Meniu

Hernie inghinala Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O umflatura sau o protuberanta in zona inghinala pot fi un semn de hernie inghinala, in Buzau aceasta problema putand fi tratata chirurgical si in sistemul medical privat. In acest articol iti vom prezenta o clinica moderna si bine dotata, in care efectueaza interventii laparoscopice un medic cu experienta, ce s-a pregatit temeinic in tara si peste hotare pentru a le oferi buzoienilor acces la tratamente moderne si eficiente de chirurgie generala.

Hernia inghinala este o afectiune in care o parte a intestinului sau a altor structuri din cavitatea abdominala patrund printr-o deschidere in peretele abdominal inferior, care poarta numele de canalul inghinal. Pentru a afla unde se trateaza chirurgical aceasta problema in Buzau si cat costa aceasta procedura, citeste pana la final acest articol. 

Cat costa interventia in caz de hernie inghinala in Buzau

Pretul pentru o interventie chirurgicala in caz de hernie inghinala in municipiul Buzau este prezentat in tabelul de mai jos. Tarifele variaza in functie de tipul interventiei (deschisa sau laparoscopica), dar si de tipul herniei (unilaterala sau bilaterala).

Top Clinici
Top Clinici
Pret Interventie chirurgicala
Rating
Website
Clinica Angi San
Clinica-Verificata
6.800-10.500 Ron
  • Pretul Interventiei chirurgicale variaza intre 6.800-10.500 Ron
  • Numeroase specialitati medicale si chirurgicale
  • Medici cu experienta
  • Aparatura de ultima generatie
  • Interventii chirurgicale deschise si laparoscopice
  • Buna organizare
  • Curatenie
  • Conditii moderne
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti trata hernia inghinala in Buzau

Tratamentul chirurgical al herniei inghinale se efectueaza si in spitalele de stat din Buzau, dar si intr-o clinica privata moderna, care dispune de un bloc operator performant. Descopera aceasta unitate medicala in continuare! 

Clinica Angi San

In Clinica Angi San din Buzau sunt puse la dispozitie consultatii, analize, interventii chirurgicale si internari, efectuandu-se totodata si interventii in caz de hernie inghinala. Aceste proceduri se efectueaza laparoscopic sau deschis, in cadrul sectiei de chirurgie generala de catre dr. Razvan Dedu, medic primar chirurgie generala, cu competente in chirurgie laparoscopica, nivel avansat. Dr. Dedu are o bogata activitate stiintifica si a luat parte la numeroase cursuri postuniversitare in tara si in strainatate. Recunoscutul chirurg ce activeaza in Buzau a absolvit Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta, iar in 2020 a deveni medic primar de chirurgie generala.

Pretul unei hernii inghinale laparoscopice variaza intre 8.700 de lei (unilaterala) si 10.500 de lei (bilaterala), iar cea clasica are un tarif de 6.800 – 8.250 lei. In pret sunt incluse: anestezia generala, asistenta medicala, hrana, internarea pentru o zi intr-o rezerva individuala, medicamente, materiale sanitare.

Multi pacienti si-au impartasit experientele traite in aceasta unitate medicala din Buzau, subliniind calitatea actului medical, buna organizare, pregatirea medicilor si amabilitatea personalului auxiliar. Conditiile moderne din clinica, echipamentele performante si curatenia sunt alte aspecte care au atras atentia buzoienilor si pentru care recomanda clinica Angi San. In plus, oamenii sunt multumiti ca in aceasta clinica sunt servicii medicale variate, de care pot profita toti membrii familiei.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Angi San
Vezi Pareri

Concluziile noastre

In caz de hernie inghinala, tratamentul implica de obicei interventia chirurgicala, care sa repare defectul si sa readuca structurile abdominale la locurile lor. In clinica privata prezentata, interventiile se realizeaza sub anestezie generala si sunt conduse de un reputat chirurg. 

Este important sa consulti un specialist din Buzau pentru a primi un diagnostic corect si pentru a trata hernia inghinala in mod adecvat.