Meniu

Hernie hiatala Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trecerea unei parti a stomacului din abdomen in torace prin orificiul diafragmatic poate fi dureroasa si generatoare de complicatii, daca nu este tratata la timp, iar medicii recomanda interventia chirurgicala pentru hernie hiatala, in Oradea aceasta putand fi realizata in cadrul unor centre de top specializate in chirurgie generala. Daca te confrunti cu acest diagnostic si nu stii incotro sa mergi pentru rezolvarea rapida si sigura a situatiei, in acest articol vei gasi toate informatiile necesare, pentru a putea lua o decizie pe care nu o vei regreta. 

In Oradea, chirurgia este unul dintre domeniile de excelenta pe piata de servicii medicale private din municipiul resedinta a judetului Bihor, reprezentat de chirurgi apreciati, cu sute si mii de operatii in portofoliu. 

Cat costa operatia de hernie hiatala in Oradea?

Chiar daca pretul nu este cel mai important aspect cand vine vorba despre interventia chirurgicala pentru hernie hiatala in Oradea, realizezi ca poate fi un serviciu costisitor si vrei sa fii pregatit/-a din punct de vedere al bugetului, pentru operatie. Din tabelul de mai jos vei afla numele clinicilor care se pot ocupa de problema ta de sanatate, precum si tarifele percepute de fiecare dintre ele pentru operatie. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Interventie chirurgicala
Rating
Website
Centrul Betania
Clinica-Verificata
7.000 Ron
 • Pret Interventie chirurgicala 7.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Punctualitate in respectarea programarilor
 • Tratamente eficiente
Spitalul Pelican
7.500 Ron
 • Pret Interventie chirurgicala 7.500 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Empatie fata de pacienti
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici in tratamentul pentru hernie hiatala din Oradea

Vrei, desigur, sa beneficiezi de efectele unei operatii reusite de hernie hiatala in Oradea, drept pentru care esti interesat de calitatea serviciilor clinicilor din top, de competentele medicilor, de dotarile cu echipamente, dar si de opiniile pacientilor care au fost tratati anterior aici si au ales sa isi exprime parerea despre experienta avuta. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale si vei putea sa te hotarasti careia dintre cele doua centre medicale ar fi mai indicat sa te adresezi.

1. Centrul Betania

Operatia de hernia hiatala este una dintre interventiile efectuate cu succes de catre medicii chirurgi de la Centrul Betania. De peste 10 ani, chirurgia generala se dezvolta remarcabil aici prin activitatea dedicata a fratilor Dejeu, medici deosebit de apreciati de catre pacientii tratati. Dr. Danut Dejeu este medic primar chirurgie generala, cu competente si atestate in chirurgie oncologica, chirurgie laparoscopica avansata, endoscopie digestiva diagnostica, chirurgie hepato-bilio-pancreatica, doctor in stiinte medicale, iar fratele sau, dr. Viorel Dejeu, este medic primar chirurgie generala, cu competente atestate in chirurgie oncologica, chirurgie laparoscopica avansata, chirurgie hepato-bilio-pancreatica, de asemenea doctor in medicina. Clinica Betania din Oradea a fost fondata in anul 1995 de catre dr. Ioan Cret, medic primar in medicina de laborator clinic si microbiologie, si sotia sa, dr. Livia Cret, medic primar pediatru. Centrul si-a diversificat in prezent activitatea si ofera bihorenilor un laborator de analize medicale, consultatii, diagnostic si tratament in ramuri medicale ca pediatrie, ecografie, chirurgie generala, chirurgie laparoscopica si chirurgia obezitatii. 

Pretul interventiei pentru hernie hiatala la aceasta clinica este de 7000 de lei.

Pacientii apreciaza Centrul Medical Betania pentru calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor, amabilitatea personalului, punctualitatea in onorarea programarilor si tratamentele eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Betania
Vezi Pareri

2. Spitalul Pelican 

Daca suferi de hernie hiatala, te poti adresa Spitalului Pelican pentru o interventie chirurgicala sau poti accesa o consultatie de chirurgie generala in ambulatoriu, la unul dintre cei sase medici chirurgi care activeaza in centrele de sub umbrela brandului din Oradea. Chirurgii de aici se remarca prin experienta in sala de operatii si biografii impresionante in chirurgia clasica, chirurgia bariatrica si chirurgia laparoscopica. Grupul Pelican este cel mai mare furnizor privat de servicii medicale integrate din Transilvania, cu peste 10.000 de pacienti lunar. In cadrul Spitalului Pelican pacientii au acces la consultatii medicale in ortopedie, urologie, chirurgie generala, obstetrica-ginecologie, oftalmologie, ORL, neurochirurgie, pediatrie, gastroenterologie, cardiologie, medicina interna, neurologie, diabetologie si dermatologie, la investigatii de imagistica si laborator, la serviciu de ambulanta si urgenta 24 de ore din 24.

In acest spital vei putea beneficia de operatia de hernie hiatala la pretul de 7500 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de prestatiile Spitalului Pelican si considera ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti si empatici, iar tratamentele efectuate au avut rezultate bune. Pe de alta parte, multi pacienti sustin ca preturile sunt ridicate, ca programarile sunt onorate cu intarziere si ca experienta de aici seamana cu cea dintr-un spital de stat.

Concluzii

Desi nu este o interventie comuna, operatia de hernie hiatala in Oradea, la clinicile prezentate in acest clasament se efectueaza cu succes asupra cazurilor complicate, pentru care tratamentele medicamentoase nu isi mai produc efectele. Chirurgii experimentati din acest oras asigura pacientilor suferinzi interventii reusite, prin care isi pot recapata functiile organismului si isi pot ameliora calitatea vietii. 

Cele doua centre de top din Oradea in domeniul chirurgiei sunt dotate cu aparatura de ultima generatie pentru a garanta bihorenilor cele mai bune conditii de tratament chirurgical, clasic sau laparoscopic, precum si spitalizare la standarde inalte de calitate. Cu siguranta, in urma lecturii acestui articol, vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, indreptandu-te catre clinica pe care o consideri cea mai potrivita pentru a-ti satisface nevoile medicale.