Meniu

Hernie inghinala Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru interventia chirurgicala de hernie inghinala in Cluj, primul pas este sa alegi o clinica si un medic. Hernia inghinala poate sa apara din mai multe motive, cum ar fi tusea cronica, presiunea crescuta in interiorul abdomenului, sarcina, istoricul familial etc. Barbatii sunt mai expusi riscului de a dezvolta hernie inghinala, insa aceasta poate sa apara si la femei. 

Cateva dintre simptomele herniei inghinale sunt disconfortul sau durerea in zona inghinala, care se intensifica la ridicarea unor greutati, cand tusesti sau cand te apleci. De asemenea, persoanele care au aceasta afectiune vor observa o umflatura in zona inghinala. Hernia inghinala se trateaza pe cale chirurgicala si nu trebuie lasata netratata, deoarece va atrage complicatii. Astfel, pacientii sunt sfatuiti sa apeleze la interventia chirurgicala din timp, atunci cand hernia are dimensiuni mici.

Unde poti face operatia de hernie inghinala in Cluj?

Cluj este un oras renumit pentru numeroasele clinici medicale pe care le gazduieste, astfel ca va fi relativ usor sa gasesti un medic pentru efectuarea operatiei de hernie inghinala. In tabelul de mai jos, poti vedea care sunt cele mai bune optiuni de clinici si medici, precum si tariful pentru o consultatie la medicul chirurg:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie
Rating
Website
Programare Online
Hernia Center
1 Clinica-Verificata
1.600 Euro
 • Pretul operatiei pentru Hernie Inghinala porneste de la 1.600 Euro
 • Experienta vasta
 • Profesionalism
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Infrastructura moderna
 • Sprijin moral
 • Atmosfera primitoare
 • Zone de relaxare, sala de mese, biblioteca si parcare gratuita
Clinica VenArt
2
1.500 Euro
 • Pretul operatiei pentru Hernie Inghinala porneste de la 1.500 Euro
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Medici profesionisti, amabili si implicati
 • Personal auxiliar bine organizat
 • Explicatii clare privind optiunile de tratament
 • Recuperare usoara
 • Tehnici operatorii avansate si aparatura performanta
Clinica Gynia
3
1.300 euro
 • Pretul operatiei pentru Hernie Inghinala porneste de la 1.300 Euro
 • Act medical de calitate impecabila
 • Medici profesionisti
 • Empatie, atentie si amabilitate
 • Sustinere fata de pacient
 • Conditii foarte bune
MedLife Humanitas
1.700 Euro
 • Pretul operatiei pentru Hernie Inghinala porneste de la 1.700 Euro
 • Act medical de inalta calitate
 • Profesionalism, amabilitate si respect fata de pacient
 • Ingrijiri medicale calitative
 • Explicatii detaliate privind interventia si recuperarea
 • Aparatura de top
 • Curatenie
GastroMed
1.600 Euro
 • Pretul operatiei pentru Hernie Inghinala porneste de la 1.600 Euro
 • Servicii de calitate
 • Cadre medicale profesioniste
 • Amabilitate, intelegere si atentie
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Corectitudine in diagnostic
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici dintre care poti alege pentru operatia de hernie inghinala in Cluj

Medicul chirurg este cel care confirma diagnosticul de hernie inghinala, iar in Cluj profeseaza numerosi medici chirurgi renumiti pentru experienta si pentru succesul interventiilor pe care le efectueaza. In functie de pacient si de felul in care s-a format umflatura inghinala, pot fi necesare investigatii ca ecografia abdominala, RMN-ul sau CT-ul.

Mai jos poti vedea care sunt cei mai cautati medici pentru operatia de hernie inghinala:

1. Hernia Center

Hernia Center este un centru specializat in tratamentul personalizat al herniilor, oferind o tranzitie facila si eficienta de la consultul initial, la interventia chirurgicala si in cele din urma, la recuperarea si reintegrarea rapida a pacientului in societate. Echipa este alcatuita din medici dedicati si experimentati, printre care se numara dr. Radu Drasovean, dr. Mihai Muresan si dr. Andrei Trif. Acesti profesionisti ofera solutii personalizate si eficiente pentru fiecare pacient, iar standardul de excelenta este mentinut in fiecare etapa a tratamentului. In plus, centrul este dotat cu aparatura medicala de ultima generatie si infrastructura moderna. Pacientii au privilegiul de a se bucura de o gama variata de facilitati care contribuie la confortul si bunastarea lor. Acestea includ zone de relaxare si plimbare, sala de mese, o biblioteca cu o selectie diversa de carti si materiale de lectura pentru a oferi momente de relaxare și recreere.

Costul pentru interventia chirurgicala a herniei inghinale se situeaza intre 1.600 euro si 1.900 euro.

Pacientii apreciaza centrul pentru succesul interventiilor chirurgicale si profesionalismul echipei medicale. Acestia mentioneaza ca operatiile la care au participat s-au desfasurat fara probleme, fara senzatii dureroase si fara complicatii ulterioare. Echipa intreaga este alaturi de pacient pe parcursul intregului proces, oferindu-i sprijin si incredere, ceea ce contribuie la confortul si siguranta acestuia.

Vezi parerile pacientilor despre Hernia Center
Vezi Pareri

2. Clinica VenArt

Pentru operatia de hernie inghinala, pacientii din Cluj se pot programa la Clinica VenArt. Aceasta unitate medicala a fost deschisa in anul 2013, cu obiectivul de a pune la dispozitia pacientilor interventii de chirurgie vasculara minim invazive. Pe parcursul anilor de activitate, lista de servicii a clinicii s-a extins considerabil, in prezent fiind disponibile diverse interventii chirurgicale. Echipamentele si materialele folosite in timpul operatiilor provin de la producatori de top din industria tehnicii medicale, iar echipa clinicii se afla intr-o formare profesionala continua, astfel incat sa ramana la curent cu cele mai noi tehnici operatorii.

Pretul operatiei porneste de la 1.500 euro.

Foarte multi pacienti si-au relatat pe internet experienta avuta la Clinica VenArt din Cluj, iar parerile sunt pozitive. Conform acestora, medicii sunt profesionisti, rabdatori, amabili si implicati, iar personalul auxiliar este bine organizat. Pacientii primesc raspunsuri clare la orice intrebare privind interventia si li se explica toate optiunile disponibile. Recuperarea este usoara si nedureroasa. Serviciile sunt de calitate, iar clinica este una dintre cele mai moderne din tara, reunind o echipa medicala de exceptie. Se folosesc tehnici avansate de tratament si aparatura performanta, ceea ce ii face pe pacienti sa se simta in siguranta. 

3. Clinica Gynia

Clinica Gynia este o alta unitate medicala din Cluj unde te poti programa daca ai fost diagnosticat cu hernie inghinala si vrei sa afli care sunt optiunile de tratament. Cu peste 15 ani de activitate, aceasta clinica a pornit la drum cu scopul de a oferi o alternativa privata la serviciile de obstetrica si ginecologie, fiind deschis si un compartiment de chirurgie generala. Inca de la infiintare, misiunea clinicii a fost de a oferi servicii medicale complexe si de a se alinia la cele mai exigente cerinte cand vine vorba de calitatea actului medical.

Pretul operatiei porneste de la 1.300 euro.

Persoanele care au beneficiat de serviciile Clinicii Gynia mentioneaza ca au avut parte de conditii hoteliere, de un act medical impecabil si de empatie din partea personalului, atent inclusiv la confortul emotional al pacientilor. Medicii sunt profesionisti desavarsiti, amabili, rabdatori si grijulii. Atitudinea calma si sustinerea fata de pacient ii fac pe cei care trec prin interventii chirurgicale sa se simta increzatori si confortabil. Totusi, exista si cateva pareri mai putin pozitive, de la persoane care spun ca programarile nu se respecta si ca preturile sunt destul de mari.

4. Spitalul MedLife Humanitas

La Spitalul MedLife Humanitas din Cluj, operatia de hernie inghinala este una dintre interventiile chirurgicale care figureaza pe lista de servicii. In mare parte, activitatea acestui spital consta in oferirea de tratamente chirurgicale, dar sunt disponibile si servicii din specialitati medicale care sustin activitatea chirurgicala, cum ar fi ortopedia si traumatologia, urologia si neurologia. Aici profeseaza o echipa de medici capabila sa preia cazuri dintre cele mai complexe si se lucreaza in regim multidisciplinar, astfel incat patologiile complicate sa fie gestionate si tratate cu succes. Calitatea actului medical este sustinuta atat de expertiza echipei medicale, cat si de folosirea unor dotari de ultima generatie, prezente in cabinetele de consultatii si in blocul operator. In departamentul de chirurgie generala profeseaza un colectiv format din medici primari si medici specialisti care efectueaza o gama vasta de interventii chirurgicale. 

Pentru operatie se va plati suma de 1.700 euro.

Calitatea actului medical este la superlativ, potrivit pacientilor care au trecut pragul acestui spital. Cateva dintre calitatile atribuite personalului sunt profesionalismul, amabilitatea, respectul fata de pacient, rabdarea si preocuparea pentru starea de bine a pacientului. Oamenii spun ca au beneficiat de ingrijiri calitative din partea asistentelor, care sunt atente si grijulii. De asemenea, medicii explica in detaliu inca de la prima programare in ce consta operatia, care sunt costurile si cum decurge interventia. Se foloseste aparatura de top, iar spitalul este curat si ingrijit. 

5. GastroMed

Topul celor mai bune clinici din Cluj pentru operatia de hernie inghinala este completat de Clinica Gastro Med, un centru medical dedicat gestionarii si tratamentului afectiunilor gastroenterologice si bilio-pancreatice. Corpul medical este format din medici cu experienta vasta, care au la dispozitie resurse tehnice de inalta calitate si care pun accent pe precizia in diagnostic, pe eficienta actului medical si pe identificarea solutiei potrivite in cazuri complexe. In departamentul de chirurgie, activitatea este coordonata de catre dr. Radu Seicean, medic primar care efectueaza interventii de chirurgie herniara si nu numai. Cu peste 2 decenii de experienta in chirurgia generala si digestiva, acesta si-a consolidat cunostintele si pregatirea prin zecile de cursuri de specializare si stagii de perfectionare la care a participat in tara si in strainatate.

Tariful operatiei porneste de la 1.600 euro.

Clinica Gastro Med se bucura de aprecierea unui numar mare de pacienti, care sustin ca medicii pe care i-au intalnit sunt profesionisti, atenti, intelegatori si amabili. Pacientii sunt primiti calduros inca de la receptie, iar cadrele medicale se asigura ca acestia primesc toate informatiile cu privire la procedura, diagnostic si recuperare. Corectitudinea in diagnostic, eficienta in comunicare si calitatea serviciilor sunt principalele motive pentru care pacientii recomanda aceasta clinica, unde declara ca s-au simtit in siguranta. Ca dezavantaje, cateva persoane subliniaza faptul ca programarile lor au fost decalate cu zeci de minute.

Concluzii

Este important sa alegi o clinica medicala din Cluj renumita pentru calitatea serviciilor atunci cand ai nevoie de tratament adecvat pentru hernia inghinala. Acest oras sta foarte bine la capitolul ingrijilor medicale, fiind disponibili numerosi medici cu experienta la care poti sa apelezi pentru interventia chirurgicala de hernie inghinala. De asemenea, clinicile prezentate anterior sunt moderne si au in dotare aparatura performanta.