Meniu

Angio CT Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Programarea pentru examinarea angio CT in Brasov se poate face la mai multe clinici, pe care un numar mare de pacienti le-au ales pentru calitatea serviciilor si ingrijirilor medicale. Aceasta procedura este cunoscuta sub denumirea de angiografie CT sau angio CT si consta intr-un test de diagnostic, fiind alternativa neinvaziva si rapida la coronarografia obisnuita. 

Este o procedura care foloseste raze X si cu ajutorul careia se obtin imagini clare cu mai multe tipuri de tesuturi, imaginile fiind utile pentru examinarea arterelor coronare de catre medic. De regula, angio CT este recomandat pentru examinarea arterelor care sunt ingustate sau blocate, dar medicul il poate indica si pentru depistarea altor probleme cardiace. Daca trebuie sa faci angio CT coronarian in Brasov, din acest articol vei afla care este pretul si care sunt cele mai bune clinici. 

Angio CT Brasov: cat costa si la ce clinici se face?

Multe clinici din Brasov ofera servicii de imagistica medicala, constituind optiuni avantajoase pentru pacientii carora li s-a recomandat sa faca angio CT. Poti vedea mai jos care este pretul pentru aceasta investigatie care se efectueaza cu ajutorul tehnologiei CT: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Angio CT
Rating
Website
RMN Diagnostica
Clinica-Verificata
780-1.750 Ron
 • Pretul pentru Angio CT variaza intre 780-1.750 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si comunicativi
 • Atentie la nevoile pacientului si implicare
 • Explicatii pas cu pas ale diagnosticului si tratamentului
 • Personal amabil la receptie
 • Aparatura medicala performanta
 • Programarile se decaleaza uneori
Polimed Dacia
650-1.350 Ron
 • Pretul pentru Angio CT variaza intre 650-1.350 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici empatici, atenti si amabili
 • Aparatura de ultima generatie
 • Atmosfera calda si primitoare
 • Managementul clinicii este defectuos la capitolul programarilor
S. Sf. Constantin
600-2.300 Ron
 • Pretul pentru Angio CT variaza intre 600-2.300 Ron
 • Act medical de calitate
 • Interactiune eficienta medic-pacient
 • Profesionalism
 • Empatie, atentie si amabilitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Conditii foarte bune
 • Uneori timpul de asteptare se prelungeste
Scanexpert
650-1.200 Ron
 • Pretul pentru Angio CT variaza intre 650-1.200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Rabdare pentru pacientii emotivi
 • Explicatii detaliate
 • Preturi avantajoase
 • Personalul de la receptie nu are o atitudine profesionista
Regina Maria
1.045-2.120 Ron
 • Pretul pentru Angio CT variaza intre 1.045-2.120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Conditii bune
 • Profesionalism
 • Curatenie
 • Preturile sunt destul de ridicate
 • Uneori programarile se decaleaza
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici unde se face angio CT in Brasov

Arterele coronare sunt vasele de sange care hranesc muschiul cardiac si a caror examinare se poate face printr-un angio CT la recomandarea medicului, in Brasov fiind situate mai multe clinici unde investigatia este disponibila. 

Pentu a alege cea mai buna clinica din Brasov, este important sa tii cont de experienta si calificarea medicilor, de tehnologia utilizata si de costuri. Clasamentul de mai jos surprinde detalii care te-ar putea ajuta sa faci o alegere corecta:

1. RMN Diagnostica

Printre cele mai reputate centre medicale din Brasov se numara si RMN Diagnostica, unde numerosi pacienti merg pentru efectuarea angio CT-ului. Cu dorinta de perfectionare si dezvoltare continua, acest centru medical integrat aduce la un loc servicii de calitate si tehnologie performanta. RMN Diagnostica este prezent in 5 orase si reuneste peste 40 specialitati medicale. Aici se pot efectua investigatii complete, pacientii beneficiind de expertiza unei echipe formate din medici primari si medici specialisti care lucreaza cu aparatura performanta.  

Pretui unei examinari angio CT variaza intre 780 si 1.750 lei, in functie de zona examinata si de numarul de regiuni ale corpului scanate. 

Atentia la nevoile fiecarui pacient, implicarea si disponibilitatea de a oferi explicatii pe intelesul tuturor sunt principalele caracteristici ale medicilor de la RMN Diagnostica. Asa reflecta parerile impartasite in mediul online de un numar mare de pacienti, care mentioneaza ca personalul medical da dovada de profesionalism, rabdare si dragoste fata de meserie. Diagnosticul, cauzele si tratamentul sunt explicate pas cu pas, medicii fiind foarte comunicativi. Personalul de la receptie este amabil si dornic sa ajute. Se foloseste aparatura medicala performanta. In ciuda numarului mare de pareri pozitive, exista si pacienti nemultumiti, motivul fiind ca uneori programarile se decaleaza.

