Meniu

Hernie inghinala Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa te operezi de hernie inghinala in Timisoara? Daca ai simptomele acestei afectiuni sau daca ai fost deja diagnosticat, e indicat sa apelezi cat mai curand la interventie chirurgicala pentru a evita complicatiile. Cel mai evident simptom al herniei de acest tip este umflatura in zona inghinala si disconfortul care se resimte intens in timp ce tusesti sau ridici obiecte grele. 

Hernia inghinala poate sa apara atat la barbati, cat si la femei, insa e mult mai frecventa in randul barbatilor. Operatia este una usoara, insa lasata netratata problema poate atrage complicatii si poate duce la obstructie intestinala sau chiar la risc de deces daca ajunge sa intrerupa fluxul de sange. Mai multe clinici medicale din Timisoara efectueaza operatie pentru hernia inghinala, iar din acest articol poti afla care sunt cele mai bune optiuni si care este pretul interventiei.

Unde se face operatie de hernie inghinala in Timisoara?

Lista de mai jos surprinde clinicile medicale si medicii din Timisoara care efectueaza interventii pentru hernia inghinala si la care poti apela pentru servicii de inalta calitate. De asemenea, in acelasi tabel vei gasi si pretul aferent interventiei:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Interventie chirurgicala
Rating
Website
Clinica Jose Silva
Clinica-Verificata
1.500 Euro
 • Pret Interventie chirurgicala 1.500 Euro
 • Act medical de calitate superioara
 • Medici profesionisti, implicati si amabili
 • Comunicare eficienta
 • Empatie si respect pentru pacienti
 • Conditii ireprosabile
 • Aparatura de ultima generatie
Centrul Sf. Maria
1.300 Euro
 • Pret Interventie chirurgicala 1.300 Euro
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Amabilitate, profesionalism si grija fata de pacient
 • Recuperare usoara
 • Curatenie exemplara
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Regina Maria
1.500 Euro
 • Pretul Interventiei chirurgicale porneste de la 1.500 Euro
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Medici profesionisti
 • Implicare, amabilitate si grija
 • Conditii foarte bune
 • Curatenie
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici pentru operatia de hernie inghinala in Timisoara

In Timisoara, vei gasi numerosi medici cu experienta, care se pot ocupa de operatia de hernie inghinala. Acestia sunt apreciati pentru calitatea serviciilor, pentru faptul ca sunt implicati si pentru ca inspira incredere pacientilor. Pentru ca exista mai multe clinici in acest oras, este recomandat sa verifici informatii despre fiecare inainte sa faci o programare.

Urmatoarele 3 clinici sunt considerate a fi cele mai bune din Timisoara la capitolul chirurgie generala, datorita calitatii actului medical si experientei personalului:

1. Clinica Jose Silva

Pentru cei care locuiesc in Timisoara, Clinica Jose Silva este optiunea de top daca trebuie sa faca operatie de hernie inghinala. Dotata cu 2 blocuri operatorii performante si aparatura de ultima generatie, clinica acopera mai multe specialitati medicale: chirurgie, dermatologie, urologie, endocrinologie etc. Aici se pot trata diverse afectiuni, fiind disponibile servicii medicale integrate si accesibile. Spitalul a fost deschis cu scopul de a aduce la un loc o echipa de profesionisti in domeniul medical, dornici sa ofere ingrijiri de calitate superioara pacientilor si capabili sa efectueze interventii mai mult sau mai putin complexe. 

La Clinica Jose Silva, vei plati 1.500 euro pentru operatia de hernie inghinala.

Clinica Jose Silva se bucura de aprecierea unui numar mare de pacienti, care o recomanda cu incredere. Recenziile din mediul online reflecta faptul ca serviciile medicale sunt de inalta calitate. Conditiile din spital sunt excelente, clinica este amenajata cu bun gust si dotata cu aparatura de ultima generatie, ceea ce ofera un sentiment de confort si siguranta. Medicii sunt profesionisti, implicati, amabili si disponibili sa ofere pacientilor toate informatiile de care au nevoie. Intregul personal este empatic si respectuos, iar conditiile din clinica sunt ireprosabile. Totusi, exista si medici a caror atitudine lasa de dorit, potrivit unor pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Jose Silva
Vezi Pareri

2. Centrul Sf. Maria

Centrul Sf. Maria din Timisoara este o optiune pe care trebuie sa o iei in calcul daca urmeaza sa faci operatia de hernie inghinala si trebuie sa alegi o clinica buna. La acest centru medical se efectueaza numeroase tipuri de interventii chirurgicale, de catre o echipa formata din medici primari, medici specialisti si cadre universitare. Personalul are o pregatire solida si a participat la numeroase cursuri postuniversitare in cadrul carora si-a consolidat experienta si cunostintele. Clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie si are in componenta inclusiv un laborator de radiologie si imagistica.  

La Centrul Sf. Maria, operatia de hernie inghinala costa 1.300 euro.

Multi dintre pacientii care au ales Centrul Sf. Maria au numai cuvinte de lauda pentru personalul clinicii. Ei sustin ca medicii pe care i-au intalnit dau dovada de profesionalism, respect fata de pacient, pricepere, grija si amabilitate. Reusita interventiilor, curatenia exemplara din clinica, preocuparea fata de nevoile pacientului si modul in care decurge recuperarea dupa o interventie sunt cateva dintre punctele forte amintite de pacienti in recenziile lor. Cu toate ca majoritatea recenziilor sunt pozitive, exista si oameni care spun ca experienta lor nu a fost cea mai buna, reclamand atitudinea personalului de la receptie. 

3. Regina Maria

Multi pacienti din Timisoara care au avut nevoie de operatie de hernie inghinala au apelat la serviciile retelei de sanatate privata Regina Maria, mai precis la Spitalul Premiere. Acolo profeseaza o echipa medicala supraspecializata si se mizeaza pe o abordare multidisciplinara in gestionarea si tratamentul a diverse probleme de sanatate. Medicii sunt specializati si au experienta vasta in efectuarea unor operatii clasice, cat si minim invazive. Se folosesc tehnologii performante, de varf, iar medicii chirurgi sunt ultracalificati in tehnici chirurgicale moderne. 

Pentru operatia de hernie inghinala, pretul porneste de la 1.500 euro.

Cat despre feedback-ul pacientilor, o mare parte dintre acestia sustin ca au avut o experienta buna si ca asteptarile lor au fost depasite. Conditiile sunt foarte bune, serviciile sunt de calitate si personalul este eficient. Medicii sunt profesionisti, implicati si apropiati de pacient. Asistentele sunt amabile si grijulii fata de pacienti. Saloanele sunt curate si se pune accent deosebit pe igiena. La polul opus, cativa pacienti spun ca programarile se suprapun si ca atitudinea personalului de la receptie nu este cea mai buna. 

Concluzii

Acestea sunt principalele optiuni de clinici din Timisoara pe care trebuie sa le iei in calcul daca urmeaza sa faci operatie de hernie inghinala. Competenta medicilor, reputatia clinicilor si raportul calitate-pret sunt principalele motive pentru care clinicile prezentate anterior sunt considerate a fi cele mai bune, iar la acestea se adauga si feedback-ul pozitiv din partea unui numar mare de pacienti.