sanatate in regiunea de nord-est a tarii, care mai are in componenta un spital de cardiologie interventionala, 3 centre de imagistica medicala, o maternitate, 6 clinici si un spital de recuperare medicala.

Tariful incasat pentru operatia de hernie hiatala este de 7500 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire pentru activitatea Spitalului Arcadia Medical, parerile pacientilor sunt impartite. O mare parte dintre persoanele care s-au adresat personalului medical pentru rezolvarea unor problemele de sanatate vorbesc despre servicii de calitate, medici profesionisti, conditii bune de spitalizare si interventii reusite. Sunt si multi pacienti care spun ca partea organizatorica ar putea fi imbunatatita, ca timpul de asteptare este mare, tarifele ridicate, iar personalul de la receptie furnizeaza uneori informatii contradictorii.

Vezi parerile pacientilor despre Arcadia
Vezi Pareri

Concluzii

Rezolvarea chirurgicala pentru hernia hiatala in Iasi se poate realiza cu succes intr-un centru medical modern, un spital privat la standarde europene, cu dotari si echipamente de ultima generatie si o echipa de medici specializati in chirurgie generala, din care fac parte personalitati din domeniul chirurgiei, cu experienta atat in sala de operatii, cat si in cercetarea academica de profil. 

Daca medicul curant ti-a recomandat ca solutie chirurgia in problema de sanatate de care suferi, nu mai amana procedura si adreseaza-te unuia dintre chirurgii apreciati din Iasi, capabili sa iti aduca alinare si vindecare suferintei digestive pe care o experimentezi.