Vezi parerile pacientilor despre RMN Diagnostica
Vezi Pareri

2. Polimed Dacia

In Brasov, angio CT se face si la Polimed Dacia, o unitate medicala cunoscuta printre brasoveni. Aceasta a fost infiintata in anul 2012 si are o lista complexa de servicii, avand in componenta sa un laborator de radiologie si imagistica medicala si mai multe cabinete de specialitate, unde pacientii pot beneficia de investigatii dintre cele mai moderne. Din colectiv fac parte medici primari si medici specialisti cu experienta, pentru care sanatatea si siguranta pacientilor sunt prioritare. 

Pretul pentru un angio CT porneste de la 650 lei si poate ajunge pana la 1.350 lei.

In mare parte, opiniile despre Polimed Dacia sunt pozitive. Conform unor pacienti, serviciile sunt de calitate, acestia mentionand ca centrul este modern, curat si elegant. Medicii sunt amabili, atenti, empatici si sunt laudati pentru profesionalism. Se foloseste aparatura de ultima generatie, iar atmosfera este primitoare si calda. Cateva persoane declara ca managementul clinicii este defectuos, intrucat uneori programarile nu se respecta si timpii de asteptare sunt mari. 

3. Spitalul Sf. Constantin

Daca locuiesti in Brasov sau in apropiere si vrei sa faci programare pentru o examinare angio CT, Spitalul Sf. Constantin este o optiune de luat in calcul. Deschis in 2011, acesta gazduieste o echipa medicala multidisciplinara, din care fac parte medici care s-au relocat din Elvetia si Franta. Calitatea actului medical este sustinuta de folosirea unor echipamente de top, de la branduri ca Siemens, ValleyLab si General Electric. De-a lungul anilor de prezenta pe piata serviciilor medicale si pana in prezent, obiectivul acestui spital a fost de a se alinia la standardele internationale de calitate din acest domeniu. 

Pentru investigatia Angio CT, pacientii vor plati intre 600 si 2.300 lei.

Multe persoane spun ca au avut o interactiune foarte buna cu medicii de la Spitalul Sf. Constantin. Medicii sunt caracterizati de profesionalism, empatie, interes pentru bunastarea pacientului, atentie si amabilitate. Locatia este frumoasa si conditiile de spitalizare sunt foarte bune, iar aparatura folosita este de ultima generatie. Pe de alta parte, sunt si cativa pacienti care spun ca programarile lor nu au fost respectate. 

4. Scanexpert

Pentru angio CT in orasul Brasov, te poti adresa centrului medical Scanexpert, specializat in imagistica medicala. In cadrul acestuia, se efectueaza investigatii de tip CT pe diverse segmente anatomice. Se foloseste echipament performant, datorita caruia se obtin imagini de inalta rezolutie. Acesta provine de la producatori de top din industrie, iar interpretarea este efectuata de catre o echipa medicala cu experienta vasta. 

Pretul pentru o examinare angio CT se situeaza in intervalul de 650-1.200 lei. 

Scanexpert se bucura de feedback pozitiv, multi pacienti exprimandu-si recunostinta fata de echipa medicala de aici prin intermediul recenziilor online. Medicii au experienta, sunt politicosi cu pacientii si rabdatori cu cei emotivi. De asemenea, intregul personal este amabil. Serviciile sunt de calitate, iar preturile avantajoase. Persoanele care au ales acest centru de imagistica spun ca s-au simtit confortabil si ca au primit explicatii detaliate. Atitudinea personalului de la receptie este reclamata de cativa pacientii.

5. Regina Maria

Centrul de imagistica Brasov din reteaua Regina Maria este la randul sau una dintre optiunile de top ale pacientilor care trebuie sa faca angio CT. Aici isi desfasoara activitatea o echipa completa, din care fac parte medici radiologi supraspecializati, a caror prioritate este sa asigure precizia in diagnostic. Scopul lor este indeplinit cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie, care ii ajuta sa stabileasca diagnosticul cu rapiditate pentru diverse patologii. 

Investigatia angio CT are un tarif cuprins intre 1.045 si 2.120 lei. 

La capitolul privitor la parerile pacientilor, exista numeroase persoane multumite, dar si pacienti care au punctat cateva dezavantaje. Printre punctele forte ale centrului se numara conditiile bune, calitatea serviciilor si profesionalismul medicilor. De asemenea, curatenia este un alt avantaj. Ca dezavantaje, sunt mentionate preturile destul de mari si faptul ca uneori programarile se decaleaza. 

Concluzii

Se poate concluziona ca orasul Brasov sta foarte bine in materie de clinici specializate in imagistica medicala, in cadrul carora se fac si investigatii de tip angio CT. Pentru o calitate inalta a imaginilor si pentru o interpretare corecta a rezultatelor, este recomandat sa alegi o unitate medicala care se bucura de feedback pozitiv din partea pacientilor si care foloseste cele mai avansate tehnologii din domeniu.