Meniu

Hernie hiatala Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ridicarea regulata a greutatilor, exercitiile fizice intense, obezitatea, varsaturile frecvente si accesele repetate de tuse sunt doar cateva dintre cauzele care pot provoca aparitia unei hernii hiatale. In Timisoara, din fericire, exista suficiente unitati medicale in care poti primi tratamentul chirurgical, bineinteles, in urma evaluarii efectuate de medicul chirurg. Pentru ca vrem sa te bucuri de o experienta reusita si sa ai parte de ajutorul oferit de un medic profesionist, iti recomandam sa citesti in continuare.

Timisoara este un oras in cadrul caruia multe dintre cadrele medicale renumite din tara si-au slefuit abilitatile in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie. Tocmai de aceea exista o multime de medici pe care sa te poti baza si care iti ofera un act medical ireprosabil in oras. Parcurge acest articol pana la capat si afla care sunt unitatile medicale pe care ti le recomandam datorita numarului ridicat de recenzii pozitive primite din partea pacientilor.

Cat costa o operatie de hernie hiatala in Timisoara?

La fel ca in cazul oricarei proceduri medicale, pretul pentru o operatie de hernie hiatala in Timisoara difera de la o clinica la alta, in baza a mai multor factori, cum ar fi calitatea aparaturilor si echipamentelor folosite, buna pregatire a cadrelor medicale, dar si in functie de tipul de operatie efectuat (laparoscopic sau clasic). Citeste informatiile din tabelul de mai jos si afla care sunt tarifele aplicate pentru aceasta interventie chirurgicala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Interventie chirurgicala
Rating
Website
Clinica Jose Silva
Clinica-Verificata
8.800 Ron
 • Pret Interventie chirurgicala 8.800 Ron
 • Investigatii precise
 • Diagnostic corect
 • Interventii chirurgicale atent efectuate
 • Echipa medicala bine pregatita, profesionista si implicata
 • Rezultate excelente
Centrul Sf. Maria
6.500 Ron
 • Pretul Interventiei chirurgicale porneste de la 6.500 Ron
 • Interventii chirurgicale precise
 • Diagnosticare perfecta
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Implicare, profesionalism si buna pregatire
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Regina Maria
6.900 Ron
 • Pretul Interventiei chirurgicale porneste de la 6.900 Ron
 • Investigatii precise
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnosticare corecta
 • Interventii chirurgicale excelente
 • Rezultate ireprosabile
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 cabinete unde poti opta pentru operatia de hernie hiatala in Timisoara

Te-ai hotarat sa faci operatia de hernie hiatala in Timisoara la una dintre clinicile specializate in chirurgie generala si nu stii care optiune se dovedeste a fi mai buna? Atunci te invitam sa citeste mai departe si sa parcurgi toate detaliile cu atentie:

1. Clinica Jose Silva

Clinica Jose Silva este o unitate medicala multidisciplinara in Timisoara in cadrul careia este prezenta si specialitatea de chirurgie generala, pentru tratarea corespunzatoare a herniei hiatale.  Pe langa aceasta, tratamentul chirurgical se mai aplica si pentru urmatoarele conditii: hernie inghinala, epigastrica, ombilicala, perineala. Echipa medicala care se ocupa de desfasurarea acestor servicii cu o precizie ridicata este formata din: dr. Cristian Rosu, dr. Alexandru Cucui, asis. univ. dr. Mircea Selaru, dr. Ion Icma, dr. Dan Stef, medici primari in chirurgie generala, dr. Tudorel Mihoc, dr. Catalin Pirvu, dr. Bogdan Ilinca, dr. Alexandru Ciolofan, medici specialisti in chirurgie generala. Toate interventiile sunt sustinute cu ajutorul unor aparaturi de ultima generatie, dar si cu ajutorul echipamentelor performante, care se afla la dispozitia medicilor de specialitate.

Pretul pentru operatia de hernie hiatala este de 8.800 lei.

Unitatea medicala a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor, datorita serviciilor ireprosabile puse in aplicare. Investigatiile sunt precise, diagnosticarea pacientului decurge ireprosabil, iar interventiile chirurgicale efectuate sunt excelente, pacientii bucurandu-se de rezultatele dorite. In plus, echipa medicala este alcatuita doar din medici bine pregatiti in domeniu, profesionisti si implicati.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Jose Silva
Vezi Pareri

2. Centrul Sf. Maria

Centrul Sf. Maria este o unitate medicala multidisciplinara din Timisoara care ofera servicii de chirurgie generala clasica si laparoscopica (tratamentul chirurgical al herniei hiatale), radiologie, gastroenterologie, ginecologie, stomatologie, ORL, reumatologie, nefrologie, nutritie si boli metabolice, pneumologie, ortopedie si medicina muncii. Personalul medical de la departamentul de chirurgie este format din doctori cu experienta vasta in domeniu si cu o buna pregatire. Printre acestia merita mentionati si: prof. dr. Lazar Fulger, dr. Stelian Pantea, dr. Flore Varcus, dr. Amadeus Dobrescu, dr. Lazar Caius, dr. Cristi Tarta, meidic primari in chirurgie. Printre interventiile chirurgicale efectuate in cadrul clinicii sunt amintite si: eventratie mare, eventratie mica/medie, hernie inghinala, epigastrica, ombilicala, perineala, extirpare tumora intraabdominala, apendicectomie, splenectomie, biopsie ganglionara abdominala, anexectomie unilaterala, hernie hiatala etc. Cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie si experientei vaste in domeniu a medicilor, toate aceste interventii sunt efectuate cu sanse sigure de reusita.

Pretul pentru o operatie laparoscopica de hernie hiatala este de 7.500 lei, iar cea clasica este de 6.500 lei.

Clinica medicala a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor care i-au pasit pragul. Implicarea, profesionalismul, buna pregatire in domeniu si munca de echipa au cantarit pozitiv in recenziile postate in mediul online. Interventiile chirurgicale sunt efectuate cu precizie, diagnosticarea decurge perfect cu ajutorul aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, iar atmosfera este una primitoare pentru toata lumea. Din pacate, personalul de la receptie da dovada de lipsa de amabilitate.

3. Regina Maria

Regina Maria din Timisoara este o alta varianta pe care o poti lua in considerare daca vrei sa beneficiezi de o operatie de hernie hiatala. Are expertiza in ortopedie, chirurgie generala, neurochirurgie, chirurgie ginecologica, urologie, chirurgie vasculara, plastica si microchirurgie reconstructiva. Echipa medicala are o buna pregatire in domeniu, exceland la interventii chirurgicale ca cele efectuate la: hernie epigastrica ombilicala, hernie hiatala clasic si laparoscopic, hernie inghinala clasic si laparoscopic, hernie ombilicala clasic si laparoscopic, hernie perineala clasica. Toate acestea sunt puse in aplicare cu ajutorul echipamentelor si aparaturilor de o performanta inalta, prin intermediul carora rezultatele obtinute sunt excelente.

Pretul pentru tratamentul chirurgical laparoscopic la hernia hiatala este de 6.900 lei, iar cel clasic este de 9.100 lei.

Echipa medicala care isi desfasoara activitatea in cadrul spitalului a primit numeroase multumiri din partea pacientilor, datorita actului medical ireprosabil desfasurat. Investigatiile sunt precise, multumita aparaturilor de ultima generatie care sunt folosite, diagnosticarea pacientului decurge corect, iar interventiile chirurgicale sunt excelente, asigurand rezultatele dorite. Cu toate acestea, exista probleme in ceea ce priveste respectarea programarilor.

Concluzii

Suferi de hernie hiatala? In Timisoara exista suficiente unitati medicale la ajutorul carora sa poti apela cu incredere, pentru a beneficia de tratamentul chirurgical in conditii sigure si intr-un mediu specializat. Daca nu stii catre care clinica sa iti indrepti atentia, informatiile furnizate anterior iti vor fi de ajutor sa descoperi care dintre institutiile prezentate este cel mai bine pregatita.