Meniu

Hernie inghinala Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Conform investigatiilor efectuate suferi de hernie inghinala? In Iasi exista o unitate medicala la ajutorul careia poti apela pentru a te vindeca rapid si eficient de aceasta problema de sanatate. Putini cunosc acest fapt, insa daca persoanele care se confrunta cu hernie inghinala nu primesc tratamentul necesar la timp, isi pot pune viata in pericol. Cu toate ca tratamentul chirurgical nu intra in topul preferintelor pacientilor cand vine vorba de un act medical, in aceasta situatie este mai mult decat necesar pentru o vindecare sigura si eficienta. Toate detaliile se stabilesc in urma evaluarii facute la medicul chirurg.

Cu toate ca Iasi gazduieste unele dintre cele mai bune clinici medicale din tara, exista o singura unitate medicala care efectueaza operatia herniei inghinale. Te incurajam sa ramai in continuare si sa citesti mai departe informatiile de mai jos pentru a afla tot ce trebuie sa stii despre aceasta unitate medicala, dar si despre interventia chirurgicala.

Care este costul operatiei de hernie inghinala in Iasi?

Fiind o operatie complexa, interventia chirurgicala efectuata pentru tratarea herniei inghinale in Iasi este suficient de costisitoare. Tocmai de aceea multi pacienti apeleaza la variantele decontate de CAS. Daca, totusi, nu esti asigurat medical, iata care este tariful pe care trebuie sa il platesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Interventie chirurgicala
Rating
Website
Spital Providenta
Clinica-Verificata
4.075-4.775 Ron
  • Pretul Interventiei chirurgicale variaza intre 4.075-4.775 Ron
  • Aparaturi performante
  • Investigatii si consultatii corecte
  • Diagnosticare precisa
  • Interventii chirurgicale excelente
  • Rezultate incomparabile
  • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru a beneficia de operatie de hernie inghinala in Iasi?

Cu toate ca nu sunt disponibile atat de multe variante, exista totusi o clinica in Iasi la ajutorul careia poti apela pentru a-ti trata hernia inghinala. Iata tot ce trebuie sa stii despre aceasta:

Spitalul Providenta

Spitalul Providenta din Iasi este multidisciplinar, adresandu-se, astfel, si pacientilor care sufera de hernie inghinala si au nevoie de o interventie chirurgicala. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 1998, dar a fost inaugurata abia in anul 2000 sub denumirea de „Centrul de Diagnostic si Tratament”. In ceea ce priveste departamentul de chirurgie generala, pacientii pot opta pentru mai multe interventii, cum ar fi: eventratie voluminoasa cu plasa, excizie chist sebaceu, hernie inghinala cu plasa bilateral, hernie inghinala cu plasa unilateral, hernie ombilicala cu plasa etc. Multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotari, dar si echipei medicale profesioniste, toate interventiile amintite anterior sunt efectuate cu precizie.

Pretul pentru o hernie inghinala cu plasa unilateral cu anestezie generala este de 4.075 lei, in timp ce operatia de hernie inghinala cu plasa bilateral este de 4.775 lei.

Spitalul Providenta este una dintre cele mai frecventate institutii medicale din Iasi, datorita bunei pregatiri a medicilor, dar si datorita aparaturilor performante care se afla in dotari. Astfel, toate investigatiile si consultatiile decurg corect, diagnosticarea pacientilor este precisa, interventiile chirurgicale puse in aplicare sunt excelente, iar rezultatele obtinute sunt incomparabile. Cu toate acestea, se remarca o lipsa de punctualitate, programarile nefiind respectate de fiecare data.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Providenta
Vezi Pareri

Concluzii

Cine se confrunta cu hernie inghinala si locuieste in Iasi are acum posibilitatea de a solicita ajutorul medicilor din cadrul unitatii prezentate anterior pentru a le cere sfatul cu privire la conditia in care se afla. Nu amana interventia chirurgicala, mai ales daca problema este avansata si apeleaza la ajutorul unor medici specializati in chirurgie